Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og oplysende hjemmeside samt ordre information. Købte et par sko on-line inden kl 16.00. Skoene var allerede fremme dagen after i Kbh. Havde forinden skrevet en mail vedr. retur politik. Sv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har to gange handlet på collabo, sidste gang i fredags. Første gang jeg handlede var bukserne for små, og jeg fik dem byttet med det samme. Bestilte bukser og et par sko i fredags, dem kunne jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service.. !!!! Fik i julegave et par carhartt bukser som desværre ikke var den rigtige størrelse. Disse var købt 2 måneder inden juleaften og alligevel valgte Collabo helt gnidningsfrit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen kom hurtigt frem. Var desværre for stor i størrelsen. Collabo sendte en QR-kode, så vi kunne sende varen retur. Få dage efter varen blev sendt, var pengene på kontoen. God service, og høflige... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de streetwear

Informations provenant de diverses sources externes

Collabo sælger tøj og sko med inspiration fra et kreativt og voksende boardmiljø. Køb online eller i vores fysiske butik i Esbjerg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god oplevelse at handle med…

En rigtig god oplevelse at handle med jer, varen kom meget hurtigt frem og var som ønsket.

18 novembre 2021

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering! Hvilket jeg sætter stor pris på. :-)

16 octobre 2021

Hej Jannik,

Tak for din anmeldelse, god weekend til dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode priser samt lynhurtig…

Super gode priser samt lynhurtig levering. Dette var min første men absolut ikke sidste gang jeg handler hos Collabo.

28 septembre 2021

Hejsa,

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde spørsmål omkring det deck jeg vil…

Havde spørsmål omkring det deck jeg vil købe og fik hurtigt svar :) Der var også hurtig levering på boardet, og ikke nok med det, de giver faktisk nogle fede klistermærker med :D

28 août 2021

Hej Morten,

Tusind tak for din feedback og de fine ord, det glæder os!

10 ud af 10

10 ud af 10.

Den bedste kundeservice jeg har oplevet. Kan kun anbefale Collabo!

23 août 2021

Hej Raymond,

Tak for de fine ord, det varmer!

Hurtig ekspedition

Nemt at finde varer i netbutik og hurtig ekspedition så varen kunne hentes i butikken dagen efter.
Sms service om at varen var klar til afhentning fungerer godt.

5 juin 2021

Hej Christina,

Tusind tak for din anmeldelse, du må have en god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, næsten dag til dag levering. Bestilte bukser, fed kvalitet som lever op til alle forventninger!

4 juin 2021

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse, du må have en god weekend!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. De bedste anbefalinger.

14 mai 2021

Hej Sabina,

Tak for anmeldelsen, god weekend!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom dagen efter jeg havde bestilt det…

Kom dagen efter jeg havde bestilt det 👍🏻. Super hurtig levering. Den var også pakket fedt ind i en flot æske. Ærligtalt den bedste butik jeg har købt ting i længe. Der var også en masse fede stickers med. 👍🏻👍🏻 Fra min side af

9 mai 2021

Hej Anton,

Tusinde tak for den fine anmeldelse, det glæder os. Du må have en god dag!

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds. Fine sko, og hurtig levering

6 mai 2021

Hej Amalie,

Tak for de fine ord, det glæder os!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, modtog varen dagen efter bestilling, varen i perfekt stand og fint emballeret.
Uden at overdrive min bedste net shopping nogensinde.

24 mars 2021

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det varmer!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus