Es war alles zu unserer Zufriedenheit. Im Vorwege die Kommunikation einwandfrei. Schlüsselübergabe mit Schlüsselbox kein Problem. Wegbeschreibung sehr gut. Haus sehr gepflegt und alles da was man f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dejligt feriehus med to badeværelser. Fin indretning og lækkert med havudsigt. Tilstrækkelig køkkengrej til at kunne lave mad. Perfekt badeland med god temperatur på spa bad og sauna. Fremtids... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eine gemütliche Unterkunft mit tollem Südbalkon, für schöne Abendstunden. Bett scheint bequem, all notwendiges Zubehör in der Küche vorhanden. Leichte Gebrauchtspuren da und dort, aber es mindert den... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sehr netter Empfang im Dancenter Sondervig. Dame war beim Check-in behilflich. Außerdem problemlose Verlängerung des Apartments um 1 Tag. Apartment entsprach meinen Erwartungen, ist sauber, bequem u... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danlands 27 feriecentre byder på masser af feriesjov for dig og dine nære - hele året rundt.Gå en tur ved havet eller i den smukke natur, der venter dig lige uden for døren, eller nyd de tropiske temperaturer på et af vores feriecentre med badeland.
Lyngbyvej 20, 2100, København Ø, Danemark
Sad i går og ville booke overnatning på Vedersø feriecenter, gik ind på deres hjemmeside, fandt et 26kvm der passede til mig, forsøgte bookning af denne, prisen var ca 1860, kunne ikke booke da det var åbenbart var for sent !
Man skulle ringe til et nummer og booke, ingen tager den kl er nu over 16 og der er lukket, går ind på siden igen vil gemme boligen til i dag, nu er prisen omk 2000kr! Så dropper jeg det og ville prøve i dag nu står selvsamme bolig til 2450 kr!
Jeg ringer til dem og langt om længe er der en der gider tage telefonen, jeg kan ikke komme ind i dag da der ingen er på stedet, det er PÅSKE og ingen ansatte ?
Så spørger hvorfor prisen stiger i etaper indenfor et døgn, det er fordi vi har dynamiske priser ligesom flyselskaberne!
Så er jeg paf det drejer sig hverken om service eller at gi folk en go oplevelse, det er kun penge og jeg vælger at sige jeg kommer aldrig til at booke hos jer igen. Det står mig selvfølgelig frit for, de er bedøvende ligeglade med gæster der vil bo der kun deres penge.
Vedersø feriecenter er no go for mig og alle jeg kender fremover, Danland burde skamme sig !
Update
Jeg har netop intet booking nr jeg ringede på 70131616 i dag kl 1044 for at booke den nævnte bolig. Der er ikke mere at sige det var dyb skuffelse og nemt ikke at ligge min tid og penge i den biks mere.

Réponse de Danland
Vi er her anden gang indenfor et år. 2 forskellige lejligheder. Og de er begge pæne, rene, vedligeholdt og til en fin pris.
Velkomsten var begge gange uden problemer. Og er der der mindste så kan man tage en snak ved skranken ved receptionen.

Réponse de Danland
Det er den samme varme modtagelse vi får hver gang i Vigsø feriecenter, vi har de sidste år været her 2 gange om året og første gang i 1998 med vores børn, nu med børn og børnebørn, her er alt til både store og små, naturen er bare tip top, det kan godt være at husene er gamle men det er rigtige sommerhuse, vi kommer igen

Réponse de Danland
Nem indtjekning og venligt personale. Boliger fremstår dog noget slidte og har masser af myrer i stueetagen.

Réponse de Danland
Vi boede i et dejligt hus i hyggelige omgivelser. Restaurant med fin buffet og meget venligt personale, var en god oplevelse for børn og voksne.
Familien i alle aldre nød de 2 badebassinner og den skønne wellness afdeling. Børnerummet med spil mm vakte glæde hos børnene.
Personalet var hjælpsomme, venlige og imødekommende.

Réponse de Danland
Det er så dejligt et område...natur, strand og hav...skønne boliger.
Vi IGEN nydt det her og kommer helt sikkert tilbage.

Réponse de Danland
Som "syns handicap" ville sorte eller gul striber foroven og forneden på de gråtrapper være et kæmpe hjælp.
der tales om Fanø

Réponse de Danland
Skønt ophold. Der var alt hvad vi havde brug for. Rent og pænt.
Eneste var at vi havde svært ved at finde af, hvor vi kom af med vores affald.

Réponse de Danland
Jeg syntes ikke om at man på søgesiden ser en pris på kr. 8385 men lige så snart man klikker book stiger prisen ca 2000 kr
Se mail fra 28/3

Réponse de Danland
En savoir plus sur les différents types d'avis.