DAY ET Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jätte fin väska, rejäl. Men om man kallar den för weekend bag borde det varit dragkedja på den. Nu gick det ju inte och använda met än som kasse. Kunde ju inte slänga den på hatthyllan utan att risker... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte en sekk og en rumpetaske, under 2 dager etter satt de ned prisen ekstremt. Sendte mail til de om å få tilbakebetalt mellomlegget. Dette ville de absolutt ikke. Ekstremt dårlig kundeservice.

L'entreprise a répondu

Jeg kjøpte en av carryon koffertene for en god stund siden, men på seneste flyreise så ble den sjekket inn og da jeg fikk den tilbake så hadde den ene glidelåsen blitt borte. Jeg skrev en henvendelse... Voir plus

1. Magasin de sacs

Écrit par l'entreprise

DAY ET, founded in 2018, is a Copenhagen-based design brand that elevates the everyday life of people on the move and celebrates the spirit of travel. Combining timeless Scandinavian design with a playful approach and attention to detail, DAY ET creates products that blend functionality with effortless style – from bags and suitcases to travel accessories and jewellery boxes.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mycket nöjd

Köpte en datorväska, jättenöjd med produkt och kvalitet. Snabb leverans, rekommenderar företaget.

22 août 2023

Kære Maria,

Tak for de pæne ord! Vi værdsætter din feedback og vil bestræbe os på at fortsætte i samme stil 🙏🏼

DAY ET

Hurtig og nem at bestille fra..

Hurtig og nem at bestille fra..
Kundeservice hjælpsom og effektiv

21 août 2023

Kære Denezia,

Tak for de pæne ord 😍 Vi værdsætter din feedback og vil bestræbe os på at fortsætte i samme stil!

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice ! Jeg giver seks ud af fem stjerner :)

18 août 2023

Kære Nanna,

Tak for de pæne ord 💛 Vi værdsætter din feedback og vil bestræbe os på at fortsætte i samme stil!

Stoffet revnet

Jeg fikk en liten «kryss»-skulderveske av min datter i bursdagsgave. Etter 1 år gikk glidelåsen (stoffet revnet under glidelåsen) og nå et halvt år senere er den helt ubrukbar. Likte den godt ellers!😢

23 janvier 2023

Kære Jorunn,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt og det er helt klart ikke vores standard. Send en mail til vores kundeservice på hello@day-et.com omkring dette og så finder vi hurtigt en tilfredstillende løsning! 🫶🏼

Rask levering

Rask levering, fornøyd med produktet!

10 août 2023

Kære Elisabeth,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse! Den er vi så glade for 😍

Schlechter Shop, OK Produkt

Die Lieferung kostet bei einer Bestellung von unter 75€ erstmal 8€. Da meine Bestellung bei 72€ lag war dies natürlich blöd. Es gab auch keine Gegenstände die unter 8€ kosteten. Diese kosumentenunfreundliche Bepreisung ist allerdings ein Klassiker...

Die Rücksendung kostet 10€, auch wenn dies teurer ist als die tatsächlichen Lieferkosten bei einer Rücksendung. Ob das so auch legal ist weiß ich nicht, aber die 10€ sind mir die Mühen nicht Wert.

Das Produkt am Ende war Gut für einen überdurchschnittlichen Preis. Also Preis/Leistung ist OK.

4 août 2023

Tillgängliga

Snabba på att svara om det skulle uppstå något problem, lätt att få tag i de ,hjälpsamma, effektiva och ingen krångel alls . Varmt rekommenderar. 10 av 10.

24 juillet 2023

Kære Fatima,

Tak for de pæne ord! Vi værdsætter din feedback og vil bestræbe os på at fortsætte i samme stil 😍

Super service

Havde en kuffert, der var gået i stykker.
Den er ombyttet og ny sendt til mig på under to arbejdsdag. Super god service👍👍👍

24 juillet 2023

Gitte,

DAY ET

Perfekt vesk til å ha med seg på reise

Jeg var på jakt etter en god skulderveske som kunne brukes til reise og som kunne lukkes. Jeg hadde tidligere sett på en vesk fra Day Et og bestilte denne i en rosa farge. Kjemperaskt levert og god service. Vesken er helt perfekt til å ha på reiser og denne rommer masse! Er kjempefornøyd med kjøpet!

23 juillet 2023

Kære An-Magritt,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse - den er vi alle så glade for 😍

DAY ET

Jeg giver min anmeldelse 5 stjerner for…

Jeg giver min anmeldelse 5 stjerner for top - serviceret - og venlig kundeservice.
Efter min ordre desværre var bortkommet hos Postnord fik jeg fat i en kompentent medarbejder (Isabella) som ydede en fantastisk service og hurtig tilbagemelding.
Jeg fik min nye ordre leveret hurtigt og modtaget med stor glæde.

Stor anbefaling herfra.

21 juillet 2023

Kære Louise,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse - den er vi alle, samt Isabella, så glade for 😍 Håber at se dig på webshoppen igen!

Fem stjerner

Fem stjerner, der var ikke noget at sætte en finger på. Hurtig ukompliceret service.

13 juillet 2023

Sabrina,

DAY ET

Vi fik ekstra ting på grund af deres fejl

Min veninde og jeg bestilte to store tasker. Da pakken kom havde vi fået den ene taske og en toilettaske i stedet. Vi ringede til DAY og kvinden i telefonen var hurtig til at sende os den rigtige. Hun sagde vi måtte beholde toilettasken, og da er den rigtige taske dukkede op havde vi fået en ekstra lille mini toilettaske. Fordi de havde lavet den fejl fik vi to ekstra ting og det var vi meget glad for. Kvinden I telefonen var meget sød

13 juin 2023

Victoria,

Hyggelig og kjapp respons

Ved en feil kom det en rosa toalettmappe oppi bestillingen min som jeg ikke oppdaget før etter at jeg hadde betalt for den. Fikk et hyggelig svar på mailen dagen etterpå at dette var en feil og fikk refusjon. Ser nå som bestillingen er ankommet at jeg fikk allikevel toalettmappen med gratis selv om jeg ikke kjøpte over beløpet som kampanjen med den toalettmappen gjaldt <3

29 juin 2023

Kære Alex,

DAY ET

Opplevde kjempegod service da jeg måtte…

Opplevde kjempegod service da jeg måtte reklamere på en veske,da den hadde gått opp i en av sømmene
Sendte mail med bilde ev vesken, og fikk raskt svar. En ny veske kommer i posten. Helt supert!!👌🏻

14 juillet 2023

Kære Torunn,

DAY ET

Stort tack till Karoline på kundtjänst…

Stort tack till Karoline på kundtjänst som hjälp mig med mitt ärende! Otroligt bra kundservice!

12 juillet 2023

Kære Sara,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse - den er vi alle, samt Karoline, så glade for 😍

Anbefales!

Oversiktlig nettbutikk. God pris og Kjapp levering

7 juillet 2023

Jeanette,

Hurtig levering

Hurtig levering, super lækre produkter

30 juin 2023

Kære Nina,