Es war alles zu unserer Zufriedenheit. Im Vorwege die Kommunikation einwandfrei. Schlüsselübergabe mit Schlüsselbox kein Problem. Wegbeschreibung sehr gut. Haus sehr gepflegt und alles da was man f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dejligt feriehus med to badeværelser. Fin indretning og lækkert med havudsigt. Tilstrækkelig køkkengrej til at kunne lave mad. Perfekt badeland med god temperatur på spa bad og sauna. Fremtids... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sehr netter Empfang im Dancenter Sondervig. Dame war beim Check-in behilflich. Außerdem problemlose Verlängerung des Apartments um 1 Tag. Apartment entsprach meinen Erwartungen, ist sauber, bequem u... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danlands 27 feriecentre byder på masser af feriesjov for dig og dine nære - hele året rundt.Gå en tur ved havet eller i den smukke natur, der venter dig lige uden for døren, eller nyd de tropiske temperaturer på et af vores feriecentre med badeland.
Lyngbyvej 20, 2100, København Ø, Danemark
Skønt og virkelig undervurderet sted. Danmark når det er dejligst 😊 Der er 2. gang vi er her og ikke sidste. Perfekt til en forlænget weekend.

Réponse de Danland
Dejligt feriehus med to badeværelser. Fin indretning og lækkert med havudsigt.
Tilstrækkelig køkkengrej til at kunne lave mad.
Perfekt badeland med god temperatur på spa bad og sauna.
Fremtidsønske til senere besøg: opgradering af minigolf og tennisbane 🎾😊😎

Réponse de Danland
Dejlig rummelig lejlighed, lækker lækker pool, skøn legeplads til børnene.Vi vil helt sikkert komme igen.

Réponse de Danland
Super hyggeligt feriecenter, særligt til børnefamilierne. Nem indtjekning, og vi ankom til et pænt og rent hus

Réponse de Danland
Es war alles zu unserer Zufriedenheit.
Im Vorwege die Kommunikation einwandfrei. Schlüsselübergabe mit Schlüsselbox kein Problem. Wegbeschreibung sehr gut. Haus sehr gepflegt und alles da was man für einen Aufenthalt benötigt. Viel Geschirr und gut eingerichtet.

Réponse de Danland
Jeg kan på ingen måde anbefale Danland. Jeg bookede to lejligheder og gennemførte betalingen, hvorefter Danland prompte reserverede det fulde beløb for begge lejligheder på min konto. Alligevel præsterede de kun at sende et lejebevis for den ene.
Da jeg kontaktede dem, blev jeg mødt med total ansvarsfraskrivelse. Beskeden var kortfattet, at jeg "kun havde én reservation", og nu var alt andet i øvrigt udsolgt. Deres forklaring på, hvorfor de så havde snuppet pengene for begge boliger? "Dem skal vi nok betale tilbage".
Der var absolut ingen hjælp at hente, ingen beklagelse og intet forsøg på at finde en reel løsning på den fejl, de selv havde begået. De er tydeligvis fløjtende ligeglade med deres kunder, så snart pengene er reserveret.
Jeg har nu fundet en både bedre og billigere løsning via en anden portal. Det her var første og absolut sidste gang, jeg har forsøgt at bruge Danland.
Tilføjelse efter førte svar fra Danland: Et usammenhængende svar, som meget fint viser niveauet på deres kundeservice.
Tilføjelse efter andet svar fra Danland: Danland forstår stadig ikke problemet, de har trukket pengene for 2 bookinger, men har kun lavet 1 booking og jeg derfor ikke har et yderligere booking nr.... Mail er sendt til deres kundeservice som efterspurgt.

Réponse de Danland
Overskuelig husoversigt og booking nemt og hurtigt.

Réponse de Danland
Venlig, imødekommende personale og hurtig svar og hjælp til mine spørgsmål/ min henvendelse

Réponse de Danland
Stort set rigtig godt, havde lidt svært ved at gennemskue sove pladserne, efter skrift skulle der være to dobbelt senge, men kunne kun se en, og køjesenge i den anden, på billedet.

Réponse de Danland
Dejlig bolig i rolige omgivelser og tæt på vandet og dejligt havnemiljø.

Réponse de Danland
Fantastisk beliggenhed og super hyggelig og velholdt feriebolig

Réponse de Danland
Det har været en udfordring at indtaste kortnummer ved betaling. Tastaturet kommer ikke altid frem, når man vil indtaste kortnummer.

Réponse de Danland
Eine gemütliche Unterkunft mit tollem Südbalkon, für schöne Abendstunden. Bett scheint bequem, all notwendiges Zubehör in der Küche vorhanden. Leichte Gebrauchtspuren da und dort, aber es mindert den Komfort nicht. Wir sind sehr zufrieden.

Réponse de Danland
Godt som vi er tilfreds med lige som sidste år

Réponse de Danland
Vi havde bestilt et ophold i påsken på Danland i Søndervig.
Vi blev lovet en p-plads og en p-tilladelse ville ligge i lejligheden.
Vi betalte 350kr ekstra for at have en lille hund med..
Da vi ankom var der hverken den lovede p-plads eller p-tilladelse
Vi kom med noget besvær i kontakt med Danlands lokale kontor og fik en meget venlig mand i tlf. Det var desværre hans allerførste dag på arbejde, og da det var helligdag havde han ingen han kunne spørge.
Da vi skulle rejse, valgte vi at tjekke ud aftenen før, Vi gjorde meget ud af at efterlade lejligheden pæn og ordentlig (det gør vi altid) hvilket inkluderede en meget grundig støvsugning af gulve og møbler så der ikke var hundehår. Der var tillige ryddet pænt op og al affald var fjernet.
Efterfølgende har vi fået en rykker fra Danland på 250kr fordi der var hundehår. Trods meget grundig støvsugning og et betalt hundegebyr på 350kr.
Det kan vi kun opfatte som dårlig kundeservice og et firma der lige skal malke kunderne til det sidste.
Vi har boet på Danland andre steder mange gange med hund og fornuftige p-forhold og har aldrig oplevet en så dårlig service.
Danland Søndervig får IKKE nogen roser fra vores side. Vi kommer helt sikkert aldrig igen.
Opdatering:
Jeg har efterfølgende på anmodning sendt mine oplysninger til Danland via Trustpilots svarportal men har intet hørt
Opdatering nr 2:
På trods af nedenstående svar fra Danland og derefter tavshed fra deres side, så bliver jeg nu på mail truet med inkasso hvis jeg ikke betaler inden 10 dage

Réponse de Danland
God service på telefonen.
Det var nemt at bestille og rigtig gode betingelser for afbestilling. Rimelige priser.
Skrev til dem, men hørte aldrig fra dem på mail, men ringede så til dem, og fik en rigtig flink medarbejder i telefonen, der kunne hjælpe mig med at forlænge opholdet med en dag.
Giver kun 4 stjerner, da jeg ikke hørte fra dem, da jeg skrev til dem.

Réponse de Danland
En savoir plus sur les différents types d'avis.