Customclubs.fi Avis

4,6

Tuotteet olivat juuri sellaiset kuin odotinkin. Toimituksesta ei tullut mitään väliaikatietoja ennen kun itse tiedustelin ja silloin vastaus tuli kyllä nopeasti ja arvio toimituksesta piti paikkansa.... Voir plus

Hyvin hoidettu tilaus. Pienen muutoksen jouduin tekemään, saatiin sekin hyvin läpi. Toimitus oli ajallaan, pitkä toimitusaika, mutta se oli tiedossa. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, olen todella tyy... Voir plus

Oli mahtavaa saada bägi joka on todella harvinainen ja yleensä saatavilla vain Yhdysvalloista. Huippulaadukas bägi jota olin etsinyt pitkään. Postitus oli supernopea joten tästä myös olin tyytyväinen.... Voir plus

1. Magasin de golf

RÄÄTÄLI ONLINE. Räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Titleist, Miura, Ping, L.A.B Golf, Scotty Cameron, Evnroll, Cobra, Proto C, TaylorMade, Mizuno, Srixon, Cleveland, Callaway, PXG, Titleist. LA Golf.

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Tilauksesta puuttui 2/3 tuotetta ja…

Tilauksesta puuttui 2/3 tuotetta ja asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin.

Edit: asiakaspalvelun vastaus ei toki tullut ensimmäiseen yhteydenottoon 4 tunnin sisällä vaan vasta toiseen parin päivän päästä. Se toki sujui ongelmitta sitten! Eli hommat hoitui lopulta.

19 mars 2025

Réponse de Customclubs.fi

Hello, We are sorry for that, and i can see that we did respond within 4 business hours. And we did find a solution quickly,
Wish you a great start of the season.

Toimitus hieman hidas, muutoin toimiva

Toimitus kesti hieman luvattua pidempään, mutta joulun takia se on ymmärrettävää. Oston yhteydessä kerrottiin, että saan sähköpostilla tiedon ja seurantakoodin kun paketti lähtee matkaan. Huolestuin hieman kun sähköpostia ei alkanut kuulua, mutta asiakaspalvelusta vastattiin kyselyyni nopeasti ja sain seurantakoodin. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen.

20 décembre 2024

Väärä toimitustapa

Maksoin FedEx kotiinkuljetuksen, sen sijaan lähetys tuli Postin automaattin.

Paid for FedEx delivery, instead delivery was through ”Posti self service automaatti”.

5 décembre 2024

Réponse de Customclubs.fi

Hello, Thank you for the feedback.
In your region, FedEx co-oparets with some locally post offices for best services. The shipment is handling thru FedEx and FedEx is the transporter, of this shipment.

Réponse de Customclubs.fi

Hello, it all depends on the value of the order and also wich country, and where in the country. You see the specified shipping costs before you place the order :)