Optikhuset Frederiksberg Avis 152

TrustScore 5 sur 5

4,9

Fantastisk service fra start til slut! Venlig og kompetent optiker. Det er et kæmpe plus at man selv kan medbringe stel, som de sætter glas i og endda til gode priser. Kan varmt anbefales.

Optikhuset laver de bedste briller med rigtig god glas kvalitet, hvergang, testet gennem 16 år, til særdeles fornuftige priser. Seriøs og ansvarlig brillebutik, dejligt at I findes, tak. Prøvede en g... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har nu fået lavet fire par briller plus et par solbriller gennem tiden med flydende overgang hos optikhuset århus. Jeg har lige fra første gang jeg tog brillerne på kunnet bruge dem med det samm... Voir plus

1. Opticien

Écrit par l'entreprise

OPTIKHUSET sælger kvalitetsbriller og gode glas fra Essilor. Altid markedets bedste priser

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

152 avis

Kæmpe anbefaling!

Fantastisk service fra start til slut!
Venlig og kompetent optiker.
Kan varmt anbefales.

11 avril 2026

Glas i eget stel til en virkelig skarp…

Glas i eget stel til en virkelig skarp pris. Jeg har længe ledt efter en optiker, der har kunne sætte mere styrke i glassene i mit gamle gucci stel. Her faldt jeg over optikhuset, der hurtigt fiksede dem. Kan kun anbefales

8 janvier 2026

2 stk. nye brilleglas

Jeg bestilte 2 stk. nye brilleglas til et lækkert stel, som jeg havde liggende, og derfor ikke ville smide ud. Pga. et FB indlæg, så vidste jeg, at jeg Optikhuset kunne hjælpe med det, og lige fra da jeg gik ind af døren og til slut blev jeg mødt af venlige og kompetente mennesker, hvorfor jeg uden tøven anbefaler at handle der. Næste gang jeg skal købe helt nye briller, så kigger jeg forbi igen, da deres udvalg af brillestel også er stort og godt.

4 novembre 2025

Tak for den fine anmeldelse ☺️. Hilsen Malene

Varm anbefaling

Varm anbefaling både på faglighed, rådgivning, pris og kvalitet
Priserne er billige og kan nemt udkonkurrere tilsvarende butikker
Butikken oser af venlighed, god atmosfære og professionalisme
Tak for god hjælp og fine billige briller

31 octobre 2025

Perfekt kundeoplevelse

Venlig betjening, kompetent rådgivning, god kvalitet og til halv pris af konkurrenterne. Utroligt at alle fire ting kan kombineres så smertefrit. Men det kan de åbenbart i Optikhuset. Min varmeste anbefaling.

14 février 2025

Hej Niels.
Tak for de fine ord😉

Fantastic

Meget professionelt personale, god tid, meget forklarende og yderst venligt personale. Oveni får man næsten foræret sine briller, mindre end halv pris i forhold til Synoptik og Thile. De står øverst på min liste når der skal handles briller.

22 octobre 2024

Hvad der er sparet.... det er tjent!

Jeg og min hustru var først inde hos Synoptik for at høre hvad de skulle have af pris for brillestel med glidende overgang, antireflex og farveskift,. Fik en chok pris på kr.12.000,- (når min alders rabat var fratrukket) Good Bay Synoptik! Så tog jeg til Falkoner alle på Frederiksberg, besøgte Optik Huset og hørte deres Pris på samme type brille med glidende overgang, antireflex og farveskift (hold lige på hat og briller ) fik en pris på det halve af Synoptiks pris, samt ovenikøbet en gratis ekstra fjernsynsbrille. samt smil og en super god betjening. Afhentede brillerne i dag, de sidder og passer mig som de skal, jeg Kan varmt anbefale Dem.

16 octobre 2024

Réponse : Optikhuset Frederiksberg

Tak, Birger, for den meget fine anbefaling 😊. Håber du bliver glad for brillerne.
Malene - Optikhuset

Meget tilfreds kunde

Jeg er meget glad for mine briller og service. Kvalitet og priser er super gode. Jeg anbefaler til alle.

26 août 2024

Réponse : Optikhuset Frederiksberg

Tak for den fine anbefaling😀. Det betyder meget

Best glasses in town!

Best glasses in town!
I've made my last 3 pairs of prescription glasses and now prescription sunglasses and I couldn't be happier with them.
The quality of the frames are the best and they have a big variety of styles (they also allow you to take the time to find the perfect style for you and they even give good advice on that!)
All personnel is super sweet, warm and patient.
I always recommend it to my friends and family.

5 août 2024

Thank you so much for your kind Words 🥰

2 x grats synsprøve. Kun den ene medførte nye briller. Ingen unødig pres. Stor venlighed. Pga. En misforståelse blev regningen 500kr dyrere end aftalt. Inden vi var hjemme havde forretningen tilbagebetalt de 500kr og undskyldt misforståelsen. GOD SERVICE!!!

9 avril 2024

Hej Merete.
Dejligt at læse om din gode oplevelse hos os i Optikhuset😊. Vi er glade for din fine anmeldelse med 5 stjerner⭐️. Tak

Bedste anbefaling

Bedste anbefaling. Behagelig betjening, gratis synsprøve. Skulle blot have nye glas. Meget fin pris og hurtig levering.
Her kommer jeg helt sikkert igen.

6 mars 2024

Tak 😀, vi ses. Malene Optikhuset

Tak for jeres gode hjælp ved køb af…

Tak for jeres gode hjælp ved køb af mine nye briller. Hurtig ekspedition. Flinke og hjælpsomme folk.

16 janvier 2024

Tak Birgith.
Det varmer med en sød besked 😊
Håber du bliver glad for brillerne.
Hilsen Erik, Trine og Malene

Meget fin service

Meget fin service, kan noget andre ikke kan, stor kompetence.
Fik lavet briller som de store og en anden lille forretning ikke mente kunne lade sig gøre.
De få 7 ud af 5 stjerner hos mig.
Ganske enkelt aldrig i mine 30 år med briller oplevet det så godt.

20 octobre 2023

Hej Bent.
Tak for den ekstra fine anmeldelse. Håber du bliver glad for dine briller. Tak igen.
Hilsen Malene - Optikhuset

God service.

Efter at have fået sat nye glas i gamle briller, kunne jeg ikke vænne mig til de nye glas. Optikhuset tog min manglende evne til at vænne mig til de nye glas meget seriøst, og tilbød at lave nye korrigerede glas u/b. De nye glas har jeg været glad for fra dage et.

30 août 2023

Réponse : Optikhuset Frederiksberg

Dejligt at høre at du er glad for dine nye brille glas 😊

Kan absolut ikke anbefale Optikhuset

Kan absolut ikke anbefale Optikhuset på Falkoner alle. Magen til uhøflig , uforskammet og ubehagelige kundeservice skal man lede længe efter! Det blir O stjerner herfra. Desværre er man nødt at at give 1 stjerne for at anmelde..

23 mai 2023

Kære Jeaneth.
Tak for din anmeldelse . Du har desværre misforstået os idag. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Men det er lettest når du har været til øjenlægen så vi ved hvad du har brug for. Det er svært at rådgive dig om vores produkter inden vi ved hvad øjenlægen vurderer omkring dine øjne i næste uge.
Venlig hilsen Malene - Optikhuset

Verdens bedste Optiker

Verdens bedste Optiker! Once you go Optikhuset…er der ikke noget der rimer på andet end…”beruset”… af jeres service, ekpertise, nærvær! Det kan ikke gøres bedre! Og i en tid hvor alt er hurtig og billig og “ta 20 par mere” forbrug forbrug- er kvalitet og kundefokus og gode priser bare en kærkommen oase midt i skønne Frederiksberg. The Oscar for bedste optiker går igen i år til jer. Glæder mig allerede til mit næste besøg hos jer.

15 mars 2023

Tak Samy😀😀

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening. Masser af brillestel at vælge imellem. Meget rimelige priser. Har købt 2 par briller som som jeg er SÅ glad for.
Kæmpe anbefaling her fra.

24 février 2023

Réponse : Optikhuset Frederiksberg

Tak for den fine kommentar Birte Voss🙂. Det betyder meget for os.

Fantastisk service og jeg blev sendt…

Fantastisk service og jeg blev sendt til øjenlæge, i stedet for at de bare ville sælge mig nye briller. Har dog købt briller flere gange hos dem, men nu er synet blevet markant dårligt, så godt de sender en videre

23 janvier 2023