Heb hier met kerst een maaltijdbox besteld en zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Maaltijd was makkelijk te maken. Zeker een aanrader
Lisez les avis des autres
Super de luxe “maaltijdbox” van echte Michelin genoteerde restaurants zoals Librije, Parkheuvel e.a. En je hoeft er niet voor te kunnen koken, het is voorbereid door de sterrenchef zelf. Er zit een... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Met Cook Like a Chef geniet je van de signature gerechten van de allerbeste restaurants van Nederland, maar dan gewoon bij jou thuis. De chefs hebben al het voorwerk gedaan en jij zet de gerechten in
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- cooklikeachef.nl
Heb hier met kerst een maaltijdbox…
Roti op sterrenniveau
Soenil Bahadoer Causal comfort staat voor een gegarandeerde lekkere avond waar je smaakpupillen alle kanten opgaan. Zelfs de koriander was, door de perfecte combinatie, zalig! Gerechten waren simpel te bereiden en was super leuk om te doen! We hadden een topavond, verdeeld in 4 gangen. Nog nooit zulke lekker roti met pittige huisgemaakte sambal (een beetje was voor ons genoeg) gehad! Grantangi!
Parkheuvel. Wat een feest
Het 4 gangen vleesmenu van Parkheuvel was gemakkelijk klaar te maken en heerlijk om op te eten!
De instructies waren zo duidelijk dat iedereen dit feestmaal kon bereiden.
Er waren geen bijzondere keukenspullen nodig. Een aanvullende wijn zorgde voor een genoeglijke avond!
Asian Street Food
Ik heb vorige week asian street food box van Sidney Schutte besteld.
Mijn ervaring. De box werd keurig op tijd bezorgd. De instructies waren duidelijk. Het was echt leuk om met z'n tweeën de gerechtjes te maken. De chardonnay paste er prima bij. En alles was verrukkelijk.
Sterrenchefs casual
Dit is mijn tweede bestelling bij Cook Like a Chef en weer helemaal top. Deze keer had ik een menu uit ‘sterrenchefs casual’ van Sidney Schutte. Het menu bestond uit 10 kleine op Aziatische Streetfood geïnspireerde gerechtjes. Wat mij betreft stuk voor stuk culinaire meesterwerkjes! En binnen een half uur stond de tafel vol. Gaan we vaker doen.
Prima maaltijd, maar…
Prima maaltijd, al was voor ons de prijs kwaliteit verhouding wat uit verhouding. Met name gerecht van Bolenius zowel optisch als qua smaak wat ons betreft onder de maat en weinig nuance. Bereidingskaarten waren niet compleet aanwezig. Verzendkosten lopen op tot wel 33 euro, zogenaamd vanwege een persoonlijke benadering aan de deur. Bezorger was twee uur te laat en kon van een persoonlijke benadering in het contact niets bespeuren.
Leuk om een keer te proberen, maar voor ons blijft het bij een eenmalige actie. Er zijn lokaal betere initiatieven, in kwaliteit en prijs.
Aanrader!
Bedankt voor de hulp bij het bestelproces. Keurige bezorging, ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Niet onbelangrijk: het eten was erg lekker. Leuk ook om het zelf af te maken en de borden proberen net zo mooi op te maken als het voorbeeld. Dat bleek nog best lastig door onze eigen onhandigheid, maar bezorgde ons wel veel lol.
Heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten dankzij Cook like a chef. Ik heb erg genoten van de vissoep van de Kromme Watergang. Het gerecht was makkelijk te bereiden en goed van smaak.
Er is een grote keuze aan heerlijke…
Er is een grote keuze aan heerlijke gerechten, de bezorging liep supervlot en het eten was waanzinnig lekker. De bereiding was duidelijk uitgelegd en niet lastig te doen. Ik ben helemaal gelukkig.
Duur en slechte service
Het eten was uitstekend, maar de service is onvoldoende. We hadden een 3-gangen menu besteld, maar het grootste deel van het hoofdgerecht ontbrak. Met de klacht is inmiddels iets gedaan en we krijgen het geld terug voor het ontbrekende deel.
The food was excellent, but the service is not good. We ordered a 3-course dinner, but the main course was missing many ingredients (carrots, mushrooms and rösti was for 1 person only).
After emailing the complaint it took a long time to get an answer. Meanwhile we have received a refund for the main course.
Geweldig 4 gangen diner van de Librije…
Geweldig 4 gangen diner van de Librije met fantastische bijpassende wijnen. Duidelijke beschrijving van de recepten en een prachtig eindresultaat. Ook een goede service en de boxen werden op tijd bezorgd. We hebben echt genoten en gaan zeker vaker bestellen bij Cook Like A Chef!
Wat een geweldige ervaring
Wat een geweldige ervaring! Heerlijk eten, duidelijke instructies- geweldige service en keurig op tijd geleverd. Wow! We hebben genoten van deze michelin ervaring thuis 👍 Aanrader!!!
Gezellige avond met gezin
We hadden twee verschillende boxen besteld voor ons gezin van vier, waaronder twee vegetariërs. Onze dochters (jonge twintigers) hebben met veel plezier de borden opgemaakt, het was een super relaxte avond en we hebben genoten van de bijzondere gerechten. Aanrader!
Te hoge prijs voor hetgeen wat je…
Te hoge prijs voor hetgeen wat je krijgt. Over de smaak nog niet gesproken. 2 van de 6 waren prima, de rest was niet lekker
Geen 10, maar wel een goede 8
Ondanks verschillende Corona-tegenslagen, alles prima op tijd geleverd. Was leuk om klaar te maken en lekker en gezellig om te eten. We waren met z'n tweeën en dat lijkt me ook een ideaal aantal. Het kost nog wel enige tijd om het klaar te maken.
Er was iets mis met het lamsvlees. Dat was wel jammer, maar dat hebben ze achteraf heel goed gecorrigeerd.
Voor kerstavond voor twee personen van…
Voor kerstavond voor twee personen van het menu 'De kromme watergang all the way' besteld. Binnen het afgesproken tijdslot was de box niet geleverd, na een belletje kregen we de toezegging dat er direct een koerier onze kant op zou komen (er werd tevens aangegeven dat van de Kromme Watergang een pallets per ongeluk was blijven staan). Na een paar uur wachten nog steeds geen box. Opnieuw gebeld, de box zou met een taxi direct onze kant op komen. Binnen een uur. Helaas na anderhalf uur nog geen box en tevens was Cook like a Chef niet meer bereikbaar. We hebben een aantal uur geprobeerd hem te bereiken, zonder resultaat. Uiteindelijk de Kromme Watergang zelf maar gebeld, alle lof voor hen! Ze hadden meer meldingen gekregen en hebben toegezegd dat ze voor ons op 1e kerstdag (zelfs voor 4 personen, want dat was onze samenstelling op die dag) persoonlijk een menu zouden komen brengen. De volgende ochtend mocht ik bellen. Zij zijn hun woord nagekomen en rond 16 uur 's middags mochten we een heerlijk menu ontvangen. Precies op dat moment werd ook ons menu van Cook like a Chef gebracht; 28 uur te laat! Niet alleen veel te laat, maar op kerstavond werd ik laat nog door hem terug gebeld, met de melding dat het erg druk was en dat er 100 vrachtwagens rondreden en dat ons menu daar echt in moest zitten. Nog schandaliger; hij gaf eigenlijk aan dat het onze eigen schuld was, we hadden het beter een dag eerder kunnen laten bezorgen. Volgens mij heeft hij met zijn bedrijf maar 1 taak; logistiek rondom dit soort menu's goed op orde hebben, daarin is het verre van geslaagd. Kortom; zeker bestellen bij de aangesloten restaurants, maar absoluut niet via Cook like a Chef.
Voor Kerst 2021 van Cook like a chef…
Voor Kerst 2021 van Cook like a chef het menu van de Kromme watergang all the way besteld.
De aflevering was niet in het vooraf aangegeven timeslot. Ook zijn we niet een half uur voor aflevering gebeld door de chauffeur of geïnformeerd dat er vertraging was. Na enkele telefoontjes en e-mailtjes werden twee boxes afgeleverd in kratten van vishandel Schmidt. De extra bij bestelde twee kaasplankjes ontbraken. Weer gebeld. Deze konden de volgende dag geleverd worden zonder timeslot. De hele 1e kerstdag zitten wachten. Na nog een keer bellen werd om 16.15u de kaas afgeleverd.
Dan de gerechten. De hoeveelheden per gerecht kwamen niet overeen met de bereidingsfilmpjes. Ook ontbraken ingrediënten en/of zaten er ingrediënten bij van een ander restaurant (bv. de Librije). Hierdoor ging bijna de zoete notencrumble over de Barbacoa. De zeebaars was erg taai. Diverse ingredienten waren duidelijk ingevroren geweest waardoor ze erg slap en waterig waren. De aardappels die bij de vis (pieterman) gebakken moesten worden waren zompig, het water liep er uit en daardoor dus niet te bakken.
Gisteren hebben we de kratten bij Schmidt teruggebracht. Gelukkig wonen we dichtbij.
Eens maar niet weer. Zeer teleurgesteld.
Heerlijk gegeten!
Inmiddels al twee keer een menu besteld via Cook Like A Chef. Door de heldere instructies is het eten eenvoudig te bereiden. Beide keren heerlijk gegeten (Ron Gastrobar en Brut172) . Ook levering van de producten verliep soepel. Ben zeker van plan om het nog een keer te doen.
Genoten van het Parkheuvel menu
Wij hebben het Parkheuvel menu besteld. Het was heerlijk! Sensationele smaken! Bij 1 gerecht miste de instructie, maar deze kreeg ik direct toegestuurd nadat ik de hulplijn had gebeld. Vriendelijk personeel aan de lijn.
De box kwam in een mooie verpakking met een witte strik van satijn er om heen. Dit maakte het feestelijk en echt een cadeau. De bereiding en instructies waren erg makkelijk.
Super en heerlijk geregeld allemaal!
Voor vier personen menu van de Libreije besteld. De dozen met eten en de wijnen werden keurig op tijd geleverd. Het uitpakken was al een feestje! Alles keurig verpakt en met een duidelijke uitleg, foto's, filmpjes etc. De bereiding en de opmaak van de gerechten, was goed te doen. De smaken waren echt geweldig. De snoekbaars en het hunnebed dessert waren wat mij betreft favoriet. Verder alle gerechten goed op smaak en origineel. 3 sterren thuis, wij vonden het geweldig en gaan zeker nog een keer bestellen. Geweldig dat Cook like a chef dit allemaal voor ons regelt. De lockdown is voor ons op deze manier goed te doen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.