Experience & Poor Customer Care I am deeply disappointed with both the safety standards and the lack of basic customer care at this clinic.
Hyggelige og rolige omgivelser. Og verdens sødeste Lena til at hjælpe dig. Jeg var selv spændt på resultatet og blev meget positivt overrasket. Det virker altså! Der kom synlige resultater faktisk a... Voir plus
Lena var enormt imødekommmende og professionel. Jeg fik endda en xtra behandling via nogle pads som afgiver stød der giver anledning til at fremhæve mavemuskulaturen. Udover at være et godt sted og... Voir plus
Clinic L er en lille hyggelig klinik med speciale i fedtfrysning. Jeg udfører fedtfrysning med den nyeste, bedste og mest sikre teknologi. Nemlig med den helt nye model X-Freeze NXT, som starter behandlingen med at opvarme fedtlaget, for bedre virkning. Nu også SHR diode laser hårfjerning, som kan behandle både mørke, røde og lyse hår. Glæder mig til at se dig i klinikken. Kh Lena
Vigerslevvej 137, 2500, Valby, Danemark
- 22 56 30 07
- kontakt@clinicl.dk
- clinicl.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Hyggelig time på briksen
Hyggelig time på briksen, god samtale - som altid. Styr på tingene,vender helt sikkert tilbage
Fedtfrysning
Ny clinic i Hvidovre... Super sød og venlig behandling... Lækkert lokale... Kvalitetsmaskine med den nyeste teknologi... Hurtigt synligt resultat... og helt rimelige priser... Det er ikke sidste gang jeg har været der... Man har vel altid nogle fedtdepoter, man gerne vil af med... 😀 NB: Gratis parkering...
Super fin klinik med professionel
Super fin klinik med professionel, opmærksom og dygtig indehaver. Har fået et par gange og er bestemt ikke færdig endnu. Kan klart anbefale ClinicL
Fin klinik med en sød og imødekommende…
Fin klinik med en sød og imødekommende indehaver. Fik fine resultater på mine to første behandlinger og agter at få en tredje inden længe. Synlige resultater og fair priser. Kan kun anbefales til alle, som tænker at prøve fedtfrysning.