Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Det kommer jeg til at benytte mig af fremover.
CPH3D er en professionel 3D-print farm i København. Du uploader blot din 3D-fil i formaterne STL, 3MF, OBJ eller STEP og får med det samme en pris beregnet ud fra modellens størrelse, materiale og kvalitet. Vi printer i PLA, PETG, ASA, PETG-CF, PC FR og PET-CF, og vi kan håndtere op til 7 farver i samme print på vores produktionsanlæg med 16 printere. Produktionstiden er typisk 3-5 hverdage afhængigt af opgavens kompleksitet, og vi sender med GLS til hele Danmark. Bor du i København, kan du hente gratis på vores adresse i København SV alle hverdage mellem 10 og 16, når du har fået besked om at ordren er klar. Vi løser alt fra dekorative modeller, figurer og prototyper til funktionelle reservedele og større erhvervsopgaver. Erhvervskunder kan få faste rabataftaler og betaling på faktura. Skulle et print mod forventning fejle, printer vi det om uden ekstra beregning — vi sender aldrig et resultat, vi ikke selv er tilfredse med. Vores mål er enkelt: at gøre professionel 3D-print let tilgængelig, hurtig og prisvenlig for både private og virksomheder. Har du spørgsmål til en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os, inden du bestiller.
Bådehavnsgade 44H, 2450, København SV, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nemt og hurtigt. Det kommer jeg til at benytte mig af fremover.
Fin fin service. Personlig kontakt. At emnerne ikke kunne bruges, skal vist mere tilskrives min tegner.
Fik igen et perfekt print, og en hurtig levering
super service fra dette firma
Virkelig dårlig oplevelse. Printkvaliteten var simpelthen ikke i orden. teksten var ulæselig, overfladen var dårligt printet, og flere havde skader og fejl i bagenden.
Da jeg kontaktede dem, forsøgte de blandt andet at give mig skylden og påstod, at skaderne skyldtes, at jeg havde fjernet supports forkert. Problemet er bare, at flere af skaderne slet ikke sidder dér, hvor supportsene har været.
På trods af de tydelige fejl og mangler vil de stadig ikke refundere ordren.
Meget skuffende kvalitet og kundeservice. Kan ikke anbefales. Udover det så prøvede jeg selv at printe dem på en billig 3d printer og det resultat var 100x bedre end deres.
Redigering/update: Jeg har sendt dem tydelig billede bevis på det Lo*t de har lavet - men de vil have jeg skal betale fragten for at sende dem tilbage til dem så de kan “kigge” på dem😂 fuldkommen til grin og totalt overpris

Enkel og overskueligt og slutresultatet sidder lige i skabet. Tak til CPH3D
Jeg har bestilt nogle joysticks til min datters spilkonsol, og de ser fine ud og passer perfekt.
the guys are really kind and they offer a qualitative service with a good price
Er meget glad for softwaren Der tillod en at se hvad man købte. Det var meget nemt at finde, og finde rundt I cph3d.dk, som en der har 0 erfaring med noget af det her 3d printeri.
Er også vildt glad for resultatet.

Réponse de CPH3D
Hurtig, billig og lokalt! Det nice. Hjemmesiden fortjener sgu også credit! Intuitivt og lækkert design!

Réponse de CPH3D
Jeg havde en hasteopgave som jeg slet ikke forestillede mig var mulig at nå, men jeg kontaktede CPH3D alligevel og endte med at hente mit 3D print samme aften. Blev mødt med vildt god service og kæmpe fleksibilitet. Og resultatet blev altså også virkelig godt. Min varmeste anbefaling er hermed givet videre.