Cookiebooth Avis

4,6

Bestilte egentlig litt sen 20 stk cookies til barnebursdag. De kom noen få dager før bursdagen og de så så delikate og fine ut😍😍😍 De var også kjempe kjempe gode😍😍😍 Gjestene ble veldig imponert!�... Voir plus

Bestillingsportalen var veldig brukervennlig, og bestillingen kom akkurat til lovet tid og dato. Pakken var godt og trygt emballert, 100% sikret mot skade. Produktet var nøyaktig slik jeg ønsket – kv... Voir plus

Fantastiske,fine og kunsteriske kjeks i flotte farger. De smaker godt og er perfekt til servering hjemme eller å gi bort i gave. I år har jeg bestilt ved fler annledninger som 17.mai og jul og kommer... Voir plus

De beste kjeksene jeg har smakt. De smakte så ferske og deilige. Jeg bestilte kjeks til datteren min som ble rosaruss, og Cookie Booth overrasket meg med resultatet og smaken. Selv gjestene våre nøt... Voir plus

1. Boulangerie

Vi er et lille hjemmebakeri i Eidsvoll. Her baker vi med hjerte og skaper cookies som gjør enhver anledning litt ekstra spesiell og minneverdig. Vi elsker å lage skreddersydde cookies med unike design – enten det er til bursdag, bryllup, dåp, høytider, konfirmasjon, babyshower, jubileum eller bare en koselig overraskelse til noen du er glad i. Hos oss er hver eneste cookie laget fra bunnen av med kjærlighet, omtanke og nøye utvalgte råvarer. Vi tror at de små detaljene gjør den store forskjellen, og derfor legger vi mye tid, fantasi og omsorg i både smak og utseende. Resultatet er cookies som både smaker nydelig, ser ut som små kunstverk og alltid setter et smil på ansiktet til både store og små. Det beste vi vet er å være med på å skape minner og øyeblikk sammen med kundene våre. Om du ønsker noe søtt, fargerikt, morsomt, elegant eller helt personlig – vi lager cookies som passer perfekt til ditt ønske, tema og anledning. For oss handler baking om mer enn bare å lage noe godt å spise – det handler om å spre glede, varme hjerter, skape gode stunder, gjøre hverdagen litt hyggeligere og feire de små og store øyeblikkene i livet.

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Jeg vil sterk anbefale COOKIEBOOTH for…

Jeg vil sterk anbefale COOKIEBOOTH for de nydelige cookies jeg nylig smakte. Disse cookies var rett og slett fantastiske på flere måter.

Først og fremst var konsistensen perfekt - de var myke og saftige inni, samtidig som de hadde en unik og fine utsiden. Dette gjorde hvert bit til en ren nytelse.

Smakene var også enestående. Jeg kunne virkelig smake kvaliteten på ingrediensene som var brukt, og det var tydelig at det hadde blitt lagt ned omtanke i hver eneste cookie.

Presentasjonen var også verdt å nevne. Cookies var pent pyntet med forskjellige farger og stil, som ikke bare gjorde dem visuelt tiltalende, men også bidro til smaksopplevelsen.

Til slutt vil jeg rose leveringstjenesten. Cookies kom presist til avtalt tidspunkt og var fremdeles gode da de ble levert, noe som bidro til den ferskeste smaksopplevelsen mulig.

Ikke desto mindre, er jeg svært fornøyd med cookies jeg fikk. De var en perfekt kombinasjon av kvalitet, smak og service, og jeg ser frem til å bestille fra dere igjen!

14 juin 2024
Logo de Cookiebooth