De Rioolbazen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas ben ik ook de dupe geworden van de Rioolbazen. Het zijn oplichters. Er was een verstopping in het toilet. Vooraf contact gehad met de klantenservice, gehad over prijzen 400/500 eu. Alle... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Gisteren de Rioolbazen geweest ik voelde me bedonderd ze vroegen voor 45 minuten werk €1258 ik heb 658 euro betaald en het hoofdkantoor gebeld oplichters hij zou terugbellen ze mogen blij zijn dat ik... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS Eerst een prijs afspreken van rond de 100 euro, vervolgens geconfronteerd met een rekening van 2000 euro op basis van spiraalkosten per meter. Absoluut niet mee in zee gaan.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

oplichters! Maak melding bij ACM en andere instanties, probeer je geld terug te krijgen en doe aangifte. Alleen zo zullen deze oplichters misschien stoppen. 2200 voor verstopping die niet is verholp... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Misled communication about the pricing upfront

The plumbers themselves did a great job. They were polite, professional, and fixed the issue within minutes once they arrived.

However, the overall experience was disappointing due to timing and, more importantly, pricing transparency. The appointment was scheduled between 7–8 pm. When no one arrived, I called at 8:15 pm and was told they would arrive within 30 minutes. They eventually showed up around 10 pm.

Before agreeing to the service, I clearly asked for an estimate on the phone and was told (twice) that the cost would be around €60, plus €40 for each additional hour. I agreed to proceed. I was however extremely shocked when I received a bill for €540. Had this price been communicated upfront, I would not have accepted the service. I was not told about the 'additional costs' on the phone at all.

While the repair itself was done well, the lack of clear and honest pricing is a serious issue. Transparency is essential, and this experience left me feeling misled.

10 janvier 2026

KIJK UIT OPLICHTERS!!!!!

KIJK UIT, OPLICHTERS !!!!
1.100 euro kwijt.

Had ook ik de reviews maar gelezen. Heb dezelfde ervaring als voorgaande reviews, ben 1100 euro kwijt. Ter plekke moest ik het overmaken. Per meter berekend. Zouden 14.00 uur komen, stond ineens om 20.00 uur voor de deur. Probleem niet opgelost. Na telefonisch contact, zijn onze nummers geblokkeerd. Hebben Brabants accent.
Ik kan geen contact meer krijgen, helaas.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit rioolbazen zijn oplichters en…

Dit rioolbazen zijn oplichters en brengen veel te hoge kosten in rekening van hun klanten. Zo werd mijn moeder van eind tachtig voor 2600 euro opgelicht voor nog geen twee uur werk. Haar afvoert was verstopt, nu nog steeds.

9 janvier 2026

LET OP OPLICHTERS!!!

Ik heb ongeveer 1x per 2 jaar een verstopping door vet in de leiding, hiervoor bel ik de plaatselijke specialist die dit met een spiraal binnen 1 uur heeft opgelost en dat kost me onfeveer 120 euro. Mijn vriendin wilde me helpen en heeft dit keer de Rioolbazen.nl gebeld. Dit zijn oplichters!!! ze komen met z'n tweeën waarbij er 1 in de auto blijft zitten. Ze knommelen wat aan met amateuristisch gereedschap, maar hij weet klaarblijkelijk niet waar hij het moet zoeken en komen vervolgens met de melding dat ze een pompwagen moeten laten komen. Ik moet 1100 euro cash afrekenen, maar geven aan dat ik geluk heb want de pompwagen valt onder de regeling anders zou het me 1200 euro extra kosten. Er word een afspraak gemaakt en vervolgens komen ze niet. Eerst probeert mijn vriendin ze terug te bellen maar als ze in de gaten hebben dat ze al bij ons zijn geweest en er cash is afgerekend word het nummer geblokkeerd. Als ik vervolgens met mijn eigen nummer bel word er opnieuw een datum en tijd afgesproken, maar komen ze weer niet opdagen en ook mijn nummer word geblokkeerd. Zo heb ik ze met 4 nummers gebeld om ze te confronteren maar telkens word ik zogenaamd in de wacht gezet omdat ze de agenda even moeten checken en word er opgehangen waarna het nummer geblokkeerd word

Rioolbazen .nl Begin er niet aan Boeven

Melding van verstopping via website.
Twijfelachtig team komt voorrijden in neutrale bestelauto.
Handgeschreven bon . Idiote prijzen met BTW
Personen zijn bekend met KvK etc. inmiddels aan de Belastingdienst verder doorgegeven ivm mogelijke BTW fraude

20 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Waarschuwing ga hier niet heen oplichters

Waarschuwing: Doe geen zaken met dit bedrijf. Ze zijn niet te vertrouwen, houden zich aan geen enkele afspraak en laten klanten met de problemen achter.
Geen nazorg: Zodra ze vertrokken zijn en het probleem opnieuw ontstaat, hoef je geen enkele vorm van garantie of hulp te verwachten.
Onbereikbaar: Bel je voor een oplossing? Dan word je simpelweg genegeerd of zelfs geblokkeerd.
Ondermaatse dienstverlening: Ze innen hun geld en verdwijnen daarna spoorloos.
Voorkom ergernis en onnodige kosten: Kies voor een betrouwbaar bedrijf en trap niet in de praktijken van deze onprofessionele partij.

6 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Blijf hier ver weg: Pure oplichting door de-rioolbazen!

Blijf hier ver weg: Pure oplichting door de-rioolbazen!
​Waarschuwing: Ga nooit met dit bedrijf in zee. Ze zijn onbetrouwbaar, komen geen enkele afspraak na en laten je met de brokken zitten.
​Geen garantie: Zodra ze weg zijn en het probleem keert terug, geven ze niet thuis.
​Onbereikbaar: Als je probeert te bellen voor een oplossing, blokkeren ze direct je telefoonnummer.
​Schandalige service: Ze incasseren je geld en verdwijnen vervolgens van de aardbodem.
​Bespaar jezelf de frustratie en je geld: kies een eerlijk bedrijf en laat je niet oplichten door deze amateurs.

6 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Boeven van het ergste soort.

Ontstopping keukenafvoer 3e verdieping appartementencomplex.

Allereerst kwam de persoon 5 uur na de afgesproken tijd aan. Telefonisch heb ik contact gehad met het bedrijf. Starttarief was 115 euro voor het eerste half uur.

Persoon kwam en gebruikte een ontstoppingsspiraal. Na een half uur was persoon klaar. Hij maakte een factuur op van 900+ euro. Hij gaf aan dat er per meter spiraal betaald moest worden. Ook liet hij een wet zien op zijn telefoon dat de kosten gedeclareerd kunnen worden bij de gemeente aangezien het meer dan 5 meter was.

Dit bleek allemaal onzin te zijn. Gemeente betaald niet omdat het niet op hun grond is.

Verstrekte KVK gegevens kloppen niet
Elk nummer waarmee ik bel wordt geblokkeerd

Boeven van het ergste soort. Betaal alsjeblieft niks aan deze mensen en ga bij een normaal bedrijf een afspraak maken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Had ik de reviews maar gelezen

Had ik de reviews maar gelezen. Simpele verstopping net achter de pot, half uurtje werk en een rekening van 720 euro. En dat voor gebruik van Lidl en Temu apparatuur. Ik heb alle apparatuur in een keer betaald voor deze gast plus nog flink loon er bovenop.

Boeven

Boeven! Op de website beloven ze heldere prijsafspraken, maar er staan nergens tarieven vermeld. Na de werkzaamheden (30 min) maakten ze een rekening op van € 500!!! Ineens moest er per meter gebruik van de spiraal betaald worden. Ze vragen dan meteen betaling, die heb ik geweigerd. Geen zaken mee doen!

Oplichters

Oplichters ,moesten bijna 1300 euro betalen voor half uur werk
Probleem bleek niet opgelost maar bedrijf neemt niet meer op
Reageren niet op mails ,hebben geen echt adres en naar blijkt ook geen kvk nummer
Liegen de hele bende bij elkaar ook op de website

18 décembre 2025

TRAP HIER NIET IN!!

TRAP HIER NIET IN!!
Zijn oplichters. Rekenen heel ondoorzichtig een hoge meterprijs in plaats van vast tarief. Waren langsgeweest, dag erna dezelfde problemen. Gebeld maar zijn opeens onbereikbaar.
Dit ondanks 3 maand garantie die ze aanbieden op de website.
Dus trap hier niet in!!!

20 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus