Op 17 april 2026 heb ik contact opgenomen met het Zorgteam van CZ betreffende de wachtlijstbemiddeling - op de vijftiende had ik mijn linker elle boog verbrijzeld en ik stond op de wachtlijst voor ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik zit al jarenlang bij CZ en nooit problemen. Niet met de arts keuze, behandelprogramma's of declaraties. Ook aan de telefoon als ik ze nodig heb zijn ze beleefd en ter zake kundig. Na het lezen van... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hoi, Cz gebeld voor orthodontist,start van mijn kind minderjarige voor een beugel.Ik heb aanvullende verzekering waar ik 850.-euro aan premie betaal voor mijn gezin en dat dit niet genoeg is voor h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Diefstal organisatie CZ! Je betaalt veel te veel premie per maand en toch vergoeden ze bijna niks! Ik raad deze diefstal en oplichterij organisatie af!
L'entreprise a répondu
Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.
Ringbaan West 236, 5038 KE, Tilburg, Pays-Bas
A répondu à 49 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
belde CZ voor een begroting van de tandtechnieker hoeveel ik daar vergoed van zou krijgen, 2x gebeld eerst een menu doorgelopen dan wachten 2 x geprobeerd niemand die op neemt gewacht 25 min hoor alleen maar een muziekje spelen, schandalig
Momenteel al 25min in de wachtrij voor een vraag.....
Verder wel top geholpen uiteindelijk, dus voor de support medewerker een 5/5!
Alles wijzen ze af mijn man was terminaal en kon niet zitten of liggen huisarts adviseerde een ligtaxi hadden ze geen contract mee daarna naar de hospice waar hij overleden is, niets vergoed kosten 1800 euro net als 2024 alles zelf betaald ze hebben allen een contract met Connexion de goedkoopste en slechtste klantenservice onbereikbaar hun advies klaag uw huisarts aan
Onbehulpzaam en laten je aan je lot over maar innen wel geld waar ze kunnen
Zeer slecht zogenaamde gemeente verzekering volgens de gemeente niet eens waar en 60 minuten wachttijd aan de telefoon en nog niemand
Chat is onvindbaar.
Morgen opnieuw proberen maar erg vervelend als het om afschrijvingen gaat die niet kloppen
Voor de rest tevreden over cz. Maar contact is moeizaam te krijgen
Ik probeer al 2 dagen te bellen over een simpele vraag of ik iets vergoed krijg wat ik niet op de site zo kan vinden! Volgensmij zit er helemaal niemand op deze klantenservice wat een nalatigheid, slecht!!!!
Reisverzoek ingediend vanwege elektroconvulsietherapie. Vergoeding wordt afgewezen, terwijl ik zelf niet in staat ben om terug naar huis te reizen zonder begeleiding. Ik zal dit toch via het ov moeten doen terwijl je na ect behoorlijk in de war bent. Dit is beargumenteerd door de psychiater maar CZ heeft daar schijt aan. Nooit meer bij CZ dus na dit jaar.
1 Ster is eigenlijk al teveel. App werkt voor geen meter. Website is erg onduidelijk. Met DigiD inloggen krijg je bij het inloggen meteen de melding dat er meer dan 15 minuten geen activiteit is geweest
Klantenservice is nooit bereikbaar ik probeer al aantaal keren te bellen cz neemt nooit op klantenservice service bestaat gewoon niet
Hang nu inmiddels bijna 45 minuten aan de telefoon voor een vraag van 2 minuten! De chat is buiten werking!! Dus geheel onbereikbaar! Onacceptabel en mij zien jullie volgend jaar niet meer terug!
Vlug en goed geholpen met een probleem. Dankjewel CZ
Snel en goed antwoord gekregen op mijn vraag.
Fijne en snelle manier via chat om geholpen te worden met het aanvragen van een betalingsregeling
Ik werd netjes geholpen..duidelijk antwoord en fijn om te weten dat ik altijd weer contact kan opnemen
En savoir plus sur les différents types d'avis.