Slechte service er staan dingen op de site die niet op voorraad zijn en als je daarover belt en er gezegd word dat je terug gebeld word gebeurt dat niet ....
Lisez les avis des autres
Vissen - Garnalen en slakken goed verpakt. Netjes gebeld hoe laat ze langs komen. Via mail krijg je supersnel antwoord op al je vragen. Betere prijzen dan mijn vorige winkel en zeer goede aan... Voir plus
De grootte van de garnalen viel tegen,had er 20 besteld dacht eerst dat men een zakje van 10 was vergeten,garnalen in een bakje van de chinees gedaan en ja hoor er waren 20 ,sommigen zo groot als een... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
de Nobelaerweg 19, 3411EJ, Lopik
- 0611159721
- info@corydora.nl
- corydora.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Doen wat ze beloven
Vissen - Garnalen en slakken goed verpakt.
Netjes gebeld hoe laat ze langs komen.
Via mail krijg je supersnel antwoord op al je vragen.
Betere prijzen dan mijn vorige winkel en zeer goede aanbiedingen.
Alles levend aangekomen en zien er gezond uit.
Ervaring met dode dieren nog niet mee gemaakt, maar twijfel er niet aan dat dat netjes opgelost word.
super
Wat een onwijs goeie service!! Alle vragen dir je hebt worden snel maar ook goed en duidelijk beantwoord..houd zich absoluut aan de afspraken kwa tijd..ik heb vandaag een hele hoop vissen binnen gekregen en doen het op 1 na allemaal super goed, maar dat kan iedereen overkomen!! Ze maken er geen probleem van en je krijgt je gerantie van het visje gewoon terug!!! Ik weet dat ik nu niet meer naar de winkel hoef voor vissen maar het bestel op deze site...het is superrrr!!!!
Mijn to go to persoon voor al mijn vissen!
Ik ben een zeer tevreden klant. 80% van mijn vissen komen hier vandaan en ik verwacht dat het er nog meer zullen worden. Ook voor vragen, die eigenlijk niet bij de verkoop horen, krijg je altijd antwoord. Ik haal mijn vissen altijd op, omdat ik om de hoek woon en ik kan eigenlijk, vrijwel altijd, de avond al komen. Uiteraard kan je altijd pech hebben met een vis, maar dat zal dan zeker niet aan de service, klantvriendelijkheid en hulp liggen die je krijgt bij Corydora.
op en top service!
mijn beoordeling is op en top, had een aantal vragen deze zijn allemaal zeer snel beantwoord via de mail, keurig gebeld hoe laat ze zouden langskomen, waren netjes op tijd! hier thuis werden de vissen overhandigd, alles netjes bij naam genoemd en samen geïnspecteerd. zwemmen hier allemaal nog mooi rond gelukkig!
oftewel een goede (web)winkel! waar ik nog vaker ga bestellen,
tot op het vivarium!
binnen 30 minuten reactie op mail, perfecte levering
De website is duidelijk, en de afleverdata zijn goed aangegeven. Had gevraagd hoe laat ze verwachtte langs te komen, omdat ik zelf niet thuis zou zijn en mijn vriendin een avonddienst had. Binnen een half uur had ik al een mailtje terug, waarin ze aangaven dat ze als eerste bij mij langs zouden komen. Wat een service!
Ze kwamen de afspraak ook na, en alle visjes werden netjes geleverd in aparte zakjes. Van alle bestelde visjes is er slechts 1 (een roodkopzalmpje) overleden, en pas na 3 a 4 weken dus waarschijnlijk had dat een andere oorzaak. Verder zijn ze gezond, niet te mager of te dik, en erg mooi van kleur.
Ik was wat huiverig met online bestellen van visjes, maar de prijs icm de goede snelle service en prima vis zorgt dat ik hier zeker weer zal bestellen!
Prima service
Mijn ervaring met Corydora is uitstekend.
Nette levering, bestelde vis en garnalen zien er prima uit, zwemmen inmiddels lekker rond.
Uitstel van de bestelling, ivm problemen met het water, was geen probleem.
Telefonisch kreeg ik nog enkele tips.
Ik zou Corydora zeker aanraden bij anderen en zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.
Goed en betrouwbaar
Goede betrouwbare service.
Nette levering op de afgesproken dag en tijd (een dag van te voren werd ik gebeld hoe laat ze er ongeveer zouden zijn)
Mooie gezonde vissen.
Aanrader!!!
Mijn ervaring met Corydora is uitstekend. Mijn bestelling wordt correct en naar tevredenheid uitgevoerd. De levertijd wordt nagestreefd, en mocht dit niet het geval zijn, wordt ik hiervan op de hoogte gebracht. Bij ontevredenheid, wordt dit uitstekend opgelost. Corydora is mijn leverancier voor al mijn aquaria producten.
top service
Zeer betrouwbaar in levertijd en levering. Daarnaast geven ze goed advice en informatie. Ook de kwaliteit van de vissen is goed tot zeer goed. Ook hebben ze een breed en diep assortiment. Wij halen al jaren onze vissen daar en mocht er toch een probleem zijn dan staan ze voor je klaar.
zeer tevreden.
Zeer nette, vriendelijke en goede afhandeling van bestellingen.
Goede kennis, en gezonden vissen, netjes verpakte vissen.
Vlotte antwoorden op je vragen, ze denken mee voor oplossing als de bezorg datum net verkeerd uitvalt.
al met al Corydora.nl is een absolute aanrader.
Mvg, E. Flameling
Vlotte respons op de mail, en gezonde dieren
Ik heb bij Corydora vuurgarnalen en cpo's besteld. De dieren zagen er allemaal goed uit en doen het goed.
Van de cpo's heb ik er helaas nog maar 2 over maar daar kan Corydora niks aan doen, 1 van de mannetjes is erg agressief en heeft de vrouwtjes gedood.
De vuurgarnalen planten zich goed voort en ik heb inmiddels een leuke groep zitten.
Geweldig
Een goede service je krijgt altijd als je vragen heb snel antwoord.
De vis wat ik besteld heb die doen het goed en persoonlijk brengen is top je weet dan dat het altijd goed aan komt.
Gaat prima, houden zo, bezorgen is super.
Is al weer even geleden, mijn bestelling.
Maar bv. mijn appelslakken zijn zo groot geworden dat iedereen er van staat te kijken.
Daar door kan ik wel zeggen, dat ze dus erg gezond bij mij binnen kwamen anders was het niet zo goed gegaan.
Kan een van de slakken zelfs eten geven, voeren dus.
Tik op het glas van het aquarium, hij of zij komt naar boven (tijd genoeg) en ik kan eten geven met een pincet.
Eet alles, levend-, diepvries- en gewoon droog visvoer.
De rest van de bestelde vissen zijn allemaal nog oké.
Een minpuntje, mijn vuurstaart labeo heb ik weg moeten doen.
Werd te agressief tegen andere vissen en er was te veel onrust.
Hier was ik niet van op de hoogte. Zou bij de vis vermeld kunnen staan.

Réponse de Corydora
matig
Het concept is fijn: vissen en benodigdheden kunnen bestellen én laten thuisbezorgen.
Er waren echter wat nadelen die het achteraf niet de moeite waard maakten.
De vissen waar het mij hoofdzakelijk om ging bleken bij aflevering 'niet in voorraad'. Het betreffende bedrag kreeg ik terug, maar hierdoor woog voor mij het voordeel niet meer op tegen de verzendkosten.
Daarnaast bleek de bestelde slak een huisje met afgebroken puntje te hebben. Dit moet al voor verzending zijn geweest, want dat puntje zat niet in het zakje waarin hij kwam.
Misschien had ik net pech, maar ik vind het erg slordig.
Zeker omdat ik in mijn bestelling had aangegeven 'graag contact als één of meer dingen niet leverbaar zijn'.

Réponse de Corydora
Goeie service
Alleen al de klantvriendelijkheid via de mail heeft mij laten besluiten om via Corydora.nl te bestellen.
Je word netjes gebeld wanneer de bestelling bezorgd wordt.
Weet je niet zeker wat voorn vis je in je aqua hebt zwemmen kun je daar ook mee bij hun terecht, zo hebben wij straks weer een mooi koppeltje rondzwemmen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.