Dagli Brugsen Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplys... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dagli Brugsen Klosterengen Roskilde Jeg troede ikke en dagligvarebutik kunne bestyres af en flok vuggestue børn Dagli Brugsen Klosterengen er officielt den største joke jeg kender Jeg bar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dagli' Brugsen i Horslunde er min bedste Brugs. Det er en rigtig landbrugs paa Lolland. Og der er ofte friske varer fra omegen, bl.a. Fejoe Aebler. Fra tidligt foraar til efter aar er der masser a... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kom ind i Brugsen i Grevinge 4571

Kom ind i Brugsen i Grevinge 4571
Lørdag ved middags tid , parkerings plads dejlig fuld af biler , Brugsen fuld af kunder , jeg går ned og skal sende en gls pakke venter og venter , går så efter et stykke tid ned og spørger kasse damen om hun er alene , hun siger så jeg bare skal ringe på klokken så kommer han. , det er jo prøvet nogen gange uden held , hun mener så han er på toilet , det er jo helt i orden , men efter en halv timens venten kommer han så ,ind af porten og råber gls dao eller post nord , ikke goddag undskyld vente tiden , tror vi er mange der bliver lidt ude af den når han kommer og råber det hele op , vi har jo selskab og pakke nr i hovedet ,
Siger så det er længe og vente for at sende en pakke , han fortæller mig så han har været ude og tømme tank anlæg for penge , det skulle jo gøres på et tidspunkt , og hvis jeg ikke ville betale en mand måtte jeg bare vente , jo hvis af det var et stille tidspunkt i Brugsen og der stod et skilt tilbage om en halv time , så kunne det jo nok gå ,

Det lyser ud af ham hver gang han passer pakke afdeling eller kasse han syntes kunder er til besvær , jeg skrev en mail til bestyrelse formand for og høre om det var normalt det der skete , det mente hun og uddeler det var .

Jeg har altid støttet op om små butikker men skal da nok lade være med og komme til besvær i Grevinge brugs igen ,

Glad for det ikke var min kammerat i kørestol jeg skulle hente pakke sammen med ,det ville heller ikke kunne lade sig gøre , for noget Så almindeligt som en handicap parkerings plads er der ikke , men de er vel og endnu mere til besvær end os andre ,

Så held og Lykke til de søde flinke af personalet i Grevinge , i gør en forskel ,

Jeg har fundet mig en ny daglig brugs , som og har pakke shop , de har garanteret det aldrig vil ske hos dem ,er der problems vil kasse medarbejder altid kunne svare på hvor lang tid der går .

Har jo altid både hentet sendt pakke og handlet samtidig .

2 août 2022

Dagli Brugsen i Morud Fyn

Dagli Brugsen i Morud Fyn.
Afviser børn på 4 og 6 år i at bruge deres toilet. Fint med voksne "men børn"
Hold jeg væk der fra..
Godt vores lokale Rama 1000 hvor vi bor bare lader os bruge deres personale toilet, selvom de ikke har kunde toilet..

25 juillet 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

DagligBrugsen Rømøvej 3

DagligBrugsen Rømøvej 3, 4060 Kirke Såby.
Syntes godt nok det er frækt, at man får en sms fra pakkeposten om ens pakke ligger klar til afhentning i SuperBrugsen og at man har 7 dage til at hente den, samt der i SMS’en står. ‘’Afhentes hurtigst muligt’’.
Men når jeg så kører til Brugsen, evt på vej til arbejde. Får jeg at vide, at jeg hverken kan hente eller returnere pakker før efter kl 12. 🤨 Syntes sku det er lidt åndsvagt også fordi mit arbejde tit gør, at jeg kun kan hente før kl 12, samt at jeg tænker om deres samarbejdes partnere er klar over dette? 🤔
Ellers burde man jo få det tilføjet i SMS’en, så alle ved det?

4 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Kun til gandrup dagli brugs

Den her er kun til Gandrup dagli brugs det er simpelthen den værste butik jeg har sat min fod i, for det første er mange af deres ting udløbet på datoen.
Så er deres pølsehorn ikke færdigbagt, så det bare er dej. "Chefenn" Henrik beskylder for noget som ikke engang er sket, det er også meget svært at komme til fordi det er så rodet.

20 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dagli Brugsen, Askov 6600 Vejen. Ubehøvlet betjening.

Dagli Brugsen, Askov 6600 Vejen.

I dag da jeg skulle indlevere en stor højttaler til returnering via GLS, kørte jeg om til bagindgangen og bad om hjælp fordi jeg går med en brækket ankel.

Jeg blev mødt af en særdeles ubehøvlet (vil jeg tro) førstemand.

Han instruerede mig om, at man altså ikke modtager pakker ved den indgang.

Jeg beklagede og fortalte ham om min brækkede ankel. Til det sagde han bolt, at han fremover ikke ville modtage pakker på den måde, uanset hvad jeg så ellers fejler.

Det lægger sig i forlængelse af en særdeles uhøflig betjening der har bredt sig i den dagli brugs siden den nuværende leder har overtaget

12 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Dagli Brugsen i Grevinge fungerer fint…

Dagli Brugsen i Grevinge fungerer fint for os.
Skulle hente en pakke fra PostNord idag og undertiden så kan man opleve at medarb. i postshoppen er upersonlig og blot siger: "nummer og fragtfirma" uden at hilse pænt. Det var jeg faktisk forberedt på idag og havde sagt til min kone at hvis han igen gjorde det villle jeg sige: "Lad os lige prøve igen. Hej. Det er godt at se dig. Jeg skal hente en pakke fra PostNord med nummeret 1211." Men en ny medarb idag var venlig og imødekommende og alt var idyl og harmonisk. Da jeg lidt senere skulle betale for nogle få varer ved kassen fandt jeg ud af at jeg havde glemt min tegnebog og spurgte om jeg kunne betale med MobilePay. Da de ikke havde det ville jeg hurtigt hente min tegnebog i bilen udenfor. MEN nu var medarbejderen fra postudleveringen imidlertid kommet ned i nærheden af kassen og sagde. Lad mig lige betale for dig, så kan du MobilePay mig. Jamen jamen. Hvor var han service minded og opfindsom. Hvor er det dog skønt at møde positive og venlige mennesker. Jeg kan se at han hedder Sebastian på min MP. Så pas godt på ham. Ihvertfald ros herfra.

22 décembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Træt af og se børn og meget unge…

Træt af og se børn og meget unge mennesker bag kassen, de er ikke serviminded og er langsommelige og kan slet ikke regne.. Har oplevet det i flere af coops butikker og derfor gider jeg ikke handle der mere. Nårh ja, og de er alligevel for dyre at hande i..

18 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

“Klokken er 20:00 så vi kan ikke…

“Klokken er 20:00 så vi kan ikke udlevere din pakke, da vi kun udleverer pakker indtil kl. 20:00”, sagde den ikke-service mindede ansatte i den på alle måder trætte - og helt tomme - Dagli Brugsen i Odense.
Hermed kvitteres for den ikke-eksisterende service.

29 septembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Brugsen i vig har fået nye flaske…

Brugsen i vig har fået nye flaske automater.
Der er gang i den ,ja da i Alarmen alså ,der for tæller at den ene af to maskiner ikke virker.
Jeg var oppe i denne brugs den 7/8 kl 8 om morgen for at af lever min pant flasker ,man bliver så mødet af en konstant hyle tone fra den ene som ikke virke .Jeg var så heldig at den anden så var oberativ,men haved meget bøvl med den ikke ville tage alle mine dåser/flasker på trods af der var retur pant på.
Den 11/8 prøver vi så igen ,men bliver stadig mødt af en hyletone der fortæller den ene maskine er i udu.
Jeg skal lige indskyde at jeg havde ca 4 sække pant med ,men stadig bliver mødt med en afvisning af min flasker på trods af er at der er og betale pant af disse flaske.Smerte grænsen er total da jeg henvender mig i butikker og får oplyst at jeg ikke er den enset kunden der klager over disse nye maskiner.
Det er så helt fint men hvorfor lukker man så ikke denne indlevering ind til tinge er iorden ,og så ville spare os kunder for en frustrene oplevelse.NYE MASKINER der spytter korekt pant ud igen det fame uhyggeligt du.

11 août 2021

Brugsen i Hornslet.

Brugsen i Hornslet.
Skal afhente en pakke.
Der står en ung pige og forlanger at jeg skal skrive en seddel på pakket numret.
Jeg undre mig og siger det plejer vi aldrig at gøre, og jeg har ingen kuglepen med.
Det var hun åbenbart ligeglad med, det var nemmere for hende.
Okay så siger jeg hvis jeg skal bruge en af de 3 kuglepenne så skal de da være afspritte fra sidste bruger.
Hvis jeg skal ha afsprittet, kan jeg selv gøre det 🤬

15 juillet 2021

Flaske larm.

Vi er flere naboer, som er dødtrætte af larmen når folk kommer med affalds glas i dagli brugsen i Gevninge.
Stil den dog ud til vejen.

29 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Er altid blevet mødt med et smil når…

Er altid blevet mødt med et smil når man kommer i Dagli´Brugsen Dalby. De unge der er ansat i butikken virker som om de har ret godt styr på hvad de fortager sig.(håndtering af vare, håndtering af kunder og incl alt det tekniske. Har aldrig oplevet noget mindre behagligt i den butik. Derfor 6 stjerner, havde det været muligt :) -1 men kun fordi jeres hindbær til tider er lidt sure.

27 juin 2021

Dagli Brugsen i Fraugde

Dagli Brugsen i Fraugde. Man skal lede længe efter, så sløve unge mennesker, der er ansat der. Købte en snegl , som var total harsk i remonce, og betalte for meget, gjorde opmærksom på det ,men ingen reaktion fra personalet

26 juin 2021

Tarvelig medarbejder

Daglig Brugsen i Roskilde magen til kedelig kundepleje. man kan åbentbart kun hente sin pakke efter kl 12 hvilket jeg ikke var klar over så er der kl 9 om morgenen. jeg snakker med medarbejderen der er 1 meter væk fra min pakke og jeg er den eneste kunde i butikken alligevel vil han ikke udlevere min pakke. Dårlig kundepleje så jeg bruger ikke den butik mere

11 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har så handlet i brugsen for sidste…

Jeg har så handlet i brugsen for sidste gang i dag. Jeg har ellers altid været så glad for at handle der,og køre forbi Bilka litl og 2 netto butikker for at støtte den lille brugs,men det er slut nu. Jeg købte forleden en stor pakke hakket oksekød ,da jeg åbnede for den 2 dage før udløbs dato, stank det ganske forfærdeligt, og havde en grim grå farve, kørte ud med den ,de kunne ikke gi mig en ny pakke fordi jeg ingen bon havde, selvom de jo var så tydeligt at at den var identisk med de pakker der lå i køledisken, der dog var friske og af nyere dato, de kender mig så godt derude, så jeg blev faktisk lidt fornærmet. Men så fremover når jeg vil handle i litl I stedet, så sparer jeg en masse penge, der er de varer jeg køber 3 gange billigere, og der skal jeg heller ikke tilbage til kassen, hver eneste gang fordi varerne ,ikke er slået ind til tilbudsprisen, og jeg skal ikke køre ekstra til tanken, efter smøger, da de ikke sælger mit mærke mere,yderligere sparer jeg alle de p bøder, da der kun er een times parkering. Så noget godt er der kommet ud af det alligevel for mig.😉😄

4 avril 2021

Ringe service

Ringe service. Jeg købte en pakke toilet papir og der jeg afprøvede det fik jeg en rift i numsen🍑, så jeg begyndte at bløde. Kan ikke anbefales.😡

17 février 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus