L'entreprise a répondu
Altid hurtig levering, de kommer altid som aftalt - dæknerne dufter dejligt og bliver dejlig bløde og helt rene for alt gammelt skidt og jord. Deres systue levere syninger der holder sæson efter sæs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ventet på dækken i 4 måneder, som skulle vaskes af dem som det forlanges, og have syet kantbånd og haleklap på. Kom tilbage uden reparation, da de skrev at det havde været repareret af andre end d... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vittrupvej 15, 7850, Stoholm, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Meget dårlig kundeservice. 1 uge mellom svar å når de svarer " vi er ikke på kontoret" mangler 4 dækken som er sendt til dem og de svarer ikke på hvor de er eller sendt kun at de har dem ikke . Leveret inn ca 10.februar og i dag er det 20. April

Réponse de Dækkenservice
De fik i maj måned, for snart 5 mdr siden nogen dækkener til vask og rep. 2 af 4 dækkener er retur, men dem der skal repareres har jeg bedt om en pris. Talte med firmaet i sidste uge. De har ikke engang kigget på dækkenerne endnu. Det er næsten 5 måneder siden. Hvis man har 5 måneders leveringstid, så tager man for meget ind!

Réponse de Dækkenservice
Rigtig gode på dækkenvask samt underlag. Mine uldtæpper kom tilbage dækket af hvide hestehår og jeg kunne selv starte forfra med at få dem rene - helt ubrugelige da de kom retur - pæne var de ihvertfald ikke... desværre - alt andet var super godt.

Réponse de Dækkenservice
Efter en henvendelse til firmaet om at de har haft et dækken til vask og rep i over to måneder (nu snart 3), fik jeg at vide jeg kunne henvende mig på en mail med mine oplysninger, og så kunne jeg få sendt mit dækken retur (når de havde fundet mig i systemet. Jeg var åbenbart efter 9 uger ikke engang registreret endnu), dog uden det er hverken vasket eller repareret. Det skyldes åbenbart travlhed. De ville dog få kigget på det og få det sendt tilbage til mig så jeg kan tage det hen et andet sted at blive ordnet.
Nu er det to uger siden jeg skrev den mail med mine oplysninger, men jeg har fortsat intet hørt, ej heller modtaget mit dækken.
Det er et amigo vinterdækken der bare er forsvundet under radaren. Hvem erstatter det? Hvem ved hvor det er henne?

Réponse de Dækkenservice
Jeg har nu fået ødelagt 2 dækkener efter de er blevet vasket hos DækkenService!
En stor del af fyldet er forsvundet nogle steder og sidder i klumper andre steder. Jeg har skrevet en del mails frem og tilbage med Henrik som fraskriver sig ALT ansvar. På trods af at jeg har snakket med Rytters Ridersport, BOT-shop og producenten Horseware, som alle siger at fejlen er sket ved vask, at det ikke er en fejl i dækkenet, så nægter Henrik stadig at tage ansvar og erstatte mine dyre og forholdvis nye Amigo dækkener. Han bliver ved med at påstå at det er pga. at hesten har rullet sig og at der så skulle være sket en skade og at fyldet så er klumpet sammen, men det er sket på 2 forskellige dækkener nu - et Amigo bravo 12 plus på 250 gram og et på 400 gram. Det er dækkener i rigtig god kvalitet og som begge er vasket for første gang, så det kan simpelthen ikke passe at efter hesten har rullet sig så går de i stykker ved vask.
Så nu har jeg mistet 2 dyre dækkener efter vask hos DækkenService, så pas på med at sende jeres dækkener til dem hvis jeres hest ruller sig!!

VILDT LANG VENTETID
Havde jeg kunne give 0 stjerne var det desværre det jeg havde mest lyst til.
Har nu ventet 4 måneder på mine dækkener der er til reparation, bevares fik da af vide der var lange vente tid på reparationer efter jeg selv rykkede for hvor de blev af.
Nu er der så gået 4 måneder, ikke nogen dækkener endnu og de mails jeg får retur er ikke venlige stemt, mere meget irriteret over jeg “tillader” mig og rykke for mine dækkener i vinterhalvåret.
De dækkener vi fik retur fra vask var fortsat fyldt med hestemøg osv.
Så mega smart koncept på papiret, men det fungere ikke i praksis. Øv.

Réponse de Dækkenservice
Upåklagelig vask af udstyr.
Afhentet og afleveret fuldstændig som aftalt :-)

Réponse de Dækkenservice
Jeg har indleveret mit dækken i slutningen af maj måned 2024. Jeg ønskede at det skulle vaskes og have en mindre reparation. Den ene gjordstrop var røget af, og skulle sættes på igen. Hverken dækken eller gjordstrop var gået i stykker - så der var tale om en mindre reparation. Jeg er fuldt ud opmærksom på, at Dækkenservice informere om, at der er travlt på deres systue, så der må forventes ventetid på reparationer.
Jeg havde dog aldrig forestillet mig at det skulle tage så lang tid! Jeg har løbende været i kontakt med firmaet, da jeg faktisk til sidst ønskede at få mit dækken retur - uden at det var blevet fikset.. dette kunne ikke lade sig gøre, da det lå i kø til systuen. Endeligt den 17/10-24 får jeg mit dækken retur - knap fem måneder efter indleveringen. Jeg synes ellers jeg havde været i god tid, men jeg stod faktisk og kom til at mangle mit dækken..

Réponse de Dækkenservice
Jeg har idag hentet mine dækkener hos Horze i Slagelse. De er simpelthen så fine og rene. Der var en fejl i afhentning, så jeg modtog først mine dækkener 2 uger senere end forventet. Dog var der mega god service fra dækkenservice, de kompenserede mig i regningen. Jeg har endnu ikke modtaget 2 af mine dækner som blev sendt til vask og rep, men jeg var godt klar over der var ventetid i systuen. Alt i alt en super oplevelse. Glæder mig til at modtage mine sidste to dækkener. Tak for god service!

Réponse de Dækkenservice
Selve vask af mine dækkener får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Desværre ødelægges oplevelsen fuldstændig når det kommer til reparation og ikke mindst kommunikation.
Jeg sender mine dækkener til vask d. 10/7, og har et enkelt dækken der ligeledes skal syes. Jeg får i den forbindelse i formeret at der er ca. 8 ugers ventetid på reparation.
D. 8/9 kontakter jeg firmaet og efterspørger status på hvor langt mit dækken til reparation er, da der er gået 9 uger siden indlevering.
Her får jeg svaret, at der går yderligere 5-7 uger før mit dækken kommer til. Vi er nu nået det tidspunkt på sæsonen hvor ponyen skal bruge dækkenet.
Derudover stiller jeg mig undrende overfor hvorfor jeg skal vente 14-16 uger når jeg i første omgang er blevet lovet 8 uger.
D. 10/9 forsøger jeg at kontakte firmaet med et ønske om at få mit dækken retur asap, da jeg ikke kan undvære dette på nuværende tidspunkt og ikke ønsker at gå ud og købe et nyt.
Det samme gør sig gældende d. 12/9 hvor jeg ligeledes forsøger at komme i kontakt med firmaet over mail.
Status er nu at de kun lover koldere vejr de kommende dage/uger og jeg har ikke noget dækken til ponyen, fordi jeg ikke kan komme i kontakt med firmaet.
Har i dag d. 13/9 haft telefonisk kontakt med firmaet og kan forvente mit dækken retur i næste uge 😊
KAN IKKE ANBEFALES!
Dårlig service, tager ikke ansvar for den lange ventetid. Kaster det tilbage til leveringsstedet og påstår så de ikke har ringet, trods jeg stod i butikken da de kontaktede dem. Vi 3 fra samme sted som får svar på de er igang, men så er de lige pludselig ikke. Vi har alle bedt dem sende vores ting retur asap. Jeg behøver ikke et svar tilbage fra stedet. Kan se der er dårligt skriv til alle der giver dårlige anmeldelser. Firmaet kan ikke tåle kritik, og vælger ved flere af de dårlige anmelder at bruge at folk sviner dem til. I burde bare tage det op til eftertanke og ikke blive “børnefornærmet. I kan bare ikke yde en god nok service!

Réponse de Dækkenservice
Altid pænt vasket og afhentning/levering fungerer perfekt.
Nemt og bekvemt og pænt lagt sammen og klar til en ny vinter
Kom tilbage uden reparation, da de skrev at det havde været repareret af andre end dem, hvilket vil ikke er usædvanligt.
Så med andre ord, så må man kun bruge dem til vask og reparation, for ellers vil de ikke gøre noget ved dækkenet.
Bruger aldrig dem igen, og kommer heller ikke til at anbefale dem til andre.

Réponse de Dækkenservice
Deres systue levere syninger der holder sæson efter sæson og altid god service.

Réponse de Dækkenservice
I over 2 måneder har vores dækker været afsted og er ikke kommet retur endnu... Vi har været ude at købe nye, da vi stod og manglede... Aldrig mere vil vi bruge dækken service!!! Sikke noget møg.

Réponse de Dækkenservice
Vi har brugt dækkenservice af flere omgange. Der er en del ventetid, hvilket de forrige gange ikke har betydet noget for os. Men for 2 måneder siden indleverer jeg 2 dækkener. Det ene skulle bare vaskes, imens det andet skulle repareres. Jeg skriver på sedlen at jeg ønsker en pris før dækkenet repareres. Efter 1 måned tikker en besked ind at mine dækkener er retur fra dækkenservice. Jeg opfatter det som det, der kun skulle vaskes, er sendt retur, og lader det derfor ligge. Jeg tænker det andet dækken nok lige er på trapperne. Jeg høre ikke noget fra dækkenservice, og ringer derfor til dem. De fortæller mig at der er kø i systuen. Jeg er derfor tålmodig og venter lidt endnu. da der er gået nogle uger, beslutter jeg mig for at hente det ene dækken, som jeg tror er sendt retur til butikken. Det viser sig at begge dækkener er kommet retur, jeg har bare aldrig fået en sms med prisen. Det synes jeg er ærgerligt, da jeg da gerne vil have muligheden for at vide prisen på arbejdet.
Muligvis er de dygtige til at vaske, hvis man har god tid, men jeg tror jeg fremadrettet vil finde en anden til at reparere mine dækkener ☺️

Réponse de Dækkenservice
Desværre har jeg måtte vente 4 uger på at få mit dækken hjem igen, på trods af det var indleveret sammen med et andet dækken, OG puttet i samme “bur” i butikken, hvor det skulle afhentes. Det andet dækken kom fint retur efter 14 dage. Jeg måtte vente på mit, og fik besked om at det blev sendt til Herning, som kunne sende det videre til Silkeborg, det havde de bare ikke lige fået af vide i Herning, da jeg ringede og spurgte om alt var som det skulle være. Så hvis jeg ikke havde ringet, så var dækkenet havnet i Herning til afhentning. Øv!
Fremover vil jeg finde et andet sted at få mine dækkener vasket