Fint produkt. Godt til at rense tekstil, stole, bilsæder og ovn. Fungerer også godt til overflader. Tager ikke kalkaflejringer men der skal så måske bare bruges lidt eddikevand eller den medfølgende... Voir plus

Jeg oplevede desværre, at strømstikket ikke ville sidde ordentligt fast på maskinen, hvilket var ret frustrerende. Til gengæld fik jeg hurtigt og god hjælp fra kundeservice. De sorte børstehovede... Voir plus

Jeg er positivt overrasket over hvad den faktisk kan. Den får ikke 5 stjerner, da slangen er nogen stiv og fastsættelse af de forskellige mundstykker er irriterende at få til at sidde og blive sidd... Voir plus

Den er både sjov og effektiv. Og nem at bruge. Alene det at undgå skrappe rengøringsmidler er et kæmpe plus. Mundstykkerne med børster holder ikke godt nok, (den sidste stjerne ) men resten er lige... Voir plus

4,3

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Nem og effektiv

Den er seriøst alle pengene værd - den er super nem at bruge og rengør effektivt.
Meget anbefalelsesværdigt.

23 mars 2025

Réponse : Cleanhouse

Mange tak for din flotte anmeldelse :) Godt at høre, at du er glad for din damprenser.

Camilla

Min indledende skepsis blev gjort til…

Min indledende skepsis blev gjort til skamme!

Selvom jeg havde fået anbefalet Cleanhouse, var jeg en smule skeptisk. Det lød nemlig for godt til at være sandt, men efter at have prøvet den, må jeg bare skrive, at det nærmest er blevet en fornøjelse at gøre rent nu. Den er nem at anvende og fantastisk, hvilke resultater man får uden brug af kemikalier🙏🏻

Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det. Jeg kan dog kun give min STØRSTE anbefaling🥳

15 mars 2025

Réponse : Cleanhouse

Hvor er vi bare glade for, at din skepsis blev gjort til skamme :) Tak for din fine og ærlige anmeldelse :)

handling og glæde

behagelig at håndtere og faktisk sjov at regngøre

23 mars 2025

Réponse : Cleanhouse

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med din CleanMaster Pro :)

Camilla / Cleanhouse

God rengøring uden kemikalier

Damprensen er ret effektiv, man skulle lige lære at bruge den, men dejligt at kunne rengøre uden kemikalier. Hurtig levering og fin kunde service kan klart anbefaledes

19 février 2025

Réponse : Cleanhouse

Ja det er nemlig super rart, at kunne gøre rent uden brug af kemikalier :) Vi er glade for, at du ville tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Camilla / CleanHouse

Perfekt rengøring uden kemi!

Som gravid ville jeg gerne undgå skrappe kemikalier i min rengøring – og så fandt jeg Cleanhouse og deres damprenser. Det er en kæmpe lettelse at kunne gøre ordentligt rent med skånsomme og kemifri produkter. Kan varmt anbefales :-)

31 janvier 2025

Hej Amalie

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glad for damprenseren, og ja det er jo netop ekstra smart med kemifri rengøring, når man er gravid :)

Camilla / Cleanhouse

Dejligt let at bruge

Dejligt let at bruge. Virker solidt. Meget effektivt. Dejligt at bruge noget uden kemikalier. Vil gerne anbefale.

1 février 2025

Réponse : Cleanhouse

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du kan anbefale produktet :)

En fantastisk opfindelse.

En fantastisk opfindelse. Hvad jeg ikke har brugt af giftstoffer for at få et rent badeværelse!!!! Med denne damper kunne jeg få badeværelset rent og flisegulvets rende fuldstændig rene.

27 janvier 2025

Réponse : Cleanhouse

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :)