Natasja Lagerweij van Collectief Geluk is een bron van vreugde in mijn leven. Ze heeft in nauwe samenwerking met mij een prachtige website ontwikkeld. Ze is professioneel, creatief, doortastend, maar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ontzettend blij met het harde werk van Natasja bij het bouwen van onze website. Natasja dacht inhoudelijk en creatief goed mee waardoor de site super overzichtelijk is geworden en prachtig om te zie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wat wij wilden met onze website? Overzichtelijker, simpeler, duidelijker. Met de hulp van Natasja is dat meer dan gelukt! Na een workshop van een dag konden we zelf aan de slag om onze website te m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Frisse websites voor wereldverbeteraars!
Molenbergstraat 10, 2000, Antwerpen, Belgique
Aucun historique récent de demande d’avis
Gelukkig heb ik Natasja ruim twee jaar geleden leren kennen. Als wereldverbeteraar wil ik mensen véél meer écht zichzelf laten zijn. Zowel tijdens het leven als tijdens het sterven. Natasja weet hier zó goed op aan te sluiten. Heeft een enorm gevoel voor beeld en tekst. Dat is voor mij een enorme ondersteuning in mijn onderneming. Natasja voelt als een collega, waarmee ik veel kan overleggen. Wat een geluk dat ik jou heb leren kennen Natasja. En mijn website voelt alsof hij gisteren is opgeleverd. Ook dat voelt als geluk!

Réponse de collectiefgeluk.nl
Natasja heeft mij al meerder keren FANTASTISCH geholpen met mijn website Corona Meerman en nu ook weer met mijn nieuwe website CACAMO. Ik heb een paar jaar geleden de 1daagse training bij haar gevolgd. Vanuit daar kan ik nu super veel zelf. Voor hele lastige of technische dingen vraag ik aan haar hulp en staat ze altijd snel en kundig voor mij klaar (zoals het inbouwen van een webshop). Ik ben onwijs tevreden over al het werk wat ze voor ons al heeft gedaan.

Réponse de collectiefgeluk.nl
Op afstand word ik begeleid bij het maken van mijn website in Wordpress. Zo leer ik het zelf allemaal te doen, en als ik weer iets nieuws wil leren en integreren op mijn site dan maak ik gewoon weer een afspraak met Natasja en loodst zij mij er online doorheen. Ideaal!
Ik dacht dat ik een digibeet was maar dankzij deze workshop heb ik een paar jaar geleden mijn eigen website kunnen bouwen...💪🏻😆
Je kunt meer dan je denkt...en zeker met goede hulp als Natasja🙏🏻♥️van @collectiefgeluk😃.
Nog steeds super blij en trots met het resultaat en omdat ik hem zelf gebouwd heb kan ik hem dus ook makkelijk aanpassen✅.
We hebben fijn contact, ze helpt ook buiten werktijden als het nodig is in spoed situaties.
En wat ik super fijn vind dat ze mij meeneemt hoe het werkt zodat ik ook zelf aanpassingen kan doorvoeren.

Wat fijn zo`n kickstart.
Het bouwen van websites gaat middels Wordpress en daar had ik in het verleden al eens een workshop in gevolgd. Maar alles verandert zo snel en er is inmiddels al zoveel mogelijk.
Hier ben ik wel achter nu ik de cursus “Jouw nieuwe website in 1 dag” bij Natasja Lagerweij heb gedaan.
Het is toch wel gaaf om te zien dat je website nu meer gaat leven. Het gaat echt inhoud krijgen en het gaat meer zijn plek innemen. Mooi.
Gezegd moet worden dat je veel informatie over het opzetten van je website kan vinden op het internet. Maar het is toch wel erg fijn als iemand persoonlijk jou kan helpen met het opzetten ervan. Het voelt echt als een kick-start en je krijgt zoveel tips en tricks. Soms had ik het gevoel dat ik onder een steen heb gelegen 😊.
Nu is het verder bouwen aan mijn website en met de energie die ik tijdens de cursusdag voelde, kan ik er zeker tegenaan.
Hartelijk dank voor je hulp en je fijne adviezen, Natasja Lagerweij.

Réponse de collectiefgeluk.nl
Een paar jaren geleden heb ik een superpraktische workshop gevolgd bij Natasja waarna ik zelf met Wordpress mijn website heb kunnen maken, ongelooflijk hoe makkelijk Natasja het maakt om dit zelf te kunnen. En omdat ik hem zelf gemaakt heb, kan ik hem ook zelf bijhouden, ideaal, én leuk!
Pas geleden hebben we weer samengewerkt, dit keer om een webshopfunctie aan mijn website toe te voegen voor de verkoop van mijn boek. Natasja heeft het voorwerk gedaan (apps gedownload en al wat ingesteld) en samen hebben we de webshop ingericht voor mijn product naar mijn wens en ter plekke nog een mooie automatische factuurmodule toegevoegd. Als de laatste gegevens en het beeldmateriaal er straks is, vul ik het laatste aan, waar ik niet uitkom werken we samen door, dan de laatste keer testen en de webshop is klaar om een bestseller aan te kunnen ;-)
Ik houd van Natasja's praktische instelling, ze is efficiënt, houdt overzicht en houdt het simpel. Vooral dat laatste vind ik fijn, zodat ik zelf de regie kan houden straks over mijn website en niet afhankelijk ben van anderen om simpele dingen aan te passen.
Oftewel: ik raad Natasja van harte aan!

Réponse de collectiefgeluk.nl
Ik raad je Natasja zeker aan als je een (Wordpress) website wil of hebt. Ze is handig, heerlijk praktisch, flexibel en heel betrouwbaar.
Je kunt met haar goede afspraken maken over wat je zelf wil en kunt doen en wat zij voor je doet. Alle lastige en eenmalige dingen vindt zij leuk om te doen, zoals je site koppelen aan een betaalsysteem of zo. En ook van SEO heeft ze verstand. Altijd fijn, want een mooie website is één maar gevonden worden daar gaat het om!

Réponse de collectiefgeluk.nl
Natasja heeft mij al meerdere keren onwijs goed geholpen met m'n website. Ik ben met haar in contact gekomen tijdens één van haar cursussen om zelf een website te bouwen. Sindsdien is zij nog altijd degene die ik om hulp vraag wanneer ik dingen aan m'n website wil aanpassen of als ik ergens niet uitkom. Natasja reageert vlot, werkt snel, zorgvuldig en helpt mij elke keer weer uit de brand. Haar toolkit is uiterst behulpzaam bij het inrichten en onderhouden van m'n website. Ik ben onwijs blij en dankbaar voor Natasja d'r expertise & manier van werken!