Kæmpe scam. De truede allerede fra første sag. Jeg bliver henvist til en medarbejder. Som ik har nogle interesse i at gennemgå den aftale vi allerede havde. Han tilføjer nye gebyr. Som ende... Voir plus

Lisez les avis des autres
Skal i bruge danmarks værste inkasso firma så ring til Debtia. skal i bruge et inkasso firma der IKKE har styr på sagerne så ring til debtia. de har absolut ikke styr på tingene. kan ikke f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Agence de recouvrement des dettes
- Recouvrement de dettes
- Service d'assistance au règlement des petits litiges
Écrit par l'entreprise
Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.
Coordonnées de contact
Danemark
- info@debtia.dk
- debtia.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Stærkt tilfreds med samarbejdet.
Og har gjort dette igennem 5 år nu.
Vi er enormt glade for samarbejdet.
Der bliver lyttet og handlet - og vi har let adgang til deres support og service.

Behagelig oplevelse
Behagelig oplevelse, villige til at finde løsninger og hjælpe så alle parter er tilfredse.

Samtale som den bør gå.
Det var en meget behagelig samtale, høflige, søde og rare. Jeg var meget afslappet, ved at tale med dem. Hvilket ikke er nemt i den situation, hvor man står, som skyldner. Jeg blev tilbudt rentestop, som noget af det første. Det har jeg aldrig prøvet før, da det er det, mange firmaer. Tjener penge på. Det tog 5 min. Jeg kom igennem med det samme, ingen ventetid. Og blev osse med det samme stillet ind til den rigtige person som kunne hjælpe netop mig. Alt ialt, en god oplevelse

Réponse de Debtia
Sød og forstående sercicemedarbejder…
Sød og forstående sercicemedarbejder god kundeservice

godt samarbejde
Jeg har været super godt tilfreds for at de har kunnet hjælpe mig med min gæld, altid en rigtig go og behagelig samtale - hjælpsomhed og samarbejde.

Tusind tak for dig Oliver
Tusind tak for dig Oliver
Du har gjort et godt stykke arbejde
Der sku findes flere af dig

Réponse de Debtia
Jeg ringede for at høre restgæld
Jeg ringede for at få oplyst min restgæld, hvilket blev fundet frem med det samme, jeg troede samtalen skulle være slut der, men Thor som jeg snakkede med fortsatte samtalen ved at sige han kunne se jeg var en god betaler og bedte mig vente et øjeblik, da han kom tilbage til telefonen, sagde han at han havde fået lov til at give mig fuld rentestop!
Det synes jeg er en formidabel service at yde når man ikke selv som låner har spurgt ind til det, men at han selv tager initiativ og undersøger det for min skyld, er over alt forventning.
Mange tak til Thor for god service!

Réponse de Debtia
Jeg ringede derind fordi jeg skulle…
Jeg ringede derind fordi jeg skulle hjælpe min far.
Med en træls situation han var kommet i.
Jeg fik fat i en medarbejder som virkelig lyttede, og gjorde alt for at hjælpe os, og det lykkes hende.
Hun hjalp også også med at komme videre med sagen, i forhold til politianmeldelsen.
Så stor tak for hjælpen herfra 😊

Réponse de Debtia
Meget behagelig at snakke med samt…
Meget behagelig at snakke med samt hurtig og hjælpsom betjening.

Réponse de Debtia
Super behagelig service og de er der…
Super behagelig service og de er der sgu for at hjælpe en…👍

Réponse de Debtia
De har været hjælpsomme med de…
De har været hjælpsomme med de udfordringer det har været. Det har været en stor hjem

Kanon kunde service
Kanon kunde service!
Virkelig en behagelig samtale og rart at have et forstående og rart menneske i røret!

Meget hjælpsom medarbejder
Meget hjælpsom medarbejder - forstående og løsningsorienteret. Præcis den type, der skal modtage kunderne i kundeservice.

Réponse de Debtia
For en meget behagelig samtale
Personen var meget snaksaglig,
Flink, ringede op igen da hans computer var nede, ydede god service, top karakter herfra mvh Mogens

Réponse de Debtia
De fik kunden til og betale
De fik kunden til og betale de penge jeg havde tilgode, og endda okay hurtigt

Réponse de Debtia
Debtia gør det nemt at inddrive…
Debtia gør det nemt at inddrive tilgodehavender. Tak for hjælpen

Réponse de Debtia
Fik hurtig hjælp af kundeservice af en…
Fik hurtig hjælp af kundeservice af en sød og behjælpelig medarbejder

L’expérience Trustpilot