Helt fantastisk resultat! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har vitiligo især udbredt på hænderne og har netop fået en spraytan hos CopenhagenTan. Resultatet er simpelthen blevet over al forventning! De depigmenterede plett... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god oplevelse. Ejeren kontaktede mig fordi varen jeg bestilte desværre var udsolgt men han tilbød mig et andet mærke som egentlig var dyrere men til samme pris. Det synes jeg bestemt er god serv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kommer nok ikke tilbage :(( havde ellers glædet mig til en flot tan fra deres selvbetjenings kabine, men min tan er så ujævn (valgte korrekt level efter højde) og fik intet produkt på siderne af min k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fast CopenhagenTan kunde siden 2009 - siger det hele. Startede Spray Tan i udlandet i 1996 og har derfor prøvet en del forskellige steder og produkter. Flyttede tilbage til Danmark og har prøvet mig... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Frederikssundsvej 229, 2700, Brønshøj, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fast CopenhagenTan kunde siden 2009 - siger det hele.
Startede Spray Tan i udlandet i 1996 og har derfor prøvet en del forskellige steder og produkter. Flyttede tilbage til Danmark og har prøvet mig frem. Kan klart anbefale CopenhagenTan, der levere top produkter og gode maskiner. Det er et rent sted med en fantastisk service hele vejen igennem. Nem og hurtig kontakt når der er spørgsmål. Man møder sjældent en ejer, der er så involveret i at køre en super forretning og have tilfredse kunder.
Top klasse 5 stjerner fra mig.

Réponse de CopenhagenTAN
Rigtig god service og vejledning. Hurtig levering altid og de bedste produkter. Kan stærk anbefales.

Super hurtig og korrekt levering. Kan kun anbefale Copenhagen Tan 😊

Réponse de CopenhagenTAN
Det bedste sted at få en spraytan.. Johnny er gennemført professionel... en tur sydpå på 20 minutter..
har været trofast kunde i årevis, og kommer aldrig til at bruge et andet sted <3

Réponse de CopenhagenTAN
Jeg ELSKER Copenhagentan' produkter. Lækre produkter til en god pris 😍🙏 Servicen er helt i top med professionel vejledning til at vælge de rigtige produkter. Nem at påføre, pæn kulør og ingen orange streger - så jeg er yderst tilfreds med resultatet! Kan kun anbefales! 👍🏼

Réponse de CopenhagenTAN
Jeg er altid tilfreds når jeg forlader CopenhagenTan. Min spraytan holder og holder og vejledning er altid tip top! De har mine varmeste anbefaldinger.

Réponse de CopenhagenTAN
Verdens bedste sted for spraytan! Jeg har både benyttet mig af webshoppen hvor produkterne er super gode, og personlig spraytan. Jeg er fast kunde og KNUSELSKER denne service. Farven er lækker, holdbarheden er som de angiver og så er personalet SÅ søde, og man går altid derfra med et lille grin. Kan kun anbefales🙏🏼☀️

Réponse de CopenhagenTAN
Jeg får altid en utrolig service og fantastisk farve når jeg besøger Johnny fra Copenhagen Tan.
Har aldrig prøvet at få grimme pletter eller plamager, den forsvinder bare stille og roligt og så er den modsat andre væsker lugtfri, hvilket er helt fantastisk!

Réponse de CopenhagenTAN
Jeg har været - og er fortsat, fast kunde hos CopenhagenTan de sidste 11 år, både for spraytan men også i webshoppen.. Jeg har alle dage været meget meget tilfreds med både kvalitet og service. Har forsøgt mig med andre spraytan produkter end CopenhagenTan tilbyder og er altid vendt tilbage til deres, da andet ganske enkelt aldrig har kunne leve op til forventningerne.
Jeg vil til evig tid anbefale det til alle.

Réponse de CopenhagenTAN
Best place for a deep and even spraytan. I alwsys go here for a personal tanning before my photo shoots in Denmark. Love their flexibility and perfection.

Réponse de CopenhagenTAN
Jeg har fået en spray-tan for 6-7 år siden og den holdt længe, her fik jeg en forbehandling og derefter en spray-tan (7). Jeg fik den om tirsdagen og om fredagen lignede jeg en plettet brun panda - jeg skulle til konfirmation om lørdagen, der var det endnu værre. Hende der betjente mig, var enormt sød - men hos dem var det spil af penge. Jeg finder et andet sted næste gang.

Réponse de CopenhagenTAN
Hurtig ekspedition og afsendelse.
Kanon service.

Réponse de CopenhagenTAN
Hurtig levering og varene er bare helt i top.

Réponse de CopenhagenTAN
ekstremt god og grundig vejledning. Hurtig levering