Jeg har været i dialog med Julie omkring en reklamation. Hun gik meget længere ved SMEG, end hun overhoved skulle for at hjælpe mig, og det lykkedes hende. Tusind tak for hjælpen og fin og god d... Voir plus
Bestilte 2 mærkevare gulvlysestager i weekenden, fik mandag første mail om pakken var ved at blive gjort klar. Torsdag kunne den afhentes det ønskede sted. Var forsvarligt emballeret, så intet at k... Voir plus
Dette er en beretning om en øv ting som i løbet af ingen tid blev vendt til et FANTASTISK oplevelse, takket være en medarbejder hos KitchenOne ved navn Julie. Jeg modtog et par Bourgogne glas med nog... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de www.kitchenone.dk
Écrit par l'entreprise
Mest populære mærker: Bamix - Bosch - Dualit - Eva Solo - Hurom - Kenwood - Philips - Rocket - Siemens - Stelton.
KitchenOne - en del af GoShopping
Strødamvej 46, 2100, København Ø, Danemark
- 70 777 554
- info@kitchenone.dk
- www.kitchenone.dk
A répondu à 70 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Manglende pakke
Bestilte d. 11.04.26 nogle vinglas, 14.04.26 stadig ikke hørt noget. Ringer til kitchenone som fortæller den er ved at blive plukket på deres lager og vil blive sendt samme dag. Jeg kan efterfølgende se der er oprettet pakkelabel. D. 17.04.26 stadig ikke hørt eller modtaget pakken. Kontakter kitchenone som siger den er afhentet af postnord, PostNord oplyser de ikke har modtaget pakker men at der blot er blevet oprettet en pakkelabel.
Nu afventer jeg igen svar fra kitchenone, samt levering af min pakke som jeg ikke tror jeg modtager. Virker som svindel.
20/4 kitchen one mener pakken er blevet væk via forsendelse, de vil sende en ny pakke. Lader den 1 stjerne stå indtil jeg har modtaget pakken

Det er net svindel
Bestilte en vare 3/4 og har stadig 16/4 ikke modtaget den. Har skrevet med deres kundeservice, for man kan ikke ringe til dem enten så er det på grund af sygdom og nu er de på kursus, den ene besked så er pakken indleveretved postvæsen den anden besked skriver de at de arbejder så hurtigt de kan og skal nok få pakken sendt.
Det er net svindel på høj plan.

Langsom ekspedition
Langsom ekspedition. Elendigt brugerunivers, hvor man skal oprette en konto med en 10 karakterer lang kode, for at få adgang til track & trace. Funktion til nulstil adgangskode virker ikke. ALT for omstændigt. Jeg handler et andet sted næste gang.

Réponse : www.kitchenone.dk
Bestilte en vare 20/3 og har stadig…
Bestilte en vare 20/3 og har stadig (11/4) ikke modtaget den. Er i dialog med kundeservice, som heller ikke ved ret meget om, hvor varen er. Jeg venter stadig.
Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid. Jeg bestilte i mandags og har stadig ikke modtaget. Ej heller at den er afsendt endnu. Jeg skulle bruge tingene i dag, og havde aldrig købt hos jer, hvis jeg vidste leveringstiden er så lang…

Réponse : www.kitchenone.dk
En reklamation der blev lagt lidt ekstra i
Jeg har været i dialog med Julie omkring en reklamation.
Tusind tak for hjælpen og fin og god dialog hele vejen igennem!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med kundeservice, i forbindelse med ombytning af et produkt. Tak for det!
Lang leveringstid
Jeg bestiller et produkt d.22/3, der er gået en uge og har stadigvæk ikke modtaget min ordre. Kan ikke forstå at det skal tage så lang tid.

Umulig reklamation
Modtog min gryde fra kitchenone, ved udpakning konstateret et stort hak i grydelåget. Der blev udfyldt reklamation online som beskrevet. Nu 2 uger senere har jeg stadig intet hørt. Har sågar forsøgt at ringe til dem i deres meget korte telefontid uden held og nu sendt mail via deres info mail, 3 dage senere stadig intet hørt!

Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig, virkelig dårlig oplevelse - E-handel når det er værst 😩.
Bestilte en pizzaovn inkl. to stykker tilbehør. Er bord og et dækken. Blev sendt som tre pakker og leveret af tre omgange.
Fik besked om at afhente hos PostNord i Brøndby - 35 km fra min bopæl. Da jeg kom derud fik jeg kun bordet med. Dagen efter fik jeg besked om at jeg kunne hente ovnen samme sted. Så jeg har kørt 140 km for at afhente min ordre købt online!!!
Ingen kommunikation undervejs fra jer.
Og I kunne let ved bestilling have fortalt, at pakkerne var for store til at blive leveret i pakkeshops tæt på!

Modtager en defekt vare
Modtager en defekt vare. Har nu forsøgt at få kontakt med kundeservice i en uge, men telefonen er lukket pga sygdom. Sendt mail, der er gået en uge, fået et automatsvar. Det lugter langt væk af at jeg har mistet mine 700kr. Virkelig dårlig oplevelse

Useriøst
Bestiller varer, og får besked om, at jeg hører igen så snart varerne er pakket. Der er gået omkring en uge, uden at have hørt et eneste ord. Sender en e-mail, og få automatisk genereret svar om, at de håber på at svare inden 4 dage. Prøver at ringe, men får en automatisk telefonsvarer, som siger, at de ikke kan tage telefonen på grund af sygdom. Dette er useriøst.

Réponse : www.kitchenone.dk
Frås med mængden af pap & indpakning
Super fine produkter, men synes godt nok det er frås med mængden af pap der bruges. Bestilte fornylig en kniv der i sin originale emballage/kasse var lagt ned i en meget stor kasse. En ting er at det virker fuldkommen unødvendigt med den mængde af pap, noget andet er at kniven i sin originale emballage kan ligge og skøjte frem og tilbage og derved måske lettere beskades
Beskadiget produkt blev sendt to gange
KitchenOne kundeservice var fremragende, men produktet – en KitchenAid kobberskål – ankom beskadiget.To gange!!! Der var ingen synlige skader på emballagen, kun på selve produktet. Første gang pakkede vi den beskadigede skål ned igen og sendte den retur. Inden for to dage modtog jeg en ny skål. Da jeg pakkede den ud, var den OGSÅ ridset – ikke kun ét sted som den første, men i alt tre steder. Det var en stor skuffelse.

Service sejler jo!!!!
Jeg har nu ventet siden d3/3 på min ordre bliver afsent.. ikke fået svar på mail siden d7/3... Og kunde telefon har været lukket den sidste uge pga. sygdom.. jeg er vildt skuffet over den ringe service jeg har oplevet ved kitchen one og føler mig syltet og glemt...

Hvor blev du af…
Engang var Kitchenone det bedste sted at handle, og med den vildeste kundeservice.
Nu er min pakke ikke afsendt, og kommunikationen tager flere dage - æv.
Måske de er ved at gå konkurs eller også er succesen steget dem til hovedet - mulighederne er mange, når man intet høre :(
Fra øv til FANTASTISK, takket være servicen
Jeg modtog et par Bourgogne glas med nogle markante ridser i en fredag eftermiddag og skrev straks til kundeservice. Jeg regnede med først at høre fra dem i løbet af ugen efter men nej, allerede om søndagen modtog jeg et svar. Her fik jeg tilbuddet om en refusion eller om jeg ønskede et par nye glas som jeg egentlig gerne ville. Dem modtog jeg allerede nogle dage efter min mail korrespondance med Julie. Jeg har virkelig været glad og følt mig i gode hænder ved den service som jeg modtog. Kunne man give 6 stjerner for god kundeservice, ville jeg gerne give det.

Réponse : www.kitchenone.dk
Åbenbart modtager kunderne ikke deres vare
Åbenbart modtager kunderne ikke varen
De siger de har sendt en riskoger to gange og jeg har ikke modtaget pakken efter 14 dage og kan ikke få telefonisk kontakt med dem så pas på det firma

Uaccepteret SMS markedsføring
Får du også en ulovlig markedsførings SMS så svar STOP i stedet for det de skriver.
Det er belastende og ikke lovligt at sende reklamer via SMS uden positiv bekræftelse via SMS.
----
Svar på svaret: STOP som svar på SMS stopper også den service der er benyttet til ulovlig markedsføring, så I slipper når de eller andre gør det igen senere.
STOP tæller også som frameldelse ifølge lovgivningen.
Jeg har ikke accepteret markedsføring og så er det ulovligt, og desuden uønsket og belastende.
Købte et produkt for under 2 år siden og fik flere ulovlige reklame emails jeg ikke havde bedt om, og frameldte disse i Juli 2024, hvorefter der ikke kom flere reklame emails, så tydeligvis noteret.