Banner for Debtia

Debtia Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kæmpe scam. De truede allerede fra første sag. Jeg bliver henvist til en medarbejder. Som ik har nogle interesse i at gennemgå den aftale vi allerede havde. Han tilføjer nye gebyr. Som ende... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skal i bruge danmarks værste inkasso firma så ring til Debtia. skal i bruge et inkasso firma der IKKE har styr på sagerne så ring til debtia. de har absolut ikke styr på tingene. kan ikke f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de recouvrement des dettes
  2. Recouvrement de dettes
  3. Service d'assistance au règlement des petits litiges

Écrit par l'entreprise

Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Stærkt tilfreds med samarbejdet.

Og har gjort dette igennem 5 år nu.

Vi er enormt glade for samarbejdet.
Der bliver lyttet og handlet - og vi har let adgang til deres support og service.

2 mars 2023

Hej GSR Teknik

Tak for den virkelig flotte anmeldelse.

Klienterne er vores største fokus og det er vigtigt for os, at levere god service og effektiv inddrivelse. Vi hjælper med alle aspekter af inkasso og derfor betyder det meget for os, når vores klienter er tilfreds med det arbejde vi laver.

Vi håber på et fortsat godt og langt samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

god kundeservice og venligt personale

Hej Jan

Tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse.

Vi gør alt vi kan for, at levere fantastisk service i øjenhøjde. Derfor betyder det meget for os, at du har oplevet vores kundeservice som god og venlig.

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse, villige til at finde løsninger og hjælpe så alle parter er tilfredse.

21 février 2023

Hej Tobias

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi lever af god service og det er vigtigt for os, at få løst alle sager hurtigst muligt og på bedste vis.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag

Samtale som den bør gå.

Det var en meget behagelig samtale, høflige, søde og rare. Jeg var meget afslappet, ved at tale med dem. Hvilket ikke er nemt i den situation, hvor man står, som skyldner. Jeg blev tilbudt rentestop, som noget af det første. Det har jeg aldrig prøvet før, da det er det, mange firmaer. Tjener penge på. Det tog 5 min. Jeg kom igennem med det samme, ingen ventetid. Og blev osse med det samme stillet ind til den rigtige person som kunne hjælpe netop mig. Alt ialt, en god oplevelse

19 février 2023

Hej Anny

Tak for den virkelig flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig, at læse beretningen omkring din oplevelse af vores service.

Det er vigtigt for os, at finde en passende løsning på vores klienters sager og i dette tilfælde har vores klient været medgørlig og givet dig et tilbud, som faldt i god jord.

Samtidig er vi glade for, at du har været glad for servicen, da det betyder meget for mig, at levere en professionel og venlig service.

Du ønskes en rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Sød og forstående sercicemedarbejder…

Sød og forstående sercicemedarbejder god kundeservice

Hej Elisabeth

Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores serviceniveau og vi værdsætter din feedback.

Du ønskes en rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget behageligt at tale med.

Hej Maria

Tak for de flotte ord!

Vi gør meget ud af, at vi skal levere en god og professionel service. Det betyder meget for os, at vi kunne finde en løsning.

godt samarbejde

Jeg har været super godt tilfreds for at de har kunnet hjælpe mig med min gæld, altid en rigtig go og behagelig samtale - hjælpsomhed og samarbejde.

Hej Randi

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse!

Jeg vil altid gerne være samarbejdsvillig, da jeg føler det er det vi kommer længst med, så længe det tilgodeser både debitor og klient. Vi gør meget ud af, at levere den bedste service, så det betyder meget for mig, at du synes samtalen var god!

Rigtig god dag!

Tusind tak for dig Oliver

Tusind tak for dig Oliver
Du har gjort et godt stykke arbejde
Der sku findes flere af dig

4 février 2023

Hej Irene

Tusinde tak for din anmeldelse. Den varmer!

Det betyder meget for mig, at du har været glad for den service jeg har ydet og at vi kom frem til en god løsning.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ringede for at høre restgæld

Jeg ringede for at få oplyst min restgæld, hvilket blev fundet frem med det samme, jeg troede samtalen skulle være slut der, men Thor som jeg snakkede med fortsatte samtalen ved at sige han kunne se jeg var en god betaler og bedte mig vente et øjeblik, da han kom tilbage til telefonen, sagde han at han havde fået lov til at give mig fuld rentestop!
Det synes jeg er en formidabel service at yde når man ikke selv som låner har spurgt ind til det, men at han selv tager initiativ og undersøger det for min skyld, er over alt forventning.
Mange tak til Thor for god service!

14 février 2023

Hej Tais

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse og de flotte ord!

Det er vores klients interesse at få afviklet disse sager og derfor, gik de med til at tilbyde dig en løsning, som var passende for situationen.

Jeg er virkelig glad for du har været tilfreds med vores service og vi sætter pris på, at du vil dele det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ringede derind fordi jeg skulle…

Jeg ringede derind fordi jeg skulle hjælpe min far.
Med en træls situation han var kommet i.
Jeg fik fat i en medarbejder som virkelig lyttede, og gjorde alt for at hjælpe os, og det lykkes hende.
Hun hjalp også også med at komme videre med sagen, i forhold til politianmeldelsen.
Så stor tak for hjælpen herfra 😊

Hej Teresa

Tusinde tak fordi du tog dig tid til, at skrive en rigtig flot anmeldelse. Jeg er meget glad for, at du har været tilfreds med min service og at jeg har kunne hjælpe dig videre med din fars sag.

Jeg håber i får løst sagen og hvis du har nogen spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at ringe til mig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget behagelig at snakke med samt…

Meget behagelig at snakke med samt hurtig og hjælpsom betjening.

Kære Marianne

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for!

Vi gør meget for, at levere en effektiv og god service over for alle der er i kontakt med og derfor betyder det meget for os, at det er din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig service og de er der…

Super behagelig service og de er der sgu for at hjælpe en…👍

Hej Dorthe

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse! Det betyder meget for os.

Vi gør meget ud af, at levere en fantastisk service over for vores klienter, så det betyder meget for os, at du har fået den hjælp du har haft brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

De har været hjælpsomme med de…

De har været hjælpsomme med de udfordringer det har været. Det har været en stor hjem

Hej Mikkel

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at kunne hjælpe vores klienter og vi er endnu gladere for, at du har ville dele din oplevelse.

Kanon kunde service

Kanon kunde service!
Virkelig en behagelig samtale og rart at have et forstående og rart menneske i røret!

Hej Ester

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør alt for, at levere den bedste kundeservice.

Meget hjælpsom medarbejder

Meget hjælpsom medarbejder - forstående og løsningsorienteret. Præcis den type, der skal modtage kunderne i kundeservice.

30 janvier 2023

Hej Daniel

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi gør vores ypperste for at levere en god service overfor vores klienter, og vi er glade for at du haft en godt oplevelse som kunde hos os.

Hvis du nogensinde får brug for en kompetent inkassopartner i fremtiden, så står vi altid til rådighed.

Noté 5 sur 5 étoiles

For en meget behagelig samtale

Personen var meget snaksaglig,
Flink, ringede op igen da hans computer var nede, ydede god service, top karakter herfra mvh Mogens

23 janvier 2023

Hej Mogens

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Det betyder meget for os.

Det betyder meget for os, at levere en god service over for vores klienter. Så vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Noté 4 sur 5 étoiles

De fik kunden til og betale

De fik kunden til og betale de penge jeg havde tilgode, og endda okay hurtigt

19 novembre 2022

Hej Thomas

Tusinde tak for din anmeldelse. Den er vi virkelig glade for.

Vores mest fornemme opgave er, at inddrive penge for vores klienter, så vores klienter kan bruge tid på det, som de er gode til. De skal trygt kunne overlade sine krav til os. Derfor er vi glade for, at du har haft lyst til, at dele din oplevelse.

Vi håber på et fortsat godt og langt samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Debtia gør det nemt at inddrive…

Debtia gør det nemt at inddrive tilgodehavender. Tak for hjælpen

10 janvier 2023

Hej Bjarke

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Det betyder meget for os, når vores klienter giver os positiv feedback på vores arbejde. Vi gør alt vi kan for at være effektive til at inddrive penge for vores klienter og det skal gerne være så nemt for vores klienter, at de trygt kan overlade det til os.

Vi håber på et forsat godt og langt samarbejde

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik hurtig hjælp af kundeservice af en…

Fik hurtig hjælp af kundeservice af en sød og behjælpelig medarbejder

10 janvier 2023

Hej Amy

Tak for din anmeldelse! Den er vi rigtig glade for.

Det betyder meget for os, at du har fået leveret en hurtig og effektiv service og håndtering af din sag. Vi gør alt vi kan for, at levere den bedste service.

Vi ønsker dig en rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god og ærlig samtale

Det var en god og ærlig oplevelse

2 janvier 2023

Hej Marcela

Tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Vi gør en dyd ud af, at levere en god service og levere en god oplevelse til alle.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus