Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk oplevelse. Mødte CrossEyes på messe i Bella C. Fik her en tid til synstest,skulle have nye briller og blev fristet af🇩🇰 tilbud. I butikken på Frederiksberg fik jeg foretaget synsp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.
Klosterport 4F, 4. sal, 8000, Aarhus C, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Har netop fået leveret mine nye briller - supert forløb fra start til aflevering - meget tilfreds !! Benyttede forretningen i Odense.

Réponse : CrossEyes
Super fin service. Omhyggelig synsprøve. Perfekte briller. Tak til Cross Eyes, Aalborg for en god oplevelse.

Réponse : CrossEyes
Var ellers lige rundt og kigge i hele landets førende brillebutikker, men vendte tilbage til CrossEyes. Super fint udvalg, kanon service, venlig og kompetent personale, og så var det helt klart her, jeg kunne få den bedste pris på de briller jeg skulle bruge.

Fantastisk oplevelse.
Mødte CrossEyes på messe i Bella C.
I butikken på Frederiksberg fik jeg foretaget synsprøve.
Mit syn havde ikke forandret sig synderligt, men var slidte i glassene
Jeg fik utrolig god hjælp til nye briller, fandt et par der var helt perfekte.
Briller er hentet og jeg sidder hjemme og er vældig tilfreds.
Anbefaler med glæde CrossEyes
Hilsen en tilfreds kunde.

Réponse : CrossEyes
Super tilfreds med køb af mine nye briller og fantastisk service i butikken på Frederiksberg, fuld tilfredshed herfra

Réponse : CrossEyes
Super fin ekspedient, og service han gav.
Meeen.. Det første jeg spurgte til var om fødselsdagstilbuddet til 4000 var med alt inklusive.. Altså, at det ikke kunne blive bedre.
Efter synsprøve bliver jeg spurgt om de skal være lige som mine gamle briller som jeg købte for 1 år siden.. For så vil de koste 600.- mere, fordi de havde en anden bedre coatning Mere ridsefast og mindre genskind)...
Så føler jeg mig bondefanget.. Vi skal self. huske at en synsprøve uden briller ikke er gratis..
Jeg købte til tilbuddet uden ekstra coating.. Og tænker ikke der står crosseyes på brillen næste år. Desværre.

Réponse : CrossEyes
Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksberg🙌👏
Mange lækre brillestel i god kvalitet og god rådgivning af Sarah til valg af stel ( kendte alle stel)🙏
Service i top ved afhentning og køb .
Har anbefalet butikken og Cross eyes til samtlige i mit netværk
Tak for jer 🙏
kh
Charlotte

Réponse : CrossEyes
Jeg plejede at købe briller i et helt andet prisleje, men denne gang ville jeg prøve noget andet, derfor valgte
jeg i den billigste ende og det holdt som lovet til mig.

Réponse : CrossEyes
Crosseyes Frederiksberg er uden tvivl landets bedste brillebutik. Tager med glæde turen fra Jylland til Frederiksberg når der skal købes briller. Har prøvet at købe briller et hav af andre steder, men oplevede alt langt mere tilfredsstillende i denne butik end andre steder.
Dette skyldes først og fremmest Nadia og Sarah, som var utroligt imødekommende, smilende, afslappede, tålmodige og servicemindede med altid god kommunikation.
Smarte briller og tilmed til en god pris. Endte med at købe hele 4 par nye briller og elsker dem alle.
Jeg kommer igen. Tak.

Réponse : CrossEyes
Fik mine briller fra Frederiksberg. God til pris og kvalitet! Personalet var dygtig og venlig. Lille reklamationen blev behandlet meget professionelt. CrossEyes kan godt anbefales til andre 👍

⸻
Ekstremt pres og dårlig behandling – sjældent oplevet hos CrossEyes
Jeg har ellers været rigtig glad for at købe briller hos CrossEyes gennem årene, men min seneste oplevelse var desværre helt uacceptabel.
Jeg kom ind i butikken, fordi jeg har fået stær på højre øje og derfor ønskede nogle billigere briller, da jeg skifter ofte. Jeg fik målt styrken, og så begyndte en af de ansatte at hjælpe mig med at finde briller. Men hvad der skulle have været en hjælp, udviklede sig til ekstremt pres: jeg blev konstant presset til at købe ting, jeg hverken havde brug for eller ønskede.
Til sidst endte jeg med at købe tre par briller til over 10.000 kroner, uden at jeg kunne få sagt fra eller forklaret, hvad jeg egentlig ønskede. Da jeg kom hjem, blev jeg så rystet over presset, at jeg ringede for at annullere handlen. I stedet for forståelse, blev jeg skældt ud af den ansatte, der insisterede på, at jeg skulle have “det bedste og dyreste” og påstod, at jeg måtte gå til øjenlæge – fordi de ville sige det samme. Øjenlægen har ikke sagt noget som helst om mine briller.
Jeg er meget chokeret og skuffet over den behandling, jeg har fået denne gang. Det er første gang, jeg oplever noget så negativt hos CrossEyes, som ellers har været min foretrukne brillebutik gennem mange år.

Réponse : CrossEyes
Var i Crosseyes Aalborg i dag og oplevede en helt igennem udsøgt service. Jeg har haft briller siden 2022 og har – trods et reelt forsøg – besluttet at få opereret mine øjne, hvilket jeg var helt åben omkring. Alligevel valgte de at reparere mine gamle briller, som efterhånden var ved at falde fra hinanden. De fandt endda nogle nye stænger, da de gamle var helt ødelagte, og det hele blev gjort uden beregning. De gik virkelig de berømte ekstra skridt for kunden i dag, og det er jeg meget taknemmelig for.

Réponse : CrossEyes
Jeg besøgte CrossEyes Aarhus d. 24. Januar 2026 og blev mødt af et veloplagt og smilende personale. Christina foretog min synsprøve og var meget grundig og effektiv i hendes undersøgelse. Hun anbefalede mig glidende overgang og det valgte jeg ikke at gå med, blot en læsebrille, men efter at have brugt mine skønne letvægtsbriller, må jeg erkende at hun selvfølgelig har ret. Hun er knivskarp og utrolig professionel og jeg vender helt sikkert tilbage! Udvalget af briller er stort og varieret og der er noget for alle. Alt i alt en outstanding oplevelse!

Réponse : CrossEyes
Jeg var blevet anbefalet at gå ind til CrossEyes for at få lavet nye briller. Og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen i forbindelse med købet.
God og tålmodig vejledning og hjælp til at finde de rette briller, samt kompetent test af mit syn.
Jeg er rigtig glad for mine nye briller og vil gerne anbefale CrossEyes.

Réponse : CrossEyes
Første besøg Esbjerg, 5 stjerner, 2. Besøg Frederiksberg, 1 stjerne, 3. Besøg Esbjerg, 5 stjerner. Besøg 1. Jeg bor i Herlev men når vi er i vores sommerhus på Fanø har min mand og jeg købt briller hos jer i Esbjerg - da vi her får en fantastisk service 🤩 denne gang 28/11 købte jeg 3 par briller og det blev aftalt, at jeg kunne hente mine briller på Frederiksberg. Da jeg ikke hører fra butikken på Frederiksberg ringer jeg til Esbjerg som efterlyser pakken med mine briller som de fortæller er sendt for flere dage siden - det tager flere dagen inden det lykkedes at finde ud af, at pakken er afleveret i en pakkeshoop på Frederiksberg i stedet for i butikken. Ved afhentning på Frederiksberg 23/12 i butikken er betjeningen sur og tvær og det ender med at jeg tager hjem med et par briller der er nogenlunde ok tilpasset, et par jeg ikke kan bruge og et par solbriller der leveres i et helt blødt etui så jeg ikke kan opbevare dem i min taske uden de bliver klemt (da de faste etui er for små). 3. Besøg den 5/1 -26 er vi tilbage på Fanø og jeg tager tilbage til butikken i Esbjerg - og tak 🙏 for en fantastisk betjening (Linda og Co.) som gør alt hvad de kan for at hjælpe med tilpasning af mine briller og udlevere et fast etui til mine solbriller, de har sjovt nok et i rette størrelse. De beklager forløbet og gør alt hvad de kan for at jeg kan blive en glad kunde. Jeg går fra butikken og er glad 🤗 hurra for Linda og Co. Selvfølgelig kommer jeg igen.

Réponse : CrossEyes
Det er nu 3 gang jeg køber briller CrossEyes, og er meget tilfreds med den kundeservice de har, samt brillernes kvalitet. Jeg er ofte forbi for at få mine briller checket og de har altid tid til at pudse og regulere/stramme brillerne hvis de trænger :-)

Réponse : CrossEyes
En savoir plus sur les différents types d'avis.