Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fint produkt. Godt til at rense tekstil, stole, bilsæder og ovn. Fungerer også godt til overflader. Tager ikke kalkaflejringer men der skal så måske bare bruges lidt eddikevand eller den medfølgende... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg oplevede desværre, at strømstikket ikke ville sidde ordentligt fast på maskinen, hvilket var ret frustrerende. Til gengæld fik jeg hurtigt og god hjælp fra kundeservice. De sorte børstehovede... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er positivt overrasket over hvad den faktisk kan. Den får ikke 5 stjerner, da slangen er nogen stiv og fastsættelse af de forskellige mundstykker er irriterende at få til at sidde og blive sidd... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Den er både sjov og effektiv. Og nem at bruge. Alene det at undgå skrappe rengøringsmidler er et kæmpe plus. Mundstykkerne med børster holder ikke godt nok, (den sidste stjerne ) men resten er lige... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

God maskine, pengene værd

God maskine når man lige bliver fortrolig med den. Den klarer selv genstridige pletter på vinduer.
Det havde været et plus om man kunne tænde og slukke på håndtaget og ikke kun på selve maskine.

20 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Damprenser er allerede brændt af, købt i august 2025.

Damprenser brændte af.

21 mars 2026

Hej Helene
Som vi også skrev til dig på din kommentar på Facebook, så vil vi meget gerne hjælpe dig, det er derfor vi er her 🙂

Du skal bare skrive til os på info@cleanhouse.dk med ordrenummer, og en beskrivelse af, hvad du præcist oplever.

Hvis det er en fejl, så får du selvfølgelig en ny tilsendt, men som oftest kræver det bare en hurtig afkalkning.

Jeg håber, at du rækker ud, så jeg kan hjælpe dig, fordi jeg kan ikke finde dig i systemet.

Hav en dejlig dag! ☺️

Fantastisk produkt og firma

Jeg er så glad for min damprenser. Den er genial, når man har en søn med husstøvmideallergi.
Der var rigtig hurtig levering. Hvor produktet var pakket forsvarligt ind.
Da jeg havde spørgsmål ang. produktet fik jeg hurtig og grundig tilbagemelding på mine spørgsmål.
Jeg vil til hver en tid anbefale dette firma.

4 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe thumbs up til både produkt og…

Kæmpe thumbs up til både produkt og service. Fik leveret min nye damprenser på få dage efter bestilling og den holder MAX hvad der loves. Alt fra rengøring af badeværelse, til sorte “støvsugerstreger” på fodpaneler og genstridige pletter på flisegulvet er rengjort med succes !! Kun fantasien sætter grænser. Kundeservicen er ligeså helt i top med hurtigt svar og stor hjælpsomhed. Kan bestemt anbefale Cleanhouse.dk 👍🏻

2 janvier 2026

Super service fra Cleanhouse ❤️

Jeg har købt en damprenser til min datter. Desværre kunne vi ikke få den til at virke. Jeg skriver til Cleanhouse og forklare problemet. De svare hurtigt tilbage og ender med at sende en ny, inden jeg når og svare dem.
Super service, der vil sine kunder det bedste ❤️

14 décembre 2025

10/10 oplevelse🤝🏻

Kundeservicen er simpelthen i top hos Cleanhouse! Skrev til dem da jeg ikke kunne få min damper til at virke rigtigt, fik hurtigt svar med forskellige løsninger der virkede! Skrev til dem igen da jeg skulle bestille ekstra klude og børstehoveder, hvor de skriver i beskrivelsen at hvis man allerede er kunde kan man få rabat - det gik totalt smertefrit og fik svar allerede dagen efter. Super service! Ærligt, mit liv er blevet så meget nemmere med den damprenser i huset🙌🏻

10 décembre 2025

Fantastisk rengøringsmaskine!!

Nemt at bestille og hurtig levering.

Jeg er virkelig imponeret over, hvor effektiv og brugervenlig denne rengøringsmaskine er. Den sparer mig masser af tid, efterlader alt skinnende rent og er langt bedre end andre maskiner, jeg har prøvet. Kan varmt anbefales!

6 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Ingen anbefaling

Jeg savner en manual, de børster der følger med kan jeg ikke få til at sidde faste, så midt i opgaven gik børsten løs, jeg tænker at det kan blive farligt, da det er damp der kommer ud af maskinen, jeg prøvede så at få fat i en, manual, jeg kunne få en i 3 dage uden betaling, og efter det skulle jeg betale
Da jeg ikke kunne komme ind og få noget hjælp slettede jeg appen. Jeg håber at i vil hjælpe mig, med at sende en manual.
Jeg blev ringet op af firmaet, det var så fint, så nu kan jeg bruge det uden at mundstykkerne falder af.
Tak

21 octobre 2025

Hej Kirsten
Dejligt at vi fandt en løsning. Jeg ved stadig ikke, hvilket link der har ført til en betalingsside, fordi man skal selvfølgelig ikke betale for en manual. Den skulle altid gerne følge med i pakken, og vi har også introduktionsvideoer 😊

Jeg er om ikke andet glad for, at vi fandt en løsning - og tusind tak for de 5 stjerner. De er meget værdsat.

Rigtig god weekend 😃

Damprenseren er ekstrem god

Damprenseren er ekstrem god. Den var bare ikke stor nok til mit behov. Derfor er jeg super glad for deres tilfredshedsgarnti, og den super gode kundeservice👍

30 septembre 2025

Réponse : Cleanhouse

Hvor er det dejligt, at du synes, at vores damprenser er god. Tusind tak for de 5 stjerner Rasmus.

Rigtig god weekend 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Smart og effektiv rengøring.

Modtog min maskine hurtigere end forventet! :)
Har fået den prøvet af på godt snavsede vinduer, der virkelig trængte til en kærlig hånd, og damperen gjorde det virkelig nemt at rengøre ruderne. En lille, men meget effektiv maskine, som kan bruges til mange rengøringsformål, takket være de alsidige børstehoveder. :)

23 septembre 2025

Det varmer jo hjerte at høre. Fantastisk - og mange tak for anmeldelsen 🤩

Rigtig god dag.

Et lille hverdagsvidunder

Et lille hverdagsvidunder
Vi har ikke haft vinduespudser i to år, så vinduerne i huset trængte mildest talt til en kærlig hånd. Jeg købte en Cleanmaster Pro fra Cleanhouse.dk, og har lige brugt den på samtlige vinduer – og det virker faktisk!

De blev rene uden besvær, også selvom der var meget snavs. De mest beskidte ruder krævede bare et par ekstra omgange, og så længe man tørrer efter, kommer der ingen streger.

Jeg er virkelig positivt overrasket. Den koster kun en tredjedel af, hvad én vinduespudsning ville have kostet – så den har allerede betalt sig selv hjem. Og betaling og levering gik helt smertefrit.

5 juin 2025

Virkelig godt produkt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er dybt imponeret og virkelig overrasket over damprenseren.
Jeg har netop gjort badeværelser, alle vinduer, spejle og køkken rent med den, og jeg må sige at jeg head over heels over hvor effortless rengøring kan være.
Selv min ovn og bageplader skinner igen - det tog lidt skrubben med metal børsten de slemme steder, men ift. ikke at skulle bruge giftigt grillrens og få ømme hænder fordi der skal skures, så er det altså en 10/10.
Super produkt og virkelig anbefalingsværdig.
Eneste ting jeg godt kunne mangle er et mindre mundstykke med klud på, så man lettere kan komme ind i de små kroge på møblerne.

Alt i alt bare en fantastisk oplevelse at gøre rent med damp! 🥳

2 mai 2025

Réponse : Cleanhouse

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du er så glad for damprenseren 😄

Det lyder som om, du virkelig har fået testet den godt af – både på badeværelse, vinduer, spejle og ovn – og det er netop sådan, vi håber, den vil blive brugt: Som et effektivt, kemikaliefrit alternativ, der gør rengøringen nemmere og mere tilfredsstillende. 🙏

Vi tager også din feedback om mundstykket til møblerne til os – det er en super god idé med et mindre mundstykke med klud til de små kroge.

Fortsat rigtig god fornøjelse med damprenseren – og tak igen for at dele din oplevelse 🌟

Den er nem at bruge

Den er nem at bruge, og dejligt man slipper for farlige kemikalier, især som børnefamilie. Kan varmt anbefales.

16 avril 2025

Hej Sabina

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at læse, at du synes, den er nem at bruge 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Fedt at kunne gøre rent uden at forurene miljøet

Det er fedt at kunne gøre rent i sit hjem uden at bruge farlige kemikalier, også er den virkelig let at bruge.
Det er rart at slippe for at købe massevis af rengøringsmidler, nu kan jeg nærmest nøjes med damprenseren.
Rene fuger på badeværelset, endeligt.
kan klart anbefale at bruge den.

26 mars 2025

Réponse : Cleanhouse

Mange tak for din fine anmeldelse. Skønt at læse, at du er så glad for den.

Skide godt produkt!

Skulle over til min bror med pizza og en sø af olie fra pizzaen havde lagt sig på sædet.

Jeg smed noget bagepulver på for at suge noget af olien væk. Efter vi havde spist, gik vi ud og støvsugede bagepulveret op.
Der var stadig lidt olie tilbage i stoffet, og det lugtede af pizza. Så tog vi CleanMaster Pro™ frem og vaskede sædet – og nu er pletten væk, og stoffet ser faktisk flottere ud end før.

Skide godt produkt!

21 mars 2025

Hej Philip

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele en temmelig uheldig real life situation. Hvor er vi glade for at læse, at din bil ikke længere lugter af pizza. Selvom pizza er lækkert, så ville det da være lidt træls at have den lugt hængende i stoffet 😄

Mange hilsner

Meget tilfreds

Jeg har netop købt hos Cleanhouse. Hurtig levering. Godt produkt, der er let at bruge. Det er fedt at undgå brug af kemikalier, når man har børn i hjemmet. Kan varmt anbefales

23 mars 2025

Hej Stine
Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at du er glad for din damprenser.

Camilla

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus