Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Voir plus

L'entreprise a répondu

Frisøren spurte om jeg ville stusse øyenbrynene. Jeg sa ja takk til det, og regnet med at hun ville bruke kam og saks - for å stusse forsiktig, slik frisører pleier. Isteden satte hun barbermaskina på... Voir plus

Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Voir plus

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kom inn før bestilt tid

Kom inn før bestilt tid, og rett i klipping. Frisøren var kjapp og dyktig.

23 juillet 2025

Takk for din rating Kåre, tusen takk! 🤩

Godt fornøyd med Cutters

Som alltid; raskt og effektivt, kort ventetid. Hyggelig frisør som lyttet til hvordan jeg ville ha klippen. Godt fornøyd med resultatet!

23 juillet 2025

Så hyggelig å høre Ellen, takk for din rating! 😊

17/7 dameklipp.klippe av slitt hår og…

17/7 dameklipp.klippe av slitt hår og klippe det I en type bob, gjerne skrånet foran mot ansikt. Håret ble klippet rett over rundt hele,jeg ville ha det litt oppklippet men frisør mente det var umulig da mitt hår ifølge frisør var for f tynt. Alltid klippet opp før. Veldig misfornøyd for en veldig høy pris.

19 juillet 2025

Réponse de Cutters

Åå så leit å høre. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti. Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre!😊

Cutters Kongsberg.

Fantastisk frisørdame. Hoppet over pausen sin for å klippe meg. Maken til service skal du lete lenge etter. Og flink frisør

11 juillet 2025

Réponse de Cutters

Så hyggelig å høre Beate, tusen takk for din anmeldelse! 😊

Dyktig frisør

Dyktig frisør. Rak og nøyaktig. Likte ikke at jeg måtte vente 1,5 timer for å komme til. Synes også at det er blitt dyrt å bli klippet. Har sett på Cutters som billig leverandør.

7 juillet 2025

Réponse de Cutters

Hei Ole! Takk for din tilbakemelding. Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre med den lange ventetiden!😊

Kort ventetid og bra frisør

Kort ventetid, og en mannlig frisør som skjønte med en gang hva jeg ville. Blei kjempefornøyd med resultatet:)

5 juillet 2025

Tusen takk Therese for din anmeldelse! 😊

Velfungerende bestillingssystem, bra kvalitet.

Velfungerende bestillingssystem via appen. Korrekt antall kunder og antall ansatte på jobb, gir perfekt beregnet ventetid. Melding om at man er "neste" kunde er praktisk. Rene, luftige og lyse lokaler. Ryddig og oversiktlig. Ble mottatt vennlig av ansatt. Fagmessig klipp, etter å ha avklart hvordan jeg ville ha det. Akseptabel pris.

3 juillet 2025

Réponse de Cutters

Så hyggelig kommentar, Asle! 😊 Tusen takk for din anmeldelse!

Cutters CCVEST

At dere skal være raske og effektive er vel og greit men når man bruker 4 minutter og beregner seg som ferdig uten å sjekke engang ! Jeg så med mitt syn at det var så skjevt og ujevnt som det kunne bli! Jeg nektet at han skulle ødelgge mer av min frisyre så jeg nektet han å klippe mer og ba en annen ta over ! En kollega tok over og kunne bekrefte at det var skjevt og han måtte itilegg klippe nesten 2 cm ekstra bak for å rette feilen til kollegaen sin. Jeg er fortsatt ikke fornøyd men det ble iallefall mye bedre da denne kolleagen tok over . Jeg kommer ALDRI til å sette mine ben der igjen!

30 juin 2025

Réponse de Cutters

Åå nei, så dumt. Sånn skal det ikke være. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti. Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre!😊

Hyggelig frisør

Hyggelig frisør, rask og effektiv klipp - behagelig opplevelse alt i alt. Tar gjerne tur til Moss for hårklipp hos Cutters igjen!

28 juin 2025

Réponse de Cutters

Takk ratingen din Espen! Det var hyggelig å høre :)

Avslappende opplevelse

Oppdatert på tiden hele tiden, effektive og flinke frisører.
Godt å bare kunne sitte i stillhet mens de klipper

19 juin 2025

Réponse de Cutters

Takk, Mona . Det var hyggelig å høre! :)

Hyggelig frisør

Hyggelig frisør, som på tross av en veldig hektisk dag lo godt, klippet effektivt og hadde et smil på lur.

14 juin 2025

Réponse de Cutters

Så godt å høre! Takk for din anmeldelse!

Rask og fin klipp av hyggelig frisør

Jeg fikk en fin klipp til en rimelig pris av en hyggelig frisør på rekordtid. Et veldig godt tilbud til folk på farten.

13 juin 2025

Réponse de Cutters

Så godt å høre! Takk for anmeldelsen din Torolf!

Dyktig frisør klippet effektivt men…

Dyktig frisør på Cutters Lillehammer klippet effektivt men opplevdes ikke som forhastet. Riktig lengde på klipp registrert siste gang derfor enkelt for frisøren å klippe meg likt. God opplevelse, god atmosfære. Kan anbefales.

13 juin 2025

Så hyggelig Christian, takk for anmeldelsen din! Hvilke salong var du på? 😁

Fin klipp

Fin klipp. God kundeservice, ingenting å klage på.

12 juin 2025

Så godt å høre! Takk for det! Hvilke salong var du på? 😊