Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en goede levering. Bevroren geleverd gekregen. Verpakkingsmateriaal om koel te houden mag minder/ evt andere opties wat minder werk is om uit te pakken en evt beter voor milieu. Voor de res... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zelf van Nederlandse / Molukse kom af & ben zodoende van kleins af aan al opgegroeid met ‘n zeer kruidige keuken. & kan flink gekruid daarom zeer waarderen. Daarom enigszins sc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb voor het eerst de “probeer box” besteld en eigenlijk wel spijt waarom ik dit niet eerder heb besteld. Eten smaakte zeker goed voor een diepvriesmaaltijd! Bestelling kwam gelijk de volgende dag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Livraison de repas à domicile

Écrit par l'entreprise

Elke dag zijn wij bezig om onze heerlijke keuken zo groot mogelijk te maken!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

De kwaliteit van het eten is top, service is waardeloos

De kwaliteit van het eten is top. Alleen de klantenservice reageert nergens meer op. Al meerdere keren een vraag gesteld waar geen enkele reactie meer op komt. Daarbij zijn ze al maanden gestopt met levering. Als vaste klant moet je het nu maar uitzoeken. Ze leveren alleen nog aan de Jumbo aan de andere kant van het land. We waren als klant alleen gewenst als opstart. Nu is levering niet meer mogelijk omdat de Jumbo voorgaat.

22 avril 2025

Écht heel erg lekker!

Het is zó heerlijk! Als Afghaanse ken ik mijn keuken als geen ander, en ben mega kritisch omdat ik weet hoe vaak je te veel betaalt voor smakeloze gerechten die een slap aftreksel zijn van wat het hoort te zijn, maar dit is echt heerlijk!

28 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Niet verwacht dat zulk lekker vlees in…

Niet verwacht dat zulk lekker vlees in de diepvriesvak van de jumbo zou liggen!

Alleen kloppen de Calorieën voor geen meter. En half kilo aan rund,kip,lam gekruid maar 380 calorieën?

15 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Eerste ervaring is niet goed

Eerste ervaring is niet goed.
6/8 minuten (zoals op de verplakking staat. is de groente nog koud en de rijst al kokend heet) komt veel water vrij bij zowel groente als (vega saus/aardappelen)
De smaak erg vlak. Ik ga nog de andere smaken proberen die ik besteld heb, maar ik ben niet onder de indruk

30 septembre 2024

Dag Werner,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je eerste ervaring niet naar verwachting was. We streven ernaar om producten te leveren van de beste kwaliteit en nemen je feedback serieus. We waarderen het dat je openstaat om de andere smaken te proberen, en hopelijk zal die ervaring beter zijn.

We willen je graag helpen en zullen contact met je opnemen, zodat we je verder kunnen ondersteunen.

Wij zijn fan

Wij zijn fan, wij vinden de Afgaanse keuken heerlijk. Dus af en toe verwennen wij onszelf.
Lekker makkelijk, even in de magnetron en smullen maar. Met z’n 2en hebben we genoeg aan 1 maaltijd.

6 septembre 2024

Hi Hermi,

Wat leuk om te horen. Bedankt voor deze review :)

Lekker vers en veel

Lekker vers en veel. Keurig hygiënisch ingepakt. Op tijd bezorgd

28 août 2024

Hi, M. Tuhidi,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is geweest!

Lekker

Via mijn broer gehoord over hoe lekker Laziz was. Ze zijn het helemaal in Amsterdam komen bezorgen. Alle maaltijden waren super lekker met als hoogtepunt het huisgemaakte pistache ijs.
Ik ga zeker nog eens bestellen !

3 septembre 2024

Hi Cas,

Wat fijn om te horen dat je hebt genoten van onze maaltijden en het pistache-ijs. Bedankt voor je review :)

Heerlijk eten

Heerlijk eten, erg smaakvol en zeker voor herhaling vatbaar, prettig dat het direct de vriezer in kan omdat het bevroren aankomt, erg goede prijs kwaliteitsverhouding.

7 août 2024

Réponse de Lazizbox

Hi Johan, bedankt voor deze review. Fijn dat het allemaal naar wens is geweest en tot de volgende keer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Te zacht ijs... Jammer dan...

Tweede keer besteld. Dit keer met 5 bakken ijs, ik houd van pistache. Jammergenoeg waren deze erg zacht aangekomen dus niet goed bevroren. Los bovenin de doos. Zonder droogijs. De maaltijden waren ok. Het ijs vormde ijskristallen bij herinvriezen. Heb er over melding gemaakt. Het antwoord was, we zullen het de vervoerder vertellen. Dat is geen goede klantenservice. Bij de 1e keer was een maaltijdbakje gebroken. Dezelfde laconieke houding. Dus ik weet het niet meer. Eigenlijk voor 30 euro ijs door vervoerder verprutst. Dit was de tweede kans.

De gepaste oplossing van de klantenservice van lazizbox was een gratis pak ijs bij de volgende bestelling. Dus als 5 pakken ijs lichtelijk ontdooit aankomen en men op de hoogte is van het probleem, want meerdere klanten klaagden daarover, dan krijg je geen geld terug, maar verwacht men serieus een nieuwe bestelling. Die gaat er dus nooit meer komen. Laat dat duidelijk zijn.

29 juillet 2024

Réponse de Lazizbox

Hi Marcel, bedankt voor je feedback en onze excuses voor de problemen die je hebt ervaren met je recente bestelling. We zullen je persoonlijk benaderen voor een passende oplossing!

Ontzettend lekker eten!

Ontzettend lekker eten! Netjes bevroren en op tijd geleverd. De laatste keer zat er - in tegenstelling tot mijn eerdere bestellingen - alleen geen vriesverpakking om het eten heen. Als de bezorger in de file zou zijn gekomen, was het eten misschien wel ontdooid. Tip voor de volgende keer dus ;)

14 juin 2024

Hi Joanne,

Wat leuk om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt en het ook op tijd was geleverd!

Bedankt voor je opmerking over de ontbrekende vriesverpakking. Hier zullen we beter op gaan letten :)

Lekker

Heel veel bedankt

27 juin 2024

Réponse de Lazizbox

Bedankt voor deze review!

Afghaanse keuken

Afghaanse keuken, was helemaal nieuw voor mij.......en ik kan wel zeggen........ dat is voor herhaling vatbaar 👍👍

21 juin 2024

Réponse de Lazizbox

Wat leuk dat de eerste keer Afghaans eten bij ons mocht zijn! Bedankt voor je review.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus