Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Colosseum Tandlægerne Nørreport Rosenborggade 3 kan varmt anbefales. Jeg har haft Susanne Dalsgaard som min tandlæge i årtier og hun er ikke bare en meget dygtig og erfaren tandlæge, men også en d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har haft en fantastisk oplevelse ved Colosseum Tandlægerne i Slagelse v. Bathur Omar d. 22/5-26. Jeg skulle oprindeligt "kun" have revet to visdomstænder ud, men med både Bathur og hans klinikassi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Danemark
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Han ved jeg er nervøs hos tandlægen og har synke problemer efter blodprop i hjernen, han tager sig så god tid, forklare hvad der skal ske og er utrolig god til at opfange jeg skal synke.
Jeg er næsten 67 år gammel og endelig har jeg det ok når jeg skal til tandlæge.
Tak.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
De har klaret det hurtigt, og de har tydeligt forklaret, hvilken behandling der skulle laves.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Colosseum Brøndby. Jeg skulle ind til en anden, hvilket ikke gør det nemmere for mig. Det blev tandlæge Julie og assistent Sarah. Rigtig god oplevelse.
Venlige, rolige, meget lidt snak personalet imellem, koncentreret, omhyggeligt og hurtigt.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Philip er virkelig en kompetent tandlæge. Han er god til patientkontakt, stille og rolig i sin fremtoning. Han er dygtig til at forklare hvad der er galt og hvilken behandling problemet kræver.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Fik en akut pga af smerter hos en anden tandlæge end hende jeg plejer at bruge, da hun ikke fandt nogen grund til smerter, blev min faste tandlæge kaldt ind og taget med på råd. Blev anbefalet at kontakte lægen.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have.
Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlingen. Jeg går altid både til/ fra med stor tilfredshed og oplever aldrig tandpine mellem aftalte behandlinger 2xårligt. Så et stort taknemligt smil herfra😀

Rolig, omsorgsfuld og vejledende klinik 👍🏻. Derudover meget kompetente

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Min tandlæge gennem mange år er desværre begyndt at få ned i tid (dejligt for ham... Øv for os patienter). Derfor har han flyttet sin praksis over i et andet hus med flere tandlæger. Måtte akut til tandlæge, og måtte derfor til en ukendt tandlæge, hvilket gik fint. Det var nu dejligt med et kendt ansigt i receptionen (Anette). Hun er fantastisk. Der var også et nyt ansigt, som også var meget imødekommende.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
En yderst kompetent tandplejer, der har gjort mirakler.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Tandlægen Emilie var grundig, faglig og inkluderende.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Jeg har nu fået udskiftet en 3 ledet bro, samt trukket en tand ud, der var rodbehandlet og efterfølgende påsat en krone, som var dårligt udført hos Colosseum Tandlægerne i Slotsgade, Odense. Broen var med dårlig pasform og knækkede til sidst. Tand var dårlig rodbehandlet og måtte ud, efter et forløb med mange smerter. Tandlæge valgte at dække en del af prisen på broen, men dækker slet ikke efterfølgende reparationer og tiltag (Udført hos anden tandlæge). Det har været en ekstrem dyr og dårlig oplevelse for mig, hos Colosseum Tandlægerne i Odense, som nu efter lang tid snart ser ud til, at kunne været overstået. ... Jeg kan kun råde andre til at vælge tandlæge med omhu.

Réponse de Colosseum Tandlægerne
imødekommenhed, interesse, og Tandlægen har på forhånd sat sig ind i min behandling. Søde mennesker

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Personalet virker både faglig kompetente og høj service niveau.

Dejlig rolig tandlæge.
Har tandlæge skræk, så det betyder meget. Samtidig kunne tandlægen tåle en joke. Dejligt

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Jeg blev lyttet til og taget seriøst

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Særdeles effektivt og dygtigt team bestående af tandlæge og klinikassistent. Den varmeste anbefaling!

Réponse de Colosseum Tandlægerne
Samarbejdet mellem tandlæge Lars Rossel og klinikassistent Kristina er simpelthen så professionelt. Jeg har følt mig 100% tryg.
Lars Rossel er så afgjort et super dygtig tandlæge. Han kender sit fag!

Réponse de Colosseum Tandlægerne
En savoir plus sur les différents types d'avis.