Wat een top service! Zeer deskundig en snel advies via de mail en ook nog telefonisch. Had een vrij complex probleem maar bleven net zo lang adviseren en meedenken totdat de oplossing was gevonden!!... Voir plus
Super goede service. Telefonisch direct contact. Ze hebben zelfs de order willen aanpassen terwijl deze al verzendgereed stond. Nog nooit meegemaakt. Goedkoop, snel geleverd en goede kwaliteit. Ti... Voir plus
2 coaxkabels besteld met G4 afscherming (13 en 2 meter) en volgens afspraak ontvangen. Groot voordeel is dat je bij Coaxkabelwinkel.nl zelf de lengte van de kabel kan bepalen en dan toch nog goedkoper... Voir plus
Na telefonische informatie met een goede begrijpelijke uitleg ben ik tot een koop overgegaan. Met volle tevredenheid , en met complimenten voor de service van de medewerker die ook nog eens al... Voir plus
Webwinkel in Coaxkabels en verwante artikelen. Voor iedereen die zijn huisnetwerk wil aanpassen of verbeteren. Producten geschikt voor Delta, Caiway en VodafoneZiggo.
Vivaldistraat 4, 3816VM, Amersfoort, Pays-Bas
- info@coaxkabelwinkel.nl
- coaxkabelwinkel.nl
Zeer deskundig advies en super service
Had een vrij complex probleem maar bleven net zo lang adviseren en meedenken totdat de oplossing was gevonden!! Echt klasse!
Fijne communicatie Top !!
Telefonisch contact gehad, Fijne communicatie, de kabel doet het prima en heel snel geleverd.
Top ervaring !!!!
Internet over Coax aangesloten
Internet over Coax aangesloten, met benodigdheden van coaxkabelwinkel.
Er was een omvormer stuk en naar vriendelijk contact wordt er direct een nieuwe opgestuurd. Super vriendelijke zaak
super winkel
super winkel, lossen fouten op zelfs al zijn het je eigen fouten. Ik had de verkeerde connector besteld, waarna ik klaagde over het geleverde, toen het mijn eigen fout bleek te zijn , hebben ze dit echt op een geweldige manier opgelost, super!
Top service, betere hulp
Top service, snelle levering en nadat het ons niet lukte en we de MOCA adapters terug hadden gestuurd, had Jos ons even gebelt en hebben we het probleem opgelost.
Snel gebracht!
snelle verzending
Snel en probleemloos
Spullen zijn oke echter 1 dag later …
Spullen zijn oke echter 1 dag later geleverd dan afgesproken. Niet handig als je dan geen vrij hebt!!
Werd niet op de afgesproken dat …
Werd niet op de afgesproken dat bezorgd. . Maar een dag ater
Betrouwbare en snel leverbare winkel.
Prima bedrijf
Ja gewoon super doet wat het beloofd
supersnelle levering & topkwaliteit.
supersnelle levering & topkwaliteit.
Top toko!
Doen wat er verwacht word
Goede kwaliteit en snelle service
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung. Angemessene Verpackung. Adapter funktioniert einwandfrei.