Mooie kwaliteit, redelijk snelle levering. Reageren ook via de chat . Ondanks dat ik eerst twijfelde ben ik zeer tevreden
Lisez les avis des autres
Aanvulling: na het plaatsen van deze review is er alsnog contact opgenomen en is het probleem netjes opgelost. De terugbetaling is inmiddels ontvangen, dank daarvoor. Bestelling ontvangen op 4 ap... Voir plus
Dan bestel je 2 broeken, een zwarte en een zwarte/witte ruit broek en ontvang je enkel de zwarte? Oké kan.. we zijn mensen en maken fouten. Echter om dan op geen enkele mail waarop ik navraag doe te r... Voir plus
Het duurde even voor mijn broeken kwamen. Toen contact opgenomen en daar werd snel opgereageerd en had ik mijn broeken 2 dagen later in huis. Zeer te vreden met deze afhandeling.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Comfortmode is de website voor jouw favoriete comfortbroeken! Wij zijn de goedkoopste op de markt.. bekijk snel onze site voor al onze acties.
Coordonnées de contact
A répondu à 35 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Mijn eerste levering ging minder vlot.
Mijn eerste levering ging minder vlot.
De tweede bestelling verliep super!
Vindt alleen als ze artikelen niet meer in je maat zijn dat ze dan dat moeten melden en niet moeten wachten tot je hun mail.
Omdat het dan met de tijd wel goed komt. Na weken.
Super snelle levering.
Super snelle levering.. heerlijke broeken voor elke gelegenheid.. en voor deze prijzen is een extra broek gewoon een must in jouw kledingkast!!
Je broeken zijn top ,maar de bezorging…
Je broeken zijn top ,maar de bezorging is slecht jemoet gewoon 2weken wachten nu al 2x voorgekomen das( een beetje ) erg lang waardoor je gaat twijfelen en ook gewoon vervelend maar blijf toch klant omdat ze top zijn en ik het je gunt want ik begreep dat je het alleen doet
Mijn broeken waren ze vergeten op te…
Mijn broeken waren ze vergeten op te sturen. Heb er 2 1/2 week op moeten wachten, ondanks dat ze op voorraad waren.
Leuke korting
Leuke korting, goede communicatie, via social media ingelicht over kortingen
Fijne kleding en juiste maten zoals aangegeven. Ik kan nu iets bestellen zonder me af te vragen of de maat wel klopt
Ik heb 2 broeken besteld 1 binnen…
Ik heb 2 broeken besteld 1 binnen gekregen zijn idd mooie broeken nu wacht ik op n andwoord voor de andere broek referentie nummer is 23489

Réponse de Comfortmode
Heb 11 augustus me bestelling…
Heb 11 augustus me bestelling geplaatst, 12 aug kreeg ik een verzendbevestiging pakket is alleen aangemeld nog niet afgegeven de 15de Heb ik hun gemaild nog steeds geen reactie
erg jammer

Compleet foute levering
Ik heb 4 capri-broeken besteld, qua levertijd geen klachten.
Ik had twee zwarte een witte en een geruite besteld.
Wat ze gestuurd hebben is twee navy, en de andere twee een maat groter dan ik had besteld.
Ik heb gevraagd om geld terug incl. verzendkosten, aangezien ik niks heb gekregen van wat ik besteld heb.
Maar blijkbaar kan ik alleen een tegoedbon krijgen.
Op m'n eerste mail heb ik na ongeveer een week reactie gehad, op de tweede nog niet.
Lang wachten.
Ik moest lang op mijjn bestelling wachten. Na een mail met de vraag waar mijn bestelling bleef kreeg ik de bestelling...
Fantastische broeken
Fijne broeken deze passen perfect altijd netjes verpakt en keurig afgeleverd
Super fijne broeken had er eerst 3 nu…
Super fijne broeken had er eerst 3 nu onder tussen 7 stuks wil niet meer anders
5 broeken besteld maar 4 geleverd…
5 broeken besteld maar 4 geleverd meerdere e-mails naar hun gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd. Slechte zaak teven duurde de verzending langer als de 4 werkdagen die zij vermelden in de webshop
Reageren niet op mails ,totaal geen reactie
Wacht al 2 weken op mijn bestelling en op mails word niet gereageerd heb nog steeds niks ontvangen .23318 is mijn bestel nummer .ik kan niet reageren op jullie bericht via hier
Dus nog steeds geen contact en geen bestelling

Réponse de Comfortmode
Snel in huis en mooie fijne broeken
Waar zijn mijn broeken?
Helaas, tot nu toe geen fijne ervaring. 27/ 4 broeken besteld. Gelijk een postnl nummer maar tot op heden is hey pakket niet aangeboden en kan er dus niks verstuurd worden. Begin van de week gemaild4/8, ik kreeg toen savonds een mail terug morgen gaat het op de post. Tot op heden status postnl nog op niet fysiek aangeboden. Erg jammer. Ben niet snel ongeduldig maar nu vort wel teleurgesteld. Heb hier wel 6.95 verzendkosten voor betaald.
Mooie broeken, mindere klantenservice.
De bestelde broeken zijn gewoon goed. Helaas zijn er van de 5 bestelde broeken maar 4 verstuurd. Ook wacht ik al twee en een half week op antwoord op mijn email hier over bij de klantenservice.
Na mijn slechte review van afgelopen…
Na mijn slechte review van afgelopen week en het niet kunnen bewerken van mijn review wil ik toch nog een goede review plaatsen. Mevrouw gaf aan erg druk te zijn en dat alles daarom uitliep. Ik ben van mening dat dit duidelijk moet worden gecommuniceerd en heb dit ook aangegeven. De broek is inmiddels ontvangen en ik moet zeggen: een superfijne broek. Ik wilde er nog een bestellen maar heb aangegeven erg huiverig te zijn gezien mijn eerste ervaring. Mevrouw verzekerde mij ervan dat deze over twee dagen wordt verstuurd en dat ik als tegemoetkoming een gratis broek mag uitkiezen. Ook dat mag benoemd worden.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.