Datanord Avis

TrustScore 4.5 sur 5

1. Laboratoire photo

Écrit par l'entreprise

Digitalisering af dias, negativer, papirfotos, videobånd mv.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

13 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Digitalisering af VHS-bånd

Datanord digitaliserede 3 stk. gamle VHS-film med et fremragende resultat. Båndene, der er 35 - 40 år gamle og har mange fejl og skader, blev digitaliseret og "renset" og afleveret til mig på en USB-pind.
Flot arbejde

9 juin 2025

Over 600 lysbilleder - op til næsten 70 år gamle.

Vi havde over 600 lysbilleder, som vi ønskede digitaliseret. Der var fra slutningen af 50'erne til 70'erne, så nogle billeder var tæt på 70 år gamle.

Johannes gjorde et flot og grundigt arbejde med at scanne og restaurere alle billederne, inklusive (så vidt muligt) at fjerne støv og urenheder, korrigere farver, og korrigere eksponering. Mange billeder kom til at fremstå skarpe og med naturlige farver, så min søster og jeg kom på en reel tidsrejse til vores forældres ungdom :-)

En STOR og ubetinget anbefaling herfra.

20 mars 2025

Kassettebånd til USB

Havde 3 kassettebånd fra 70'erne med optagelser af orkestermusik, og fik et USB stik tilbage med en lydkvalitet jeg ikke havde turdet håbe på. Og så til en fornuftig pris, og ikke mindst en venlig og hurtig betjning. Er ovenud tilfreds.

6 janvier 2025

Jeg stod med 427 meget gamle dias .....

Jeg stod med 427 meget gamle dias og var rådvild. Hvad gør man? Hvad gør jeg? Det er jo børn og børnebørnenes arv!
Så fandt jeg Johannes fra Datanord. Han hjalp og rådgav mig på allerbedste vis. Han vendte ovenikøbet billederne rigtigt og satte dem i nummerorden..
Nu er billederne digitaliserede, brugbare og flotte.
Jeg er så tilfreds og glad over resultatet.
Jeg vil absolut anbefale Datanord og Johannes til jer alle.

22 décembre 2024

Fremragende kvalitet til fin pris

Efter sortering, så jeg stod med 230 lysbilleder, hvoraf nogle var over 60 år gamle. De blev skannet og korrigeret i "bedste kvalitet". Resultatet er fremragende. God information. Kan anbefales. Hvis der dukker flere lysbilleder op til skanning bliver det samme sted.

15 mars 2024

Kæmpe tak til Johannes i DataNord!!

Jeg havde en del gamle kassettebånd, cd-er og en enkelt videooptagelse på dvd, som jeg har gemt i op til 35 år. Der var mange kære minder, som jeg gerne ville gemme og give videre til mine børn. Via Google fandt jeg DataNord i Lyngby. Det var mit held, for Johannes er rigtig dygtig. Mine optagelser er nu blevet digitaliseret og overført på usb-stik. De er blevet beskåret, redigeret for forskellig hastighed i løbet af optagelsen og både lyd- og billedkvalitet er blevet forbedret. Altsammen til en yderst rimelig pris. Det var en meget behagelig oplevelse at benytte DataNord, og jeg giver meget gerne mine bedste anbefalinger.

6 février 2024

Superfin kvalitet og service

Jeg lejede en dias-scanner hos DataNord. Fik god instruktion og vejledning ved afhentning af scanner og hurtig og professionel problemløsning, da der senere opstod et (selvskabt) problem med indstilling af VueScan-programmet. Alt fungerede herefter perfekt. DataNord besidder stor viden om scanning af lysbilleder. Kan varmt anbefale DataNord!

21 février 2023

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Fik overspillet mange bånd af forskelligt format, resultatet langt bedre end originalt materiale! Stor imødekommenhed og god pris!

Kirsten Thomsen

17 août 2022

Bedste anbefaling

Har fået overspillet et gammelt kassettebånd til MP3/USB og super god kvalitet!!! Hurtig svar og meget fleksibel ved afhentning.

17 août 2021

Bedste anbefaling til DataNord

Vi forestillede os ikke, at så gamle dias kunne blive til så fantastiske digitale billeder. Tusind tak, og så for rigtig fin service, imødekommenhed og meget fin pris.

21 mai 2021