Via de website besteld, geld kwijt, artikel niet geleverd, nul communicatie. Nu pas achter gekomen dat ze failliet zijn. Nooit hier over wat informatie gekregen. Trap er niet in! Waardeloos bedrijf
Lisez les avis des autres
Prima ervaring, goede service! Keuze en traject tot en met de aankoop als prettig ervaren. Planning tot levering goed, binnen de verwachte weken en levering afspraak maken online. Aflevering goed.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima geholpen. We wilden een eettafel en wisten al voor een groot gedeelte hoe deze eruit zou moeten zien (via de website bekeken). Alleen de kleur van het tafelblad was nog een punt voor ons. We z... Voir plus
L'entreprise a répondu
In februari een lamp besteld bij Combo Design. Deze zou eind feb begin maart binnen komen... helaas gooide Corona roet in de levering. Combo heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden over de lev... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van designmeubelen tot raamdecoratie.
Coordonnées de contact
Sint Jacobsstraat 12, 3511BS, Utrecht, Pays-Bas
- 030233878
- online@combodesign.nl
- combodesign.nl
Les gens ont aussi consulté
Bij Leolux uitgezochte stoel geleverd
Ik heb een stoel uitgezocht en besteld bij Leolux en ben daar geholpen. ComboDesign is de winkel die de stoel leverde. Zeer prettig systeem om het bezorgtijdstip te bepalen. Verder alles oké en op tijd geleverd.

Dikke aanrader! Top-zaak!
Wat een top-zaak! Kan het iedereen aanbevelen. Reageren supersnel, zijn onwijs vriendelijk en hun prijzen zijn concurrerend!
Voor afleveren netjes een belletje en neerzetten van de meubels (bank in ons geval) wordt ook voor je gedaan.
Dit in tegenstelling tot vele andere zaken.
Ga zo door!

Réponse de Combo Design
Fijn geholpen en snelle bezorging!
Fijn geholpen en snelle bezorging!
TOP service

Kwaliteit!!
Combo verkoopt niet alleen heel erg mooie producten maar zorgen ook voor een zorgvuldige levering en montage van de producten. Lampen en gordijnen werden bij ons heel er mooi opgehangen.

Réponse de Combo Design
Prachtig assortiment en geweldige…
Prachtig assortiment en geweldige service bij het installeren van de meubels en lampen.

Het product is goed
Het product is goed. Alle afspraken zijn correct nagekomen

Réponse de Combo Design
De leukste woon winkel van Nederland
Super service, super Ingrid & Rick. Leukste woon zaak van Nederland

Ondersteuning vergunning verbouw
Bijzonder goed geholpen door Combo in het rondkrijgen van een vergunning voor een verbouw van de woning. Is zelfstandig geschakeld door Combo met constructeurs en architecten om de tekeningen op orde te krijgen. Hierin ben ik wat dat betreft geheel ontzorgd. Zeer tevreden!

Verbouwing geslaagd!
Met de mensen van Combo Design hebben we een deel van ons huis aangepakt om de boel at op te hippen. Onze nieuwe keuken is, op een paar kleine details na, klaar! Het heeft even geduurd en niet alles ging vlekkeloos maar alle hobbels zijn prima opgelost en we zijn heel blij met het eindresultaat! Fijne, vakkundige mensen die goed meedachten. Daarnaast hebben we nog een aantal meubels gekocht. Zo passen de woon- en tvkamer beter bij de nieuwe keuken...;-) De nieuwe, stalen puien laten meer licht naar binnen en staan erg mooi.
Dank, Combo!

Réponse de Combo Design
Heel prettig en accuraat geholpen bij…
Heel prettig en accuraat geholpen bij Combo Design.
Het resultaat is een prachtige bank, die ook heerlijk zit.

Slechte communicatie
Levertijd meermaals vertraagd zonder dat combo design mij hierover informeerde. Moest telkens zelf contact zoeken en vragen naar leverdatum. Regelmatig kwam er geen reactie op mijn mails. Bij telefonisch contact zou het voor me uitgezocht worden en werd mij beloofd dat ik die middag werd teruggebeld maar weer een week niets gehoord en zelf maar weer contact opgenomen. Uiteindelijk is mijn bestelling afgeleverd (met voorafgaand aan de levering bellen van het verkeerde telefoonnummer en levering vroeger dan het afgesproken tijdstip waardoor er niemand thuis was), maar de communicatie vanuit combo design vond ik erg slecht!

Réponse de Combo Design
Keurig bedrijf waar ik zo weer iets bij zou bestellen
Alles verliep volgens afspraak en werd t/m de aflevering keurig afgehandeld.
Wat een prachtige bank is het toch, we zijn helemaal blij!

Goed advies
Goed advies, duidelijke communicatie, goede service en nu heb ik prachtige lampjes hangen!

Réponse de Combo Design
Mooie artikelen en goede service
Mooie artikelen en goede service. Afspraken m.b.t. levering werden volledig waargemaakt.

Réponse de Combo Design
Uitstekende voorlichting en meedenkend…
Uitstekende voorlichting en meedenkend personeel, uitstekende service, uitstekende bezorging door vriendelijk personeel, prachtig bankstel.

Réponse de Combo Design
Fijne zaak met supermooie meubels
Mooie kwaliteitsmeubelen! Geen snelle of arrogante verkopers, maar prettige mensen met verstand van zaken. Ook de levering werd netjes gedaan door servicegerichte mensen.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.