Banner for Debtia

Debtia Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kæmpe scam. De truede allerede fra første sag. Jeg bliver henvist til en medarbejder. Som ik har nogle interesse i at gennemgå den aftale vi allerede havde. Han tilføjer nye gebyr. Som ende... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skal i bruge danmarks værste inkasso firma så ring til Debtia. skal i bruge et inkasso firma der IKKE har styr på sagerne så ring til debtia. de har absolut ikke styr på tingene. kan ikke f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de recouvrement des dettes
  2. Recouvrement de dettes
  3. Service d'assistance au règlement des petits litiges

Écrit par l'entreprise

Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Debtia

Debtia

Super venligt bliver jeg ringet op vi får en snak om afdragsordning og jeg får den meldt til pbs betaling får derefter tilbudt rente stop af den venlige medarbejder Thor. God oplevelse tak for jer

24 avril 2023

Hej Torben

Tak for din virkelig flotte anmeldelse, den er vi glade for.

Vores service skal være effektiv og professionel, hvorfor vi er glade for at du er tilfredse med den service vi har leveret.

God dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget relevant og kompetent rådgivning…

Meget relevant og kompetent rådgivning selv om jeg var debitor. Klar vejledning og ovenikøbet handling for min skyld til tinglysningsretten og kreditor. Hurtigt og klart. Tak for værdig kommunikation.

24 avril 2023

Hej Kunde

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at have kunne hjælpe dig med din efterspørgsel og at du har været tilfreds med vores rådgivning. Vi yder juridisk rådgivning inden for mange områder og har altid et ønske om, at være behjælpelige.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det gjorde det til en god oplevelse da…

Det gjorde det til en god oplevelse da jeg har talt med Thor de sidste to gange. Han er meget kundemindet og har forståelse for mig som skyldner og min situation som er lidt svær da jeg er førtidspensionist. Så jeg kan roligt anbefale at tale med Thor.

20 avril 2023

Hej Lene

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse. Den er vi glade for.

Vi møder alle i øjenhøjde og gør alt vi kan for, at finde en løsning på vores sager som tilgodeser alle parter. Vi er glade for, at du er tilfreds med løsningen.

Fremragende service

Debtia A/S lever op til alle vores forventninger. Der er altid en utrolig sød og høflig betjening og stor hjælp, at hente bl.a. pr. telefon. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger.

11 avril 2023

Hej Heidi

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse af os.

Det betyder meget for os, når vores klienter er tilfredse med vores service og da det er noget vi går meget op i. Efter så mange års samarbejde er vi glade for at høre, at du vil anbefale os til andre.

Vi ser frem til et fortsat god og langt samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lytter og handler ud fra mine oplysninger

Jeg blev ringet op af en høflig herre (Thor) som spurgte ind til afviklingen af min gæld, og gennem samtalen lyttede han til mine begrundelser og vi fik fastsat den fortsatte afdragsordning til min fulde tilfredshed og efter mine nuværende økonomiske muligheder.

18 avril 2023

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores behandling af dig og din sag.

Super service..

Min oplevelse hos jer, har været yderst positiv.. Kundeservicemedarbejderen var yderst kompetent, smilende, lyttende og behagelig.. Jeg fik en super behandling og den hjælp jeg havde behov for..
Tusinde tak😃 Har kun positivt at sige.. 🤩🤩🤩

14 avril 2023

Hej Helle

En af de ting vi fokuserer meget på, er vores service og derfor betyder det endnu mere for os, når vores klienter er tilfredse med vores arbejde.

Tak fordi du har taget dig tiden til at skrive denne anmeldelse

Julie

Enkelt og nemt

Den gang jeg tog et lånet var det enkel og nemt renten er også til pas

Kan kun anbefale det til Andre

15 septembre 2022

Hej Julie

Tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os, at folk vil dele sin oplevelse med vores service og deres sager. Derfor betyder din anbefaling meget til os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige haft den bedste oplevelse

Jeg har lige haft den bedste oplevelse, og fået den mest fantastiske service af en der hedder Thor. Ydermere oplever jeg en service som jeg bestemt aldrig har fået tilbudt før. Tak for snakken og hjælpen til Thor.
Vh jeanette

13 avril 2023

Hej Jeanette

Tak for din virkelig flotte anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at holde et topniveau når det kommer til vores kundeservice og derfor gør det mig glad, at du har været så tilfreds med min hjælp.

Du ønskes en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlig og hjælpsom kundeservice

12 avril 2023

Hej Lotte

Det er rigtig vigtigt for os, at levere den bedste service i branchen og derfor betyder det meget, at du har fået en god service.

Vi ønsker dig en god dag

Rigtig god service

Rigtig god service, blev sparet for renter!

Hej Ronnie

Tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en flot anmeldelse!

Vi gør alt vi kan for at hjælpe alle med deres sager og derfor er vi meget tilfredse med, at vi kunne finde en løsning med vores klient, som også tilgode ser dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejligt at få fat i en glad…

Super dejligt at få fat i en glad personen i den anden ende af rørt ved kundeservice ! Tak Thor ! Og som hjalp mig med mere end jeg egenligt havde regnet med og bedt om! Skøn oplevelse :-)

Hej Anita

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for!

Jeg er glad for at jeg har kunne hjælpe dig med din sag og at du har været tilfreds med min service.

KÆMPE HJÆLP!

Er MEGET, MEGET, taknemmelig for Debtia. De har ydet mig en KÆMPE hjælp i en træls sag!
Og, så har de bare verdens bedste Kundeservice, der har gjort det nemmere, at komme igennem sådan en sag.

4 avril 2023

Hej Anette

Tak for en rigtig fin anmeldelse.

Vi er glade for, at kunne hjælpe dig med din sag, da det er vores vigtigste opgave. Det betyder også meget for os, at holde serviceniveauet i top.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev mødt af en utrolig rar person…

Jeg blev mødt af en utrolig rar person meget sød og hjælpsom

Hej Janni

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at levere den bedste service til alle, som er i kontakt med os. Derfor betyder det meget for os, at du er blevet mødt af en medarbejder der var hjælpsom i din sag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været dum og var bange for at…

Jeg har været dum og var bange for at snakke med dem. Men det gik hurtigt og Sandra var virkelig sød. Fandt hurtig ud af en rimelig løsning.

31 mars 2023

Hej Katja

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Den er vi glade for!

Det betyder meget for os, at få afviklet vores klienters sager og levere den bedste service.

God dag

Noté 5 sur 5 étoiles

En super professionel og indlevende…

En super professionel og indlevende behandling fra Oliver, tusind tak for dig

Det var helt igennem en positiv oplevelse og der er gjort alt for at sagen kan løses på bedst mulig måde

Mvh

Bente Persson

28 mars 2023

Hej Bente

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med oplevelsen af vores service. Det betyder meget for os, at kunne være behjælpelige og finde passende løsninger på vores sager.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvad skal man kalde det?

Hornskov Vindberg, alias Debtia er poppet op som en trold af en æske, en måned efter, at jeg afklaret mit betalingsforhold med en virksomhed.
De starter med at sende en "rykker" ikke en faktura på sit eget tilgodehavende, men en rykker tillagt rykkergebyr.
De sender den til forkert person - altså samme person som deres bruger, fejlagtigt sendt sin oprindelige faktura til, og som var årsag til den forsinkede betaling.
Virksomheden, Deptias klient, har anderkendt at fejlen var deres, og accepteret at deres kunde, kun skulle betale den oprindelige regning.
Men nu banker Deptia på sin klients', kundes dør, for at inddrive flere penge til sig selv.
Det handler ikke om at der er en ubetalt gæld!
De mener at kunden skylder dem - selvom kunden været uforskyldt i den for sene betaling.
Der er ingen der har sét Deptias oprindelige faktura. Eller det beløb der pludselig dukker op som en gæld til inkassofirmaet. Hverken den forkerte adressat eller kunden selv. Kun rykkeren tillagt gebyr. Deptias klient har ikke fremsendt nogen rykker for sin regning, eller varsel om overlevering til inkasso, til sin kunde - før de gjorde det. Det er brud på inkassoloven, udover at være klam forretningsgang fra begge parter!
Ikke mærkeligt at denne virksomhed kun har 1,5 stjerne på google. OG en masse røde stjerner på Trustpilot under sit tidligere navn Hornskov Vindbjerg. Og når jeg læser anmeldelserne er jeg glad for at jeg ikke er Deptias "klient".

20 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig ekspedition når…

Super service og hurtig ekspedition når du har spørgsmål og de har skaffet mig alle penge hjem der manglede på mit regnskab.

Hej Løvens Lakering

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service og den hjælp vi har ydet. Det er vigtigt for os, at vores klienter er tilfredse med vores ydelser og den måde vi opererer på.

Vi ser frem til et fortsat godt og langt samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er ikke noget at sætte en finger…

Der er ikke noget at sætte en finger på. Problemerne med dårlige betalere bliver bare ordnet✌️

Hej Viktor

Tak fordi du ville skrive en anmeldelse, den er vi virkelig glade for.

Det betyder meget for os, når vores klienter er tilfredse med det stykke arbejde vi yder over for dem. Vi gør meget ud af, at inddrive penge effektivt og sørge for, at tage os af udeståender således vores klienter, kan læne sig tilbage og trygt overlade sine sager til os. Vi er glade for at vi har kunne hjælpe dig og det betyder meget for os, at du vil dele din oplevelse.

Jeg ønsker dig en god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse sød og forståelig…

Rigtig god oplevelse sød og forståelig personale,spørge efter Thor han klarer mosten.

Hej Martin

Tusinde tak for de fine ord!

Det er vigtigt at man bliver mødt af den samme service hver gang man kontakter os og jeg er glad for, at du har været tilfreds med mit serviceniveau. Vi gør alt vi kan for at levere en effektiv og servicemindet service til vores klienter.

Du ønskes en god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde betalt af på en gæld i et par…

Havde betalt af på en gæld i et par måneder, blev i tvivl om hovedstolen og det samlet beløb var på, efter jeg kontaktede Debita, fik vi hurtigt det afklaret og fik mit afdrag sat op og fik 6 måneders fri rente. Kan anbefales at man tager kontakt istedet for at gå og være i tvivl omkring ens udestående 😊

2 mars 2023

Hej Jacob

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Vi er glade for at du fik en hurtig afklaring på dit spørgsmål og at vores klient var villig til at give dig et tilbud, der var passende for begge parter. Vi er glade for at kunne bidrage til en god løsning og det betyder meget for os, at du har ville dele din oplevelse af vores service.

Jeg ønsker dig en god dag

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus