Collaxan Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Er veldig fornøyd med dette produktet- hjelper mot mine smerter i muskulatur. Men har en pakke der det må ha gått hull på en eller flere kapsler, den er full av kliss - den kom i posten

L'entreprise a répondu

Har nå tatt 3 kapsler Collaxan daglig siden februar 2026, men merker ingen endring / forbedring, så for meg har dette ikke virket og kan derfor ikke anbefale dette produktet. Jeg synes også det var l... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har tatt Collaxan i mange år nå. Er ikke i tvil om at det virker på meg i form av mykere i ledd og musklatur. Holdt opp en periode på noen måneder og merket stor forskjell. I og med at man føler seg m... Voir plus

L'entreprise a répondu

For snart 16 år siden fikk jeg påvist (etter mye smerter) at tommeltottleddene ikke lenger hadde "støtdempere" mellom leddene (Bærum sykehus hvor jeg ble vist røntgenbildene, og satt opp på operasjon)... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Collaxan utvikler nøye sammensatte produkter for muskler og ledd, basert på over 20 års erfaring og velprøvde ingredienser som kollagen, boswellia, nype og magnesium.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

246 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg har fått to sendinger på ei uke fakturaer 30/8 og 6/9 skal ikke ha mer. STOPP

Jeg har fått to sendinger på ei uke, og har for to år nå.
Så jeg sier opp og dere må stoppe leveringene fra nå!
Skal ikke haflere sendinger takk😥🤯

20 août 2026

Réponse de Collaxan

Hei, Takk for din melding. Beklager så mye for at du motatt to pakker på kort tid. Vi kommer at ta dette videre for at bli bedre. Bekrefter herved at ert abonnement på Collaxan är nå avslutett per dags dato. Du är välkommen tilbakke när du trenger bestilla på nytt. Vi ønsker deg en fortsatt fin dag videre. Hilsen Collaxan

Jeg synes ikke den fungerer så godt på…

Jeg synes ikke den fungerer så godt på huden min ,den positive delen er , jeg for ikke noe ubehag av å drikke det

19 août 2026

Réponse de Collaxan

Takk for din tilbakemelding. Resultater kan variere, og for noen kan det ta lengre tid å merke en forskjell. Vi håper du ser forbedringer snart. Ta gjerne kontakt med Kundeservice for ytterligere hjelp med å eventuelt finne et produkt som passer bedre.

Rask levering

Rask levering, kunne vært levert i postkassa hvis esken produktene lå i hadde vært smalere. Men gikk greit å hente de på postkontoret.

29 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hei, Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen av oss. Lykke til med produktet. Med vennlig hilsen Collaxan

Ikke mottatt varen enda

Ikke mottatt varen enda. Dere sender produktet til Dokka som ligger 3.5 mil unna istede for til 2880 Nord-Torpa.

4 août 2026

Réponse de Collaxan

Hei, jeg beklager din kjøpsopplevelse.
Jeg beklager at dette har påvirket deg som kunde, kommer ta din feedback videre. Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag.
Med vennlig hilsen Collaxan.

Snabb leverans

27 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hei, Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen av oss. Lykke til med produktet. Ønsker deg en fin sommer videre. Med vennlig hilsen Collaxan

Meget rask levering.

19 juillet 2026

Creatine

Så langt har jeg bare prøvd kreatinen. Den er kjempebra. 👍

19 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Greit levert, liker ikke smaken.

Raskt levert, litt tidlig å svare på effekten. Er svært misfornøyd med smaken, den burde vært nøytral. Få se hvor lenge jeg orker denne smaken. Jeg har prøvd å blande pulveret i juice og smoothie, men syns fortsatt det ikke er ok. Har tidligere bruk collagen pulver uten smak og det har vært bra.

1 août 2026

Réponse de Collaxan

Hei, Tusen takk for at du deler din tilbakemelding med oss! Vi forstår godt at smaken kan være avgjørende for opplevelsen, og det er helt naturlig at folk oppfatter smak forskjellig.
Et tips som mange synes fungerer godt, er å blande pulveret i noe annet enn vann, for eksempel juice eller en smoothie. Det kan gjøre smaken mildere og mer behagelig.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi tar dette med oss i vårt arbeid for å forbedre produktene.
Ha en fin dag! Hilsen Collaxan

Kun 1/2 boks..både av collagen og…

Kun 1/2 boks..både av collagen og magnesium!!

22 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hei, Takk for er feedback. Vikten på innehållet är densamme men innehållet kan packas mer ihop så att det ser mindre ut under transporten. Med vennlig hilsen Collaxan

Varen ble rask levert

8 juillet 2026

Happy

Was easy to start, I like the product, straight to the mail box. Happy

21 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hi, thank you so much for the lovely review. Good luck with the product. Wishing you a wonderful summer.
Best regards, Collaxan

Har fått bättre hår

Har fått bättre hår, haft kilar i flera år där håret plötsligt börjat växa ut. Även fått fina ögonfransar och känner mig piggare.

13 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hej, Vi är så glada att höra att du upplever så positiva förändringar med ditt hår och dina ögonfransar, och att du känner dig piggare! Tack för din feedback. Önskar en fortsatt fin sommar. Hälsningar Collaxan

Rask levering

Rask levering. Skal bli spennende om de hjelper på litt stive ledd og hofter, må vel ha tålmodighet ☺️

13 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hei, Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen av oss. Vi er veldig glade for å kunne hjelpe. Lykke til med produktet.
Ønsker deg en fin sommer videre. Med vennlig hilsen Collaxan

Jag är nöjd och tycker att det hjälper…

Jag är nöjd och tycker att det hjälper mot mina kramper i fötterna!

2 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hej, Tusen tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att produkten hjälper mot dina kramper i fötterna. Det gläder oss verkligen att kunna bidra till ditt välmående. Önskar dig en fortsatt fin sommar. Hälsningar Collaxan

Collaxan hjälper mina onda knän…

Collaxan hjälper mina onda knän jättemycket.Bra priser och snabba leveranser.Jättenöjd

5 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hej, Vi är så glada att höra att Collaxan hjälper dig, och att ni är nöjd med våra priser och snabba leveranser. Tack för er fina feedback! Önskar dig en fortsatt fin sommar. Hälsningar Collaxan

Rask levering.

Rask levering.

28 juin 2026

Réponse de Collaxan

Dette produktet har absolutt ingen…

Dette produktet har absolutt ingen effekt. Har prøvd det men merket ingen forskjell. Det som hjelper på smerter og ubehag i leddene er systematisk og godt tilrettelagt trening.

3 mai 2026

Ønsker deg en fortsatt fin dag. Hilsen Collaxan

Sender ut mye uønsket mail

Sender ut mye uønsket mail via samarbeidspartnere.

Siden spam sendes ut av samrabeidspartner er det ikke mulig å melde seg av.
Så enten er Collaxan et useriøst firmat eller de bruker en useriøs samarbeidspartner for utsending av spam.

11 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hei! Vi beklager at du har mottatt dette fra oss. Du kan melde deg av e-postene du mottar; dette skal hindre at de blir sendt videre. Ellers er du velkommen til å kontakte kundeservice. Vi ønsker deg en fin dag. Med vennlig hilsen, Collaxan.

Jeg startet med Collaxan med høye forventninger

Jeg startet med Collaxan med høye forventninger, som så lang, ikke har innfridd. Har tatt 4 stk pr dag i 3 mndr. Merker ingen bedring. Artrose i knærne har heller blitt verre. Jeg skal fortsette fordi jeg har kjøpt inn for et helt år. Men er skeptisk.

11 juillet 2026

Ønsker deg en fortsatt fin dag. Hilsen Collaxan

Jeg har allerede begynt å bruke…

Jeg har allerede begynt å bruke Collaxan for noen måneder siden.
Jeg er veldig fornøyd siden den har hjulpet jeg mye mot knærne smerter.

2 juillet 2026

Réponse de Collaxan

Hei, Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen av oss. Vi er veldig glade for å kunne hjelpe. Lykke til videre med produktet.
Ønsker deg en fin sommer videre. Med vennlig hilsen Collaxan