Danland Avis 6 529

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Es war alles zu unserer Zufriedenheit. Im Vorwege die Kommunikation einwandfrei. Schlüsselübergabe mit Schlüsselbox kein Problem. Wegbeschreibung sehr gut. Haus sehr gepflegt und alles da was man f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt feriehus med to badeværelser. Fin indretning og lækkert med havudsigt. Tilstrækkelig køkkengrej til at kunne lave mad. Perfekt badeland med god temperatur på spa bad og sauna. Fremtids... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eine gemütliche Unterkunft mit tollem Südbalkon, für schöne Abendstunden. Bett scheint bequem, all notwendiges Zubehör in der Küche vorhanden. Leichte Gebrauchtspuren da und dort, aber es mindert den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sehr netter Empfang im Dancenter Sondervig. Dame war beim Check-in behilflich. Außerdem problemlose Verlängerung des Apartments um 1 Tag. Apartment entsprach meinen Erwartungen, ist sauber, bequem u... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Camps de vacances et de divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Danlands 27 feriecentre byder på masser af feriesjov for dig og dine nære - hele året rundt.Gå en tur ved havet eller i den smukke natur, der venter dig lige uden for døren, eller nyd de tropiske temperaturer på et af vores feriecentre med badeland.

Coordonnées de contact

Super super godt

Super super godt

3 avril 2026

Hej,

Tak for din entusiastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen tilbage snart!

Meget nem booking

Meget nem booking - mange lejligheder ledig.

2 avril 2026

Hej,

Tak for din gode anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du fandt bookingprocessen nem og nød det brede udvalg af lejligheder. Vi sætter pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt, top top

1 avril 2026

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du fandt processen nem og bekvem. Vi sætter stor pris på dine venlige ord!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vedersø feriecenter nej tak.

Sad i går og ville booke overnatning på Vedersø feriecenter, gik ind på deres hjemmeside, fandt et 26kvm der passede til mig, forsøgte bookning af denne, prisen var ca 1860, kunne ikke booke da det var åbenbart var for sent !

Man skulle ringe til et nummer og booke, ingen tager den kl er nu over 16 og der er lukket, går ind på siden igen vil gemme boligen til i dag, nu er prisen omk 2000kr! Så dropper jeg det og ville prøve i dag nu står selvsamme bolig til 2450 kr!

Jeg ringer til dem og langt om længe er der en der gider tage telefonen, jeg kan ikke komme ind i dag da der ingen er på stedet, det er PÅSKE og ingen ansatte ?

Så spørger hvorfor prisen stiger i etaper indenfor et døgn, det er fordi vi har dynamiske priser ligesom flyselskaberne!

Så er jeg paf det drejer sig hverken om service eller at gi folk en go oplevelse, det er kun penge og jeg vælger at sige jeg kommer aldrig til at booke hos jer igen. Det står mig selvfølgelig frit for, de er bedøvende ligeglade med gæster der vil bo der kun deres penge.

Vedersø feriecenter er no go for mig og alle jeg kender fremover, Danland burde skamme sig !

Update
Jeg har netop intet booking nr jeg ringede på 70131616 i dag kl 1044 for at booke den nævnte bolig. Der er ikke mere at sige det var dyb skuffelse og nemt ikke at ligge min tid og penge i den biks mere.

1 avril 2026

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre om den oplevelse, du oplevede, da du forsøgte at booke dit ophold hos os.

Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores gæster. I spidsbelastningsperioder som påske kan vores bemanding være mere begrænset, men vi er klar over, at dette ikke bør resultere i den ulejlighed, du beskrev.

Med hensyn til prissætningen opererer vi med dynamiske priser, der kan svinge afhængigt af efterspørgsel og tilgængelighed. Vi forstår dog fuldt ud, hvordan dette kan føles, især inden for en kort tidsramme.

Vi vil meget gerne have muligheden for at undersøge din oplevelse nærmere og se, hvordan vi kan forbedre os. Hvis du er åben for det, er du velkommen til at kontakte os på +4589880266

Vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang, og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi er her anden gang indenfor et år

Vi er her anden gang indenfor et år. 2 forskellige lejligheder. Og de er begge pæne, rene, vedligeholdt og til en fin pris.
Velkomsten var begge gange uden problemer. Og er der der mindste så kan man tage en snak ved skranken ved receptionen.

31 mars 2026

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse! Vi er glade for at høre, at begge jeres ophold hos os i år var behagelige, og at I fandt lejlighederne pæne, rene og velholdte til en god pris.

Det er dejligt at vide, at velkomsten var problemfri hver gang, og at vores receptionsteam var til rådighed for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer.

Vi sætter pris på din fortsatte tillid og ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er den samme varme modtagelse vi…

Det er den samme varme modtagelse vi får hver gang i Vigsø feriecenter, vi har de sidste år været her 2 gange om året og første gang i 1998 med vores børn, nu med børn og børnebørn, her er alt til både store og små, naturen er bare tip top, det kan godt være at husene er gamle men det er rigtige sommerhuse, vi kommer igen

31 mars 2026

Hej,

Mange tak for denne vidunderlige og hjertelige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du har besøgt os i så mange år – siden 1998 – og at traditionen fortsætter nu med dine børn og børnebørn.

Vi er glade for at høre, at du stadig føler den samme varme velkomst hver gang, og at både unge og gamle kan nyde alt, hvad området har at byde på. De smukke omgivelser og den autentiske charme i sommerhusene er virkelig noget særligt, og vi er så glade for, at du sætter pris på det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage igen og fortsat være en del af din families kære minder!

Noté 4 sur 5 étoiles

Nem indtjekning og venligt personale

Nem indtjekning og venligt personale. Boliger fremstår dog noget slidte og har masser af myrer i stueetagen.

29 mars 2026

Hej,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du fandt indtjekningen nem, og at personalet var venligt. Vi sætter pris på dine kommentarer vedrørende lejlighedernes tilstand og myreproblemet, og vi vil dele dette med det relevante team for at forbedre oplevelsen for fremtidige gæster.

Nem og hurtig booking

Nem og hurtig booking. Får bekræftelse med det samme.

30 mars 2026

Hej,

Det er fantastisk at høre, at du havde en nem og hurtig bookingoplevelse, og at du modtog bekræftelsen med det samme. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at dit ophold bliver lige så problemfrit og behageligt.

Hyggelig familie weekend

Vi boede i et dejligt hus i hyggelige omgivelser. Restaurant med fin buffet og meget venligt personale, var en god oplevelse for børn og voksne.
Familien i alle aldre nød de 2 badebassinner og den skønne wellness afdeling. Børnerummet med spil mm vakte glæde hos børnene.
Personalet var hjælpsomme, venlige og imødekommende.

30 mars 2026

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du og din familie nød det dejlige hus, restauranten med buffet og det venlige personale. Det er dejligt at vide, at swimmingpoolene, wellness-området og børnenes legerum bidrog til en mindeværdig ferie for alle aldre. Vi vil med glæde byde dig velkommen tilbage til endnu et behageligt ophold!

~Oskar

Hej,

Det glæder os meget at høre, at du fandt bookingprocessen nem og hurtig. Vi arbejder altid på at gøre det så enkelt som muligt for vores gæster, så de kan fokusere på at nyde deres ferie. Tak for din positive feedback!

~Jonas

24 mars 2026

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du fandt oplevelsen nem og bekvem. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

~Oscar

23 mars 2026

Hi,

Thank you for your kind feedback!

We’re glad to hear that you were happy with our service. Your appreciation means a lot to us.

We look forward to welcoming you again in the future!

~Oskar

Alt var nemt online

Gik som smurt, at bestille online ved jer er en fornøjelse

25 mars 2026

Hej,

Tak for din venlige anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt gik glat, og at du nød den nemme online bestilling. Din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

Booking

Det var nemt at booke

Hej,

Det glæder os meget at høre, at du fandt bookingprocessen nem! Vi stræber altid efter at gøre det så enkelt og bekvemt som muligt for vores gæster. Tak for din feedback, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er så dejligt et område...natur

Det er så dejligt et område...natur, strand og hav...skønne boliger.
Vi IGEN nydt det her og kommer helt sikkert tilbage.

21 mars 2026

Hej,

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en skøn oplevelse med naturen, stranden og boligen. Vi sætter stor pris på, at I vælger at vende tilbage, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen til jeres næste ophold.

Leje af hus på Enø

God venlig og hurtig betjening

20 mars 2026

Hej,

Tak for din venlige feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig og hurtig service. Det er altid vores mål at gøre ethvert ophold så problemfrit og behageligt som muligt. Vi sætter stor pris på din støtte og håber at byde dig velkommen igen snart!

Noté 4 sur 5 étoiles

Som "syns handicap" ville sorte eller…

Som "syns handicap" ville sorte eller gul striber foroven og forneden på de gråtrapper være et kæmpe hjælp.
der tales om Fanø

Hej,

Mange tak for din værdifulde feedback.

Vi er glade for, at du valgte at bo hos os på Fanø, og vi sætter pris på, at du fremhævede dette vigtige punkt. Det er et nyttigt forslag at tilføje tydelige visuelle markeringer såsom sorte eller gule striber på den grå trappe, især for gæster med synshandicap.

Din feedback er blevet noteret og vil blive delt med det relevante team for at forbedre tilgængelighed og sikkerhed for alle vores gæster.

Vi håber at have fornøjelsen af ​​at byde dig velkommen tilbage i fremtiden!

Skønt ophold

Skønt ophold. Der var alt hvad vi havde brug for. Rent og pænt.
Eneste var at vi havde svært ved at finde af, hvor vi kom af med vores affald.

16 mars 2026

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at du havde et godt ophold og fandt indkvarteringen ren, pæn og veludstyret. Vi sætter pris på din bemærkning vedrørende affaldshåndteringen og vil dele den med det relevante team for at gøre dette tydeligere for fremtidige gæster.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

~Emma

Noté 3 sur 5 étoiles

Prisen stiger ved booking

Jeg syntes ikke om at man på søgesiden ser en pris på kr. 8385 men lige så snart man klikker book stiger prisen ca 2000 kr

Se mail fra 28/3

Hej,

Det er forståeligt, at prisændringer under bookingprocessen kan skabe forvirring. Vi arbejder løbende på at gøre vores priser så gennemsigtige som muligt. Vi beder dig venligst have lidt tålmodighed, vores team vil undersøge sagen og opdatere dig via den samme e-mail. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus