De Rioolbazen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas ben ik ook de dupe geworden van de Rioolbazen. Het zijn oplichters. Er was een verstopping in het toilet. Vooraf contact gehad met de klantenservice, gehad over prijzen 400/500 eu. Alle... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS Eerst een prijs afspreken van rond de 100 euro, vervolgens geconfronteerd met een rekening van 2000 euro op basis van spiraalkosten per meter. Absoluut niet mee in zee gaan.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

oplichters! Maak melding bij ACM en andere instanties, probeer je geld terug te krijgen en doe aangifte. Alleen zo zullen deze oplichters misschien stoppen. 2200 voor verstopping die niet is verholp... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

SCAM

This service doesn't deserve any "star" the only 5 stars they deserve is for scamming people. Same experience as others, an absurd price "per meter"of EUR 79,00, - not clearly indicated before commencing the job, nor accurately measured in my presence -absurd costs for "camera inspection", waterzuiger, OVB, such costs were never indicated on the phone. I requested to listen to the registered phone call and managed to detract 500 EUR of costs, but I still got a hefty invoice for EUR 1150, for a 45 minutes job.

4 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Gisteren de Rioolbazen geweest ik…

Gisteren de Rioolbazen geweest ik voelde me bedonderd ze vroegen voor 45 minuten werk €1258 ik heb 658 euro betaald en het hoofdkantoor gebeld oplichters hij zou terugbellen ze mogen blij zijn dat ik iets meer dan de helft heb betaald laten ze maar komen ze krijgen niks meer. Normaal kost een gootsteen verstopping maximaal 300 euro . Een wijze les kijk eerst de reviews voordat je ergens aan begint . Vandaag ga ik aangifte doen

3 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

“Rioolbazen is bij mij geweest voor een…

“Rioolbazen is bij mij geweest voor een gootsteenverstopping.
Twee dagen later was de verstopping terug.
Na telefonisch contact werd herstel toegezegd, maar ik ben daarna niet meer teruggebeld.
Na meerdere pogingen is het telefoonnummer niet meer bereikbaar.
Op de website is geen adres of e-mail te vinden.
Ik heb €250 betaald en het probleem is niet opgelost.”

31 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Eigenlijk krijgen ze geen ster van me

Eigenlijk krijgen ze geen ster van me.
Idd oplichters. Mijn ouders, 86 en 87 jaar,zijn voor 4250€ opgelicht. Oké de verstopping is tegen een woekerprijs 1600€ verholpen. Maar vervolgens hebben ze keer op keer gepind want het lukte steeds niet werd gezegd. Aangifte gedaan maar politie doet er niks aan. Vreemd genoeg.
Mocht iemand me aan nog een telefoonnummer me kunnen helpen dan graag!!

4 décembre 2025

Pure oplichting!

Pure oplichting!! Bijna €1000 betaald en geen pinmogelijkheid. Uurtje werkzaamheden uitgevoerd en gebeld met zogenaamd kantoor, werk werd steeds meer. Kosten zouden verhaald kunnen worden bij de gemeente binnen twee weken. Factuur zouden zij doormailen naar Gemeente Sittard. Dag later weer alles verstopt, gebeld, zouden dezelfde dag nog terugkomen. Niemand meer gezien en toen ik belde was het nummer niet meer in gebruik!! Factuur klopt ook helemaal niet met de gegevens zien we nu achteraf ook. Ze komen uiterst vriendelijk over maar doen niks en stelen gewoon je geld !! Zo jammer dat er mensen bestaan die dit bij anderen kunnen doen. Heb er heel hard voor gewerkt en nu dus bijna €1000 kwijt voor niks….ben er kapot van! Aangifte bij politie Sittard volgt.

30 janvier 2026

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Ga niet met deze mensen in zee. Ze laten je 960 euro betalen voor een half uurtje werk en je moet dit meteen met pin afrekenen. Kortom, niet inhuren deze mensen!

Oplichting

Helaas ook erin getrapt, geld staat nu op bankrekeningnummer van Maat Loodgieter te Deurne, maar deze is niet meer actief… Instanties zijn geïnformeerd! En vandaag teruggebeld omdat probleem niet verholpen is. Met ander telefoonnummer gebeld, gesprek wordt afgebroken en daarna niet bereikbaar.
K.v.K. 97243361 Eigenaar : Ahmed Assaf. Koerier, klussenbedrijf, riool!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kk oplichters mogen blij zijn dat ze…

Kk oplichters mogen blij zijn dat ze vandaag geen klappen hebben gehad,
130 euro hebben ze kregen konden ze lekker mee naar huis 🤡🤡🤡🤡

En hoop dat jullie terug komen na dat ik jullie reviews heb gezien !!

1 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf is niet te verbeteren

Dit bedrijf is niet te verbeteren. Pure oplichting. Ontstopping toilet duurde met 2 mensen maximaal 1/2 uur (2x1/2 uur = 1 uur). Prijs incl BTW 1050 euro. Ga er niet mee in zee en bekijk eerst de revieuw. 93% ontevreden, woekerprijzen en bedreigend.

pas op

pas op! ze rekenen een prijs per meter veer! Dit is echt niet wat ze vantevoren duidelijk aangeven.
Hoge woekertarieven die niet reeel zijn.
Heel bedreigend als je niet betaald.

27 janvier 2026

scammerssssss

They are definitely scammers.

The initial price they told me on the phone was 100 euros. When he got here, it was already 200. After he was done, it was 2500 euros for 45 minutes of work, including smoking a cigarette in between. After saying I can't pay that, he went down to 1000. (Weird how easy that was, isn't it)
He came up with a story that might sound reasonable to people who do not know/care much about clogged drains and just want them to be unclogged (like me). "The drain is clogged 17 meters down the pipe." He had to go that far into the pipe with a camera, and there is a "meter-tarief" for that. I watched him while he was unclogging our drains, I never saw him push a cable down our pipes, and yet he showed me clear photos on his phone about what our pipes apparently look like. It turns out he showed me some nice Stock photos.

I was pressured into paying immediately and transfer the money myself. So, no way of getting it back either. I called them twice afterwards but they just hung up as soon as I said my name.
Absolute scammers but quite clever, unfortunately. Karma will come for you guys 🫶🏼

Hindsight is 20/20. Don't call them, save your money and precious energy

26 janvier 2026

Klip en klaar fraude

Klip en klaar fraude. Maakte via Rioolbazen.nl afspraak voor ontstopping in het weekend. Toen zij kwamen in oude auto en oude apparatuur dacht ik; bijzonder bleken ZZP-ers te zijn. Hebben half uurtje gewerkt aan ontstopping in de afvoer van het toilet en berekende €1600,00. Gaf aan waar dit op gebaseerd was; tja dat kost het nu eenmaal. Wilt u met of zonder BTW? Zei wat is dat voor een vreemde vraag. Er zijn voldoende gerechtelijke uitspraken over dit soort praktijken. Heb ze vanmorgen gebeld om ze een kans te geven dit recht te zetten. Zo niet wordt het advocatenwerk. Dit soort oplichting laat ik mij niet gebeuren. Dus kijk uit. Hebben op hun site goede review s staan. Betwijfel ernstig de echtheid.

24 janvier 2026

Pas op voor dit bedrijf

Pas op voor dit bedrijf! Wij zijn voor € 2.300 opgelicht door De Rioolbazen.

Ze gebruiken geraffineerde fraude-technieken om je geld afhandig te maken:

1. Keiharde fraude met bewijs: De monteur liet ons via AirDrop "camera-beelden" van ons riool zien om de absurde prijs te rechtvaardigen. Na controle bleek dit een stockfoto van internet uit 2022 te zijn! Ze liegen je recht in je gezicht aan de hand van nepfoto’s.

2. Woekerprijzen: Ondanks hun website-belofte van "eerlijke prijzen zonder verrassingen", rekenden ze ruim 2300 euro voor een klus die niet eens is opgelost.

3. Blokkeren na betaling: Zodra de buit binnen was en bleek dat de afvoer nog steeds verstopt zat, hebben ze ons telefoonnummer direct geblokkeerd. Geen service, geen garantie, niks.

Aan de monteur: Je hebt de foto’s via AirDrop naar mij gestuurd. Je digitale sporen en metadata zijn vastgelegd. De politie gaat hiermee aan de slag voor oplichting en valsheid in geschrifte 👊🏽.

Mensen, bespaar jezelf duizenden euro’s en bel een erkende lokale loodgieter. Deze partij hoort achter de tralies, niet in je riool!

21 janvier 2026

3 kwartier werk 665 euro

3 kwartier werk 665 euro! En weekendopslag werd niet berekend! Wat er ook voor gedaan is (en dat was niet veel). Dit tarief ligt hoger dan een advocaat. Dus dit is echt te gek voor woorden. Na wat gepraat ging er nog iets af. Maar je wordt wel opgelicht. Overigens was de man die het werk uitvoerde wel zeer correct.

25 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik sluit me aan bij overige reviews

Ik sluit me aan bij overige reviews, het zijn Oplichters! Ook ik een rekening van €575 en probleem niet opgelost. Daarna telefonisch niet bereikbaar en geen reacties op mijn verzoek om contact op te nemen. NIET MEE IN ZEE GAAN!!

21 janvier 2026

Oplichters

Oplichters. Ze hebben mijn moeder 1200 euro laten afrekenen. Probleem is niet verholpen en ze zijn telefonisch niet meer bereikbaar.

Doe vooral ook aangifte zodat niet nog meer mensen slachtoffer worden van deze boeven.

22 janvier 2026

⚠️ OPLICHTERS LET OP!!!

⚠️ OPLICHTERS LET OP!!!! ⚠️

Ik plaats deze recensie om anderen te waarschuwen en hopelijk te voorkomen dat nog meer mensen slachtoffer worden.

Op 19 december heb ik een afspraak met dit bedrijf gemaakt tussen 10:00 en 12:00 uur. Ze kwamen echter pas om 13:30 uur opdagen. Het ging om twee mannen die aankwamen in een wit Peugeot busje met kenteken VB-974-H. Ze gaven aan mij “tegemoet te komen” door de voorrijkosten te laten vervallen.

Na ongeveer 1,5 uur bezig te zijn geweest aan mijn wc, kreeg ik ineens een rekening van €1.682,-, die ik direct moest betalen. Omdat ik alleen thuis was (als vrouw), zetten zij mij zwaar onder druk en gaven aan dat ze niet weg zouden gaan zolang ik niet betaalde. Ik voelde me geïntimideerd en angstig.

Ze beweerden dat ik de algemene voorwaarden beter had moeten lezen, omdat ik volgens hen een spoedklus had aangevraagd en daarom direct na afloop moest betalen. Uit angst heb ik het bedrag overgemaakt.

Na de betaling heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar mijn telefoonnummer werd direct geblokkeerd. Toen ik met een ander nummer belde, werd dat nummer ook geblokkeerd.

Achteraf zie ik in de reviews dat veel meer mensen slachtoffer zijn geworden van deze werkwijze. Mijn dringende advies aan iedereen:
DOE AUB AANGIFTE. Hoe meer aangiftes er worden gedaan, hoe groter de kans dat deze personen worden gestopt en dat slachtoffers mogelijk hun geld terugkrijgen.

Daarnaast is mijn probleem nog steeds niet opgelost. Ze kwamen met een vage theorie dat mijn leiding “vol kalk zat” en dat er sprake was van “achterstallig onderhoud” dat ik maar op mijn verhuurder moest verhalen. Ook de kosten waren absurd, zoals €833,- voor 14 meter spiralen.

Gegevens:

KVK: 97877816

Naam: Klus & Montage Specialist

Gevestigd: Venakker 18, 5674 CJ Nuenen

Aangekomen in: wit Peugeot busje

Kenteken: VB-974-H

Conclusie:
Deze twee mannen lijken meerdere KVK-inschrijvingen te hebben, maar rijden steeds met hetzelfde busje, waardoor zij meerdere mensen kunnen oplichten.

Alsjeblieft: wees extreem voorzichtig. Het is schandalig dat dit soort praktijken nog steeds plaatsvinden.

19 décembre 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS

Lullig flut factuurtje opgesteld met de volgende informatie. Wellicht kan iemand er wat mee.

KvK: 92528287
Naam bedrijf: WH Allround
Bedrijf staat op naam van ene Wail El Hajoui
Gevestigd in Helmond, Patrijsstraat 3
Kwam aan in een wit Peugeot busje (een andere reviewer geeft VB-974-H op als kenteken, dat zou goed kunnen want volgens kentekencheck.nl is dat inderdaad een wit Peugeot busje)

Aangifte bij politie zijn gedaan.

5 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte en onbetrouwbare ervaring…

Zeer slechte en onbetrouwbare ervaring – voelt als oplichting

Dit bedrijf kwam bij ons thuis om de keukenafvoer te ontstoppen.
De klus duurde ongeveer 1 uur en ze kwamen met twee personen.

Vooraf is telefonisch afgesproken:
• €58 voorrijkosten
• €48 voor het ontstoppen
Totaal dus rond de €100.

Toen ze klaar waren, kregen we plots een factuur van €1813 te zien. Dit bedrag was op geen enkele manier vooraf besproken.

Wat ik achteraf pas goed besef: mijn vrouw werd bij aankomst eerst verplicht iets te ondertekenen, zonder duidelijke uitleg over kosten. Daarna werd voortdurend gezegd dat “alles in de algemene voorwaarden stond” die zij had getekend.
Mijn dringende advies: teken niets aan de deur.

Toen ik het telefoonnummer belde waarmee de afspraak was gemaakt, werd gezegd dat het gesprek was opgenomen. Er werd alleen een kort fragment afgespeeld waarin ik zeg “oké, dus ongeveer €100”. De medewerker gaf zelf geen ja of nee, maar probeerde dit fragment later toch tegen ons te gebruiken.

De monteurs weigerden aanvankelijk te vertrekken zolang er niet werd betaald, terwijl alleen mijn vrouw en dochter thuis waren. Dat voelde zeer intimiderend.
Zodra ik thuiskwam heb ik duidelijk gemaakt dat dit bedrag niet betaald zou worden en heb ik de politie gebeld.

De politie heeft hiervan een melding gemaakt. Op dat moment veranderde hun houding direct: ineens zou de factuur worden opgestuurd en moest deze “binnen 14 dagen betaald worden”. Daarna zijn ze meteen vertrokken.

Later gaven de twee mannen aan dat zij zzp’ers waren die waren ingehuurd om deze klus uit te voeren.

Extra opvallend:
• Geen adres bekend
• Geen KvK-nummer
• Geen transparante bedrijfsgegevens
• Telefoonnummer: 085-8005613
• Kenteken busje: VB-974-H

Mijn advies: ga niet met dit bedrijf in zee.
Maak duidelijke prijsafspraken, teken niets aan de deur en laat je niet onder druk zetten. Ik hoop dat deze review anderen kan waarschuwen.

13 janvier 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus