À propos de l'entreprise

1. Service de cloud computing

Écrit par l'entreprise

Zet de volgende stap met Strategisch Verbeteren met onze unieke software. Verbeter-suggesties of ideeen kunnen eenvoudig en snel ingediend worden via de mobiele app. Teams selecteren welk idee als eerste wordt opgepakt. Succes vieren. Krachtige PDCA checklist. Like, Follow, Share & Comment functies. Uitgekiende dashboards.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Doelgericht en gestructureerd verbeteren

Het continu blijven verbeteren blijft een moeizame opgave, gecombineerd met de drukte van de business. Zeker in teams van zeer zelfstandige en hoogopgeleide professionals die doorlopend tientallen projecten uitvoeren. Door de inzet van Coimbee hebben we een manier gevonden waarin enerzijds nieuwe ideeën altijd een plek krijgen en anderzijds om gestructureerd te kunnen werken aan de verbeterdoelen die we geformuleerd hebben. Daardoor hebben we in 1 jaar drie keer zoveel verbeteringen door kunnen voeren.

1 mars 2023

Réponse de Coimbee

Dank voor de mooie reactie. Verbeteren is inderdaad een lastige opgave naast de drukte van de business. Maar blijkbaar de moeite waarde als ik lees dat in 1 jaar 3x zoveel verbeteringen zijn doorgevoerd. Keep up the good work!

Top!

Coimbee helpt ons met continu verbeteren. Vaak ontbreekt het aan structuur, maar dankzij Coimbee hebben we binnen het hele bedrijf een vaste structuur. Het programma is overzichtelijk en werkt (na enige uitleg) vrij makkelijk. de PDCA-cyclus is de rode draad binnen het systeem en dat is erg fijn. Daarnaast is het leuk dat verbeterideeën nu ook geliked kunnen worden.

1 juin 2022

Réponse de Coimbee

Dank voor deze positieve feedback. We werken ondertussen aan versie 5.0 met daarin handige nieuwe mogelijkheden. Als er wensen zijn dan horen we die graag en dan kunnen ze wellicht mee in versie 5.0.

A pleasure to use

Coimbee is a very useful tool for me and my customers when trying to improve business processes.
It is easy to use and the digital dashboards offer insight and clarity that can not be achieved by using Excel.
Main asset is that my customers have a complete overview of everything that is going on in our improvement projects. Both in respect to content and to employee involvement.
I can recommend this wonderful tool to anybody who is serious about getting results!

1 janvier 2022

Thank you.
In our upcoming release it will be possible to have an overview of 'work instructions' so employees have quick access to the latest version.

Noté 5 sur 5 étoiles

Continu verbeteren naar next level

Met behulp van de coimbee site en app krijgen we inzicht in de ideeën van de werkvloer op een overzichtelijke wijze. Een verbetersuggestie aanmaken (incl foto's) is supermakkelijk. De opvolging en uitwerking heeft in het begin wat begeleiding nodig, maar de opzet is heel logisch en snel te begrijpen voor mensen die een eerste introductie in lean denken gehad hebben.

22 décembre 2021

Réponse de Coimbee

Dank voor je review. Ons team is constant op zoek om verbeteren binnen teams en organisaties, makkelijker en leuker te maken.

In de volgende release van Coimbee zal het online Dagstart-bord nog makkelijker zijn. En we gaan de mogelijkheid geven dat teams overzichtelijk en makkelijk vindbaar, toegang tot hun actuele werkinstructies hebben. Andere wensen zijn altijd welkom.

Coimbee is de digitale oplossing om te weten wat er speelt bij jouw medewerkers en om overzicht te houden op de verbeter-ideeen die ze hebben.

Noté 5 sur 5 étoiles

Handige tool om al mijn ideeën vast te leggen!

Handige tool om mijn ideeën eenvoudig vast te leggen. Ik vind het gaaf als mijn collega’s via het systeem reageren op mijn ideeën. Samen hebben we al heel wat verbeter-ideeën doorgevoerd!

14 septembre 2021

Réponse de Coimbee

Dank. Ook wij willen continu verbeteren, dus als je feedback hebt dan horen we dat graag

Eenvoudiger bestaat niet

Ontzettend handige tool die het onderwerp Continu Verbeteren een boost geeft. Geen ingewikkelde Excellijstjes en losse documenten meer, maar alles op één plek en volledig transparant voor alle niveaus binnen de organisatie. Dat de tool is ontwikkeld door doorgewinterde experts in Continu Verbeteren is duidelijk te merken. Coimbee is zeer laagdrempelig. Eenvoudiger bestaat niet.

30 juillet 2021

Perfecte applicatie

Perfecte applicatie. Snel en overzichtelijk voor de gebruiker.

29 juillet 2021

Dank voor je review.

Goed programma

Goed programma, zou nog meer op de mobiel kunnen, zodat iedereen daar gemakkelijker gebruik van gaat maken.

24 mai 2021

Réponse de Coimbee

Dank voor je reactie. De mobiele app is momenteel in ontwikkeling en is gereed voor testen in juni 2021.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super handige tool die richting geeft aan continu verbeteringen

Ik heb deze tool zelf ingezet bij het doorvoeren van verbeteringen bij een interim opdracht.
Coimbee maakt gebruik van ideeën bij medewerkers en zorgt dat zij komen met oplossingen in plaats van aangeven wat er niet werkt. Bovendien geeft het richting welke knelpunten er eerst opgelost moeten worden in plaats dat er ad random verbeter ideeën worden gegenereerd.
Wat ook heel krachtig is dat wanneer een verbeter idee niet wordt aangepakt dat het voor iedereen inzichtelijk is wat daar de reden van is. Hierdoor wordt voorkomen dat op de werkvloer gemopperd wordt dat er niets met de ideeën wordt gedaan. Bovendien, zo is mijn ervaring, wanneer je goed onderbouwt wat de reden is dat een idee niet (direct) wordt opgepakt, dat medewerkers juist extra gemotiveerd blijven om mee te helpen met verbeteren met de ideeën die wel uitgevoerd worden.

18 mai 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie bundeling en integrale aanpak van…

Mooie bundeling en integrale aanpak van continu verbeteren vanuit 1 bron ondersteund van dagstart tot koppeling aan bedrijfsdoelstelling, modulair opgezet en direct overzicht binnen team en bedrijfsbreed. Een absoluut voordeel t.o.v. excel en trello. Met een app wordt de instap nog eenvoudiger. Wat m.i. zou helpen is praktische ondersteuning van een continu verbeter project meer handen en voeten te geven.

Noté 4 sur 5 étoiles

Coimbee goede ondersteuning van continu verbeteren

Coimbee geeft goede ondersteuning bij het opzetten en borgen van continu verbeteren. Combinatie met (digitale) dagstart en bewaken van actiepunten zijn zeer handige features. Als binnenkort de mobiele app wordt toegevoegd kunnen we spreken van een zeer compleet en goed betaalbaar hulpmiddel om verbetersuggesties te managen. Als je de grenzen van Excel of een fysiek bord bereikt is dit een uitstekend alternatief en als je al digitaal werkt ook bij het opstarten van continu verbeteren direct te gebuiken.

Noté 5 sur 5 étoiles

De Tool die blijft verbeteren!

Wat een geweldig hulpmiddel voor ons Continu Verbeter traject. Of het nu een enkele verbetering is, wat de stand is van een afdeling of wil je de gehele stand van zaken zien met Coimbee heb je met een paar klikken de laatste stand in je scherm. Eenvoudig gebruikers en teams aan maken. Waar is een ieder mee bezig? Wat zijn de resultaten van een team? Wat hebben we overall al gerealiseerd? Het is allemaal eenvoudig zichtbaar te maken. De mogelijkheden zijn enorm en eerlijk gezegd gebruiken we nog niet alle functionaliteit van Coimbee. Maar gaan we in de toekomst wellicht nog wel toepassen. Mooiste van alles is toch wel dat er geluisterd wordt naar de feedback en dat nieuwere versies steeds weer een verbetering zijn. Ga zo door!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben je toe aan een volgende stap in continu…

Ben je toe aan een volgende stap in continu verbeteren? Dan is COIMBEE de tool voor je. Leg al je verbeteringen vast, en laat de meer gevorderde teams de minder gevorderde inspireren met hun verbeteringen.
De verbeter workflow, teambord en vele andere nuttige functies zorgen voor overzicht en het visueel maken van de verbeter initiatieven in de organisatie.
Geen 5 sterren omdat er altijd wat te verbeteren valt. Er komt een app aan die visueel aantrekkelijker is dan de desktop versie, ik ben benieuwd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Laagdrempelige tool verschaft overzicht en inzicht

Na enige tijd alle verbeterinitiatieven in Excel bijgehouden te hebben werd het steeds tijdrovender om een actueel overzicht van de status van alle verbeteringen te krijgen. Coimbee maakt het een stuk eenvoudiger om verbetervoorstellen in te dienen, te beoordelen, te volgen en te zien in hoeverre dit de bedrijfsdoelen ondersteunt.

Volgende stap naar CI volwassenheid

Om een volgende stap te zetten in volwassenheid van een continu verbeteren organisatie helpt de tool Coimbee. Ze geeft inzicht in verbeteringen die teamoverschrijdend zijn en helpt te focussen. Doordat de PDCA cirkel een basis is van de tool helpt dit teams in de organisatie verbeteringen gestructureerd en met behulp van Lean-tools door te voeren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig tool voor continue verbeteren

Geweldig tool voor continue verbeteren! compleet met tips en tricks, PDCA, tools en een complete manier om in teams samen te werken en van elkaar te leren en elkaar te inspireren!

14 mai 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus