Fint produkt. Godt til at rense tekstil, stole, bilsæder og ovn. Fungerer også godt til overflader. Tager ikke kalkaflejringer men der skal så måske bare bruges lidt eddikevand eller den medfølgende... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg oplevede desværre, at strømstikket ikke ville sidde ordentligt fast på maskinen, hvilket var ret frustrerende. Til gengæld fik jeg hurtigt og god hjælp fra kundeservice. De sorte børstehovede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er positivt overrasket over hvad den faktisk kan. Den får ikke 5 stjerner, da slangen er nogen stiv og fastsættelse af de forskellige mundstykker er irriterende at få til at sidde og blive sidd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den er både sjov og effektiv. Og nem at bruge. Alene det at undgå skrappe rengøringsmidler er et kæmpe plus. Mundstykkerne med børster holder ikke godt nok, (den sidste stjerne ) men resten er lige... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God maskine, pengene værd
God maskine når man lige bliver fortrolig med den. Den klarer selv genstridige pletter på vinduer.
Det havde været et plus om man kunne tænde og slukke på håndtaget og ikke kun på selve maskine.
Damprenser er allerede brændt af, købt i august 2025.
Damprenser brændte af.

Fantastisk produkt og firma
Jeg er så glad for min damprenser. Den er genial, når man har en søn med husstøvmideallergi.
Der var rigtig hurtig levering. Hvor produktet var pakket forsvarligt ind.
Da jeg havde spørgsmål ang. produktet fik jeg hurtig og grundig tilbagemelding på mine spørgsmål.
Jeg vil til hver en tid anbefale dette firma.
Det spiller bare!
Det spiller bare. Deres dampmaskine kan rense stort set alt - ovn, tøj, sofa. You name it. Super service. De gør det super godt!
Kæmpe thumbs up til både produkt og…
Kæmpe thumbs up til både produkt og service. Fik leveret min nye damprenser på få dage efter bestilling og den holder MAX hvad der loves. Alt fra rengøring af badeværelse, til sorte “støvsugerstreger” på fodpaneler og genstridige pletter på flisegulvet er rengjort med succes !! Kun fantasien sætter grænser. Kundeservicen er ligeså helt i top med hurtigt svar og stor hjælpsomhed. Kan bestemt anbefale Cleanhouse.dk 👍🏻
Super service fra Cleanhouse ❤️
Jeg har købt en damprenser til min datter. Desværre kunne vi ikke få den til at virke. Jeg skriver til Cleanhouse og forklare problemet. De svare hurtigt tilbage og ender med at sende en ny, inden jeg når og svare dem.
Super service, der vil sine kunder det bedste ❤️
10/10 oplevelse🤝🏻
Kundeservicen er simpelthen i top hos Cleanhouse! Skrev til dem da jeg ikke kunne få min damper til at virke rigtigt, fik hurtigt svar med forskellige løsninger der virkede! Skrev til dem igen da jeg skulle bestille ekstra klude og børstehoveder, hvor de skriver i beskrivelsen at hvis man allerede er kunde kan man få rabat - det gik totalt smertefrit og fik svar allerede dagen efter. Super service! Ærligt, mit liv er blevet så meget nemmere med den damprenser i huset🙌🏻
Fantastisk rengøringsmaskine!!
Nemt at bestille og hurtig levering.
Jeg er virkelig imponeret over, hvor effektiv og brugervenlig denne rengøringsmaskine er. Den sparer mig masser af tid, efterlader alt skinnende rent og er langt bedre end andre maskiner, jeg har prøvet. Kan varmt anbefales!
Det er super nemt at bestille varer
Det er super nemt at bestille varer. Hurtig ekspedition og ved fejl i ordre fra bestiller rettes det hurtigt og med smiler.
Ingen anbefaling
Jeg savner en manual, de børster der følger med kan jeg ikke få til at sidde faste, så midt i opgaven gik børsten løs, jeg tænker at det kan blive farligt, da det er damp der kommer ud af maskinen, jeg prøvede så at få fat i en, manual, jeg kunne få en i 3 dage uden betaling, og efter det skulle jeg betale
Da jeg ikke kunne komme ind og få noget hjælp slettede jeg appen. Jeg håber at i vil hjælpe mig, med at sende en manual.
Jeg blev ringet op af firmaet, det var så fint, så nu kan jeg bruge det uden at mundstykkerne falder af.
Tak

Damprenseren er ekstrem god
Damprenseren er ekstrem god. Den var bare ikke stor nok til mit behov. Derfor er jeg super glad for deres tilfredshedsgarnti, og den super gode kundeservice👍

Réponse : Cleanhouse
Smart og effektiv rengøring.
Modtog min maskine hurtigere end forventet! :)
Har fået den prøvet af på godt snavsede vinduer, der virkelig trængte til en kærlig hånd, og damperen gjorde det virkelig nemt at rengøre ruderne. En lille, men meget effektiv maskine, som kan bruges til mange rengøringsformål, takket være de alsidige børstehoveder. :)

Réponse : Cleanhouse
Jeg kan kun sige fantastisk service og…
Jeg kan kun sige fantastisk service og jeg handler gerne der en anden gang.

Réponse : Cleanhouse
Pålidelig kundeservice og transparent…
Pålidelig kundeservice og transparent virksomhed. Alt i alt en god oplevelse

Et lille hverdagsvidunder
Et lille hverdagsvidunder
Vi har ikke haft vinduespudser i to år, så vinduerne i huset trængte mildest talt til en kærlig hånd. Jeg købte en Cleanmaster Pro fra Cleanhouse.dk, og har lige brugt den på samtlige vinduer – og det virker faktisk!
De blev rene uden besvær, også selvom der var meget snavs. De mest beskidte ruder krævede bare et par ekstra omgange, og så længe man tørrer efter, kommer der ingen streger.
Jeg er virkelig positivt overrasket. Den koster kun en tredjedel af, hvad én vinduespudsning ville have kostet – så den har allerede betalt sig selv hjem. Og betaling og levering gik helt smertefrit.
Virkelig godt produkt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er dybt imponeret og virkelig overrasket over damprenseren.
Jeg har netop gjort badeværelser, alle vinduer, spejle og køkken rent med den, og jeg må sige at jeg head over heels over hvor effortless rengøring kan være.
Selv min ovn og bageplader skinner igen - det tog lidt skrubben med metal børsten de slemme steder, men ift. ikke at skulle bruge giftigt grillrens og få ømme hænder fordi der skal skures, så er det altså en 10/10.
Super produkt og virkelig anbefalingsværdig.
Eneste ting jeg godt kunne mangle er et mindre mundstykke med klud på, så man lettere kan komme ind i de små kroge på møblerne.
Alt i alt bare en fantastisk oplevelse at gøre rent med damp! 🥳

Den er nem at bruge
Den er nem at bruge, og dejligt man slipper for farlige kemikalier, især som børnefamilie. Kan varmt anbefales.

Réponse : Cleanhouse
Fedt at kunne gøre rent uden at forurene miljøet
Det er fedt at kunne gøre rent i sit hjem uden at bruge farlige kemikalier, også er den virkelig let at bruge.
Det er rart at slippe for at købe massevis af rengøringsmidler, nu kan jeg nærmest nøjes med damprenseren.
Rene fuger på badeværelset, endeligt.
kan klart anbefale at bruge den.

Skide godt produkt!
Skulle over til min bror med pizza og en sø af olie fra pizzaen havde lagt sig på sædet.
Jeg smed noget bagepulver på for at suge noget af olien væk. Efter vi havde spist, gik vi ud og støvsugede bagepulveret op.
Der var stadig lidt olie tilbage i stoffet, og det lugtede af pizza. Så tog vi CleanMaster Pro™ frem og vaskede sædet – og nu er pletten væk, og stoffet ser faktisk flottere ud end før.
Skide godt produkt!

Meget tilfreds
Jeg har netop købt hos Cleanhouse. Hurtig levering. Godt produkt, der er let at bruge. Det er fedt at undgå brug af kemikalier, når man har børn i hjemmet. Kan varmt anbefales

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.