David Packs Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

David packs!, Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd g... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Betalen gaat gemakkelijk. Daarna moet je hopen dat je je product krijgt. Je kunt niet met hem in contact komen. Mailen, bellen, social media. Nergens reageert hij op. Al ruim een week geleden annuleri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Je kunt davidpacks volgen via TikTok. Elke woensdag tot en met Zondag vanaf 11uur.Daar worden live un wrappes gedaan. Zo heb ik Davidpacks leren kennen. Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling van meer dan €350 geplaatst. Ondanks meerdere e-mails heb ik geen enkele reactie ontvangen. Ik heb veel pakjes besteld, maar helaas geen enkele hit. Of dit puur pech was of dat de pakjes... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de cartes et de plans

Écrit par l'entreprise

David Packs is een Rip & Ship livestreamer op Tiktok, via deze website kun je producten kopen die in de live worden geopend. Tevens kan er gekozen worden om ze "sealed" thuis opgestuurd te krijgen. Hier mag je zelf voor kiezen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijne kerel

Fijne kerel, en hij pulled alleen goeie kaarten als ik bestel 😜

30 mars 2024

Dat is een feit! Haha

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb nog nooit wat in mijn leven…

Heb nog nooit wat in mijn leven gespaard, maar door een vriend van mij in de tiktok live gekomen van David.

Eerst vond ik het allemaal maar een beetje gek, maar door David zijn humor en enthousiasme blijven plakken. Zelfs ik spaar nu Pokemon & ben bijna elke dag minstens eventjes in de live.

+ goede prijzen
+ erg secuur verpakt
+ netjes verzonden
+ leuke en handige discord
+ helpt goed en graag

- nachtmerries van Jinx
- nog een dure hobby erbij

Bonus: is erg grappig om naar te kijken, en voelt toch samen met de rest van tiktok een beetje als familie!

Pas op: is verslavend.

30 novembre 2023

Réponse de David Packs

Wat een onwijs leuke review!
Onwijs bedankt voor de tijd en moeite die je herin hebt gestoken!!

Topper!!

Kunde, inzet en enthousiasme. Dat is waarom ik bij David ging bestellen. Het aangekomen pakketje was zeer goed verpakt met veel beschermingsmateriaal!

Super!!

4 mars 2024

Réponse de David Packs

Heel erg bedankt voor je review!

Eerlijk, betrouwbare site

Eerlijk, betrouwbaar, snelle verzending als je het verzonden wilt hebben. Mocht je vragen hebben heb je zeer snel antwoord.

1 mars 2024

Bedankt voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

De beste site voor je Pokemon.

Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,snelle levering en uitstekende service.

3 mars 2024

Bedankt voor je review!!

Top ervaring

Persoonlijke benadering tijdens het openen van packs op TikTok, hele leuke streams en community

2 mars 2024

Bedankt Ruben!

Zo weer bestellen

Super fijne winkel, kan zn streams echt waarderen

2 mars 2024

Lieve woorden! Dankjewel <3

Noté 5 sur 5 étoiles

David is een leuke en gezellige vent..

De eigenaar is een leuke en gezellige gozer.. Ook zijn moderators op TikTok EN Discord doen er alles aan om beide omgevingen veilig, vriendelijk en respectvol te maken en te houden.

Het is duidelijk dat de moderators, die dit eigenlijk vrijwillig doen en David een team zijn, dit merk je in hoe professioneel alles is en hoe menselijk, verwelkomend, open en gezellig dit team is.

De stream is gezellig, en David weet iedereen goed te entertainen, en zet je in het zonnetje als het jou beurt is om je pakjes te laten openen.

Ik ben in David zijn stream gekomen in februari, ik weet zeker dat maart en APRIL ook een topper worden.

29 février 2024
Avis spontané

Réponse de David Packs

Heel erg bedankt voor je leuke Review Matthijs! Februari is een leuke maand maar vooral maart en APRIL worden erg mooi! Haha
Fijn dat je erbij bent!

Snelle en nette bezorging,

Snelle en nette bezorging,
Kaarten waren goed aangekomen

Réponse de David Packs

Heel erg bedankt voor je review! ~David

David doet het gewoon super leuk

David doet het gewoon super leuk
Is altijd in voor en grap kan je goede antwoorden geven chat blijft leuk ja kan alleen maar zeggen leuk leuk leuk leuk

David je bent en topper

Réponse de David Packs

Ontzettend lief van je om dit te zeggen dankjewel! ~David

Topper en betrouwbaar

Kan niks anders zeggen dan dat het een topper is. Zo ontzettend lieve verkoper. Ik ben fan !!

Réponse de David Packs

Heel erg fijn, dankjewel voor je bericht! ~David

Perfecte pokemon verkoper!

Het is zeker aan te raden je kaarten bij David te kopen! Je krijgt ze in een enorm goede conditie binnen! Altijd goed ingepakt met zorg! 🙌🏻

Réponse de David Packs

Heel fijn om te lezen dankjewel! ~David

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus