Danland Avis 6 529

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Es war alles zu unserer Zufriedenheit. Im Vorwege die Kommunikation einwandfrei. Schlüsselübergabe mit Schlüsselbox kein Problem. Wegbeschreibung sehr gut. Haus sehr gepflegt und alles da was man f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt feriehus med to badeværelser. Fin indretning og lækkert med havudsigt. Tilstrækkelig køkkengrej til at kunne lave mad. Perfekt badeland med god temperatur på spa bad og sauna. Fremtids... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eine gemütliche Unterkunft mit tollem Südbalkon, für schöne Abendstunden. Bett scheint bequem, all notwendiges Zubehör in der Küche vorhanden. Leichte Gebrauchtspuren da und dort, aber es mindert den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sehr netter Empfang im Dancenter Sondervig. Dame war beim Check-in behilflich. Außerdem problemlose Verlängerung des Apartments um 1 Tag. Apartment entsprach meinen Erwartungen, ist sauber, bequem u... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Camps de vacances et de divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Danlands 27 feriecentre byder på masser af feriesjov for dig og dine nære - hele året rundt.Gå en tur ved havet eller i den smukke natur, der venter dig lige uden for døren, eller nyd de tropiske temperaturer på et af vores feriecentre med badeland.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Tak, nu er jeg glad !

Nu har jeg netop modtaget en lejeaftale, så vi glæder os til at besøge Danland, Blokhus, og håber at det er lejlighed 324, som vi syntes er så fint renoveret.
Ps. Jeg ville ønske at medarbejderen ikke havde sat tid på retursvar!

9 avril 2026

Hej,

Tak for din besked! Vi er glade for at høre, at du har modtaget din lejekontrakt, og at du ser frem til dit ophold på Danland Blokhus.

Vi sætter også pris på din feedback vedrørende kommunikationen. Vi beklager eventuelle tidligere gener, og forstår din bekymring.

Vi ønsker dig et dejligt ophold og håber, du får en god tid i Blokhus!

~Emma

Meget nemt at booke

13 avril 2026

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt bookingprocessen hurtig og nem. Vi bestræber os på at gøre hvert trin så problemfrit som muligt, og det er dejligt at vide, at vi ramte plet. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin indkvartering når man har hund med

Fin indkvartering når man har hund med. Bruseren i badeværelset virkede ikke rigtigt, mens ellers var alt fint!

10 avril 2026

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt indkvarteringen passende til dit ophold med din hund, og at du generelt var tilfreds. Vi beklager at høre om problemet med bruseren, og vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det. Dette vil blive delt med vores team, så vi kan gennemgå det, så det kan løses. Vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden for en endnu bedre oplevelse!

~Oliver

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt hus og skønt med legepladsen…

Dejligt hus og skønt med legepladsen lige foran så man kan holde øje med børnene når de er dér. Kunne godt tænke mig at der er vandkander og grydelapper 😄

12 avril 2026

Hej,

Tak for din dejlige feedback! Vi er så glade for at høre, at du nød huset og fandt legepladsen bekvemt placeret til at holde øje med børnene – det er dejligt at vide, at det bidrog til dit ophold.

Vi sætter også stor pris på dine forslag vedrørende vandkander og grydelapper. Dette er nyttigt input og vil blive delt med teamet, så vi kan overveje det yderligere for at forbedre gæsternes komfort.

Vi håber at byde dig og din familie velkommen igen i fremtiden!

~William

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg forsøgte forgæves at opdele min booking i to…

Jeg forsøgte at opdele min booking i to rater men blev bondefanget til at betale begge rater straks. Ventede som "nr et i køen" meget længe. Er der overhovedet en medarbejder til stede?

11 avril 2026

Hej,

Vi beklager at høre om den ulejlighed, du oplevede med betalingsprocessen og den lange ventetid i køen.

Vær opmærksom på, at din booking er blevet annulleret i dag i henhold til den seneste opdatering i vores system.

Hvis du har brug for yderligere afklaring eller hjælp vedrørende denne annullering, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er simpelthen så stort et…

Det er simpelthen så stort et fuskerfirma - vi var advaret mod at bruge dem af andre og kan se de har mange sure smileys på deres opslag på FB men alligevel valgte vi at leje et lækkert hus og det blev da både første og sidste gang! Vi får en kæmpe ekstra regning på rengøringen da de har skruet afløbet af i brusekabinen og finder hår som er flere mdr gamle og ikke fra os som har været der i 3 dage og i øvrigt har badet i svømmehallen! Klagen gik også på at vi havde lagt dyne og hovedpude på den forkerte seng! Kan forstå hvis vi ikke havde støvsuget tørret borde af osv men alt stod spotless (har OCD) med rengøring. En tidligere medarbejder fortalte at de skal finde noget så de kan score ekstra penge udover lejeprisen og strøm! Vi er dybt rystet over denne regning og det er første gang vi oplever den slags og noget som er så uberettiget! Aldrig om vi bruger dem igen!!!

16 février 2026

Hej,

Vi beklager at høre om din skuffelse og forstår din skuffelse over de ekstra rengøringsgebyrer og den situation, du beskrev.

For at vi kan gennemgå din sag grundigt og undersøge sagen nærmere, bedes du venligst dele dit bookingnummer. Dette vil hjælpe os med at finde din reservation og undersøge problemet grundigt, så vi kan hjælpe dig yderligere.

~Oskar

Vi har lejet en lejlighed på Fanø Bad

Vi har lejet en lejlighed på Fanø Bad (214009) hvilket på ingen måder lever op til forventningerne. Sengene er 70cmx190cm, radiatoren og kaffemaskinen virker ikke. Hjælpen er noget sparsom, men der er da kommet ny kaffemaskine.
Kan ikke anbefales.

10 avril 2026

Hej,

Tak for din feedback, og vi er virkelig kede af at høre, at lejligheden på Fanø Bad ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, hvor skuffende det må have været at opleve problemer med sengene, radiatoren og kaffemaskinen under dit ophold.

Du kan være sikker på, at din bekymring er blevet fremsat til det respektive team for øjeblikkelig opmærksomhed. Vi prioriterer denne sag og arbejder på en hurtig løsning. Vi holder dig opdateret, så snart vi har yderligere information.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ville gerne kunne se flere billeder af…

Ville gerne kunne se flere billeder af lejligheden. Men ellers nemt og bestille.

9 avril 2026

Hej,

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du fandt det nemt at bestille. Vi arbejder løbende på at forbedre vores side, og flere billeder af lejlighederne vil helt sikkert være en del af det. Vi håber, du får en dejlig oplevelse med dit ophold.

~Lene

Nemt og hurtigt

8 avril 2026

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at alt var nemt og hurtigt for dig.

Vi vil med glæde byde dig velkommen tilbage når som helst!

~Emma

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlige imødekommende personer i…

Venlige imødekommende personer i receptionen. Dejligt lunt hus at komme til på en stormende dag
Dejligt stille område

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du nød den venlige modtagelse, det varme og hyggelige hus og de fredelige omgivelser. Vi håber at byde dig velkommen tilbage til endnu et afslappende ophold snart.

~Frida

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestillingen blev bøvlet og pga en…

Bestillingen blev bøvlet og pga en rabat der ikke automatisk blev trukket. Ret irriternde, når den fremgår af tilbudsprisen.

6 avril 2026

Hej,

Tak for din feedback. Vi beklager at høre, at bestillingsprocessen forårsagede frustration, især med hensyn til rabatten, der ikke blev automatisk anvendt. Vi forstår, hvor irriterende dette må have været, og vi vil dele din feedback med vores team for at sikre en klarere kommunikation og en mere problemfri oplevelse ved fremtidige bookinger. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Lækkert hus

Lækkert hus, dog lidt slidt, men hyggeligt. Og en rigtig fin velkomst

6 avril 2026

Hej,

Tak for din venlige anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du fandt huset hyggeligt og nød den varme velkomst. Vi sætter også pris på din bemærkning om, at huset viste en smule slid, og vi vil tage det i betragtning til fremtidige forbedringer.

Det var en fornøjelse at være vært for dig, og vi vil med glæde byde dig velkommen tilbage når som helst!

~Frida

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem og overskuelig. At gøre tingene enkle og ligetil for vores gæster er altid vores mål.

Vi vil med glæde byde dig velkommen igen når som helst!

En god oplevelse!

Det var en god oplevelse, lige bortset fra den måde madrassen til barnesengen blev leveret på!

3 avril 2026

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du generelt havde en god oplevelse. Vi beklager oprigtigt ulejligheden med leveringen af ​​madrassen til tremmesengen – din komfort og bekvemmelighed er meget vigtig for os, og vi vil gennemgå, hvordan vi håndterer disse arrangementer, for at sikre, at det går mere problemfrit i fremtiden.

Vi sætter pris på din ærlighed og håber at få mulighed for at være vært for dig igen under bedre omstændigheder.

Alt var godt

4 avril 2026

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at alt var godt under dit ophold. Det var en fornøjelse at være vært for dig, og vi vil med glæde byde dig velkommen tilbage når som helst i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god sted for den pris.Lille og…

Rigtig god sted for den pris.Lille og hyggelig lejlighed med gode små detaljer.

Hej,

Det glæder os meget at høre, at I har haft et godt ophold og kunne nyde den hyggelige lejlighed med de fine detaljer. Vi sætter stor pris på jeres positive feedback og håber, at I får mange flere dejlige oplevelser hos os fremover.

~Jonas

Påskeferie

Påskeferie, torsdag - mandag, lækker udsigt over Vesterhavet, lejlighed med det man har brug for, ok pris!
Kan anbefales!
(Husk : vælg bolig med havudsigt!)

Hej,

Det lyder som en skøn påskeferie med en fantastisk udsigt over Vesterhavet! Dejligt at høre, at lejligheden havde alt, hvad I havde brug for, og at prisen var passende. Tak for anbefalingen og det gode råd om at vælge bolig med havudsigt – det vil helt sikkert hjælpe andre med at få en lige så god oplevelse.

~Oskar

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi havde et dejligt ophold på…

Vi havde et dejligt ophold på feriecenteret og afsluttede med en skøn middag på Restaurant Klinten.

2 avril 2026

Hej,

Tak for din fantastiske feedback!

Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold på feriecentret og havde en mindeværdig middag på Restaurant Klinten. Det er dejligt at vide, at din oplevelse endte på en så positiv note.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

~William

Super hyggelig ferie område i Vigsø

Super hyggelig ferie område i Vigsø

4 avril 2026

Hej,

Tak for din venlige feedback!

Vi er glade for at høre, at du nød det hyggelige ferieområde i Vigsø. Det er dejligt at vide, at beliggenheden gjorde dit ophold til noget særligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Det er en ok lejlighed

Det er en ok lejlighed, lidt slidt især badeværelset, som også godt kunne være mere rent.
Vi lejede netop her, pga der var badeland til, da vi har 3 store børn der elsker vand, men absolut ikke pengene vær, det er meget nedslidt, boblebad virker ikke og rutsjebanen er taget ned, grillbaren er ikke åben og jeg kunne blive ved.
Så glædede vi os til legelandet da vi have set der var poolbord, airhokey og bordtennis, men det er ligeledes misligholdt og ikke brugbart.
Alt i alt er det ikke pengene vær, er ked af vi ikke bookede hos genboen Lalandia.

3 avril 2026

Hej,

Vores team forsøgte at kontakte dig for at drøfte de bekymringer, du rejste, men opkaldet blev afbrudt. Vi vil sætte pris på muligheden for at tale direkte med dig og drøfte din oplevelse mere detaljeret. Giv os venligst besked om et passende tidspunkt for dig, så arrangerer vi gerne et opkald.

Vi ser frem til at høre fra dig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus