Dahliasbylinn Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Handlat av Dahlias by Linn under flera år och alltid fått bra hjälp från trevlig personal. För mig som inte har någon större trädgårdsvana. Men vill njuta av dessa underbara blommor, sätter jag h... Voir plus

Andra upplevelsen med detta företag var lika bedrövlig. Fruktansvärt bemötande från ett företag som t o m ringer upp kunder och är hotfulla om du skriver offentligt att du är missnöjd utan att ens näm... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

46 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

För 2 veckor beställde jag en pion och…

För 2 veckor beställde jag en pion och fått bekräftelse att de gör ordning 8 /7 idag är det 20 /7 och jag har inte fått pion, har mejlat till de flera gånger - inget svar och nu läser jag på deras hemsida att pioner skickas först på våren. Kommer aldrig beställa nå mer via de

20 juillet 2026

Beställde 7 st dahliaknölar

Beställde 7 st dahliaknölar, 6 st var i bra skick men 1 knöl hade röta i hela halsen. Tydligen räcker inte det för att få reklamera, den var enligt kundtjänst funktionsduglig fast man vet att röta kan sprida sig och förstöra kronan. Tråkigt bemötande.

6 mars 2026

Otrevligt bemött vid reklamation

Jag blev så otrevligt bemött när jag höll på reklamera de sjuka knölarna. Vid uppgrävningen visade sig flera ha drabbats av virus. Men man får inte reklamera och man blir bemött av otrevligheter. Aldrig mer från detta företag.

8 octobre 2025
Avis spontané

Fina blommor och bra service.

För mig som inte har någon större trädgårdsvana. Men vill njuta av dessa underbara blommor, sätter jag högt pris på all hjälp man får vid frågor och råd om hantering. Uppskattar verkligen att de tar sig tiden att hjälpa till.

Kommer fortsätta handla hos detta företag framöver.

30 novembre 2025
Avis spontané

Supernöjd med detta företaget!

Köpt från detta företag flera gånger och alltid blivit jättenöjd, köper alltid från detta företag numera. Alltid fina knölar som levererar massvis med blommor. Mycket kunnig personal och jag har fått jättebra hjälp vid frågor och reklamationer. Företaget gör flera resor varje år till odlarna för att kontrollera kvalitet mm.

8 décembre 2025

Otrevlig personal

Otrevlig personal, dåliga knölar, 3 var torra och växte aldrig. Jag beställde röda dahlior men fick andra färger och de vägrar ta ansvar.

9 avril 2025

Dåliga knölar

Dåliga knölar, mjuka och svampiga. Enbart 1 av 8 knölar växte och fick blommor.

20 août 2025
Avis spontané

Har alltid varit nöjd med mina…

Har alltid varit nöjd med mina beställningar därifrån. Stora, fina knölar varje gång.
Kommer fortsätta beställa därifrån och även rekommendera till andra! 🌸

29 août 2025

Väldigt nöjd

Varit jättenöjd sen första köpet och köper enbart dahlior härifrån. Fina knölar där samtliga växt och gett fantastiska blommor. Levereras välpaketerade.
Kommer definitivt fortsätta köpa härifrån.

29 août 2025

Fruktsvärt bemötande av företaget

Fruktsvärt bemötande av företaget. Fel leverans, bekräftas av företaget, vägrar ta ansvar och hotar med polisanmälan för att jag skrev på min Facebook att jag bojkottar företaget.

29 août 2024
Avis spontané

när jag öppnade knölpaketen var dom…

när jag öppnade knölpaketen var dom överfulla av blommflugor, av 15 beställda tog sig 10st, 5 av dom vaknade aldrig tyvärr, då detta var första gången jag köpte av dahliasbylinn kan jag bara säga att kundtjänst inte var till hjälp direkt.

30 avril 2025

Dahlia

Beställde 5 plantor och två har virus skickade reklamation men har inte fått någon återkoppling från dom kommer inte att beställa därifrån någon mer gång

12 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit