Banner for Debtia

Debtia Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kæmpe scam. De truede allerede fra første sag. Jeg bliver henvist til en medarbejder. Som ik har nogle interesse i at gennemgå den aftale vi allerede havde. Han tilføjer nye gebyr. Som ende... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skal i bruge danmarks værste inkasso firma så ring til Debtia. skal i bruge et inkasso firma der IKKE har styr på sagerne så ring til debtia. de har absolut ikke styr på tingene. kan ikke f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de recouvrement des dettes
  2. Recouvrement de dettes
  3. Service d'assistance au règlement des petits litiges

Écrit par l'entreprise

Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god kundeservice

25 mai 2023

Hej Tim

Tusinde tak for den virkelig flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har ville dele din oplevelse.

Vores sagsbehandlere er her for at hjælpe og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag

Igen hjælpsomme !!

Endnu engang til at snakke med.
Havde misset 2 mdr betaling og min rentefri aftale.
Men de var hjælpsomme og fik lov til at forsætte på samme vilkår 👍🙏

22 mai 2023

Hej David

Tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi gør meget ud af, at levere en god service og er glade for, at du har fået den hjælp du søgte og at vores klient var villig til, at medgive en aftale der var passende for begge parter.

Hej Peter

Tak for din virkelig flotte anmeldelse, den er vi glade for.

Vores service skal være effektiv og professionel, hvorfor vi er glade for at du er tilfredse med den samtale du har haft.

Flinke medarbejdere

2 mai 2023

Hej Lone

Tusinde tak for de fine ord!

Det er vigtigt at man bliver mødt af den samme service hver gang man kontakter os og jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores serviceniveau. Vi gør alt vi kan for at levere en effektiv og servicemindet service til vores klienter.

Vi ser frem til et fortsat godt og langt samarbejde.

Du ønskes en god dag!

Oliver

Kundemedarbejder Julie

Ekstrem god service fra kundeservice "Julie" hun er rar og imødekommende...

16 mai 2023

Hej Per

Tak for den virkelig flotte anmeldelse.

Klienterne er vores største fokus og det er vigtigt for os, at levere god service og effektiv inddrivelse. Vi hjælper indenfor alle aspekter af inkasso og derfor betyder det meget for os, når vores klienter er tilfreds med det arbejde vi laver.

Vi håber på et fortsat godt og langt samarbejde.

Julie

Hej
Jeg har snakket med medarbejder Idas.
Og jeg fik en mægtig god service og svar på mine ,
Spørgsmål så jeg kunne forstå det.
Så herfra stort kano.
V.H Susanne Schønning.

Hej Susanne

Tusinde tak for de fine ord!

Det er vigtigt at man bliver mødt af den samme service hver gang man kontakter os og jeg er glad for, at du har været tilfreds med mit serviceniveau.

Noté 5 sur 5 étoiles

without your help we wouldn't recover our money

We appreciate your effort and it seems that without your help we wouldn't recover our money, even if we deliver our services in full to the client. Thank you one more time and make sure that the amount you recovered for us was a great deal for us because it helped us to overcome a challenging period in our business development. You did a great job!

On behalf of my team, we want to express our gratitude.

Dear Illie

Thank you very much for the review.

It means a lot when our clients takes the time to review our services.
Collecting debt can be a hard process, but we do everything we can to make it easy for the client and it means a lot to help, no matter the situation between the client and the debtor. We work hard to ensure the relation between you an your customers and it means a lot that we have been able to help you in this period our your business delevopment.

We again thank you for your kind words and wish you a pleasant day

Best Regards

Havde problem

Havde problem, som blev løst på nul koma 5, pga klog medarbejder i kundeservice!

Hej Thomas

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi lever af god service og det er vigtigt for os, at få løst alle sager hurtigst muligt og på bedste vis.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag

Debtia kan varmt anbefales

Alt har fungeret fuldt tilfredstillende. Fint at kunden selv kan følge med i sagsbehandlingen.
Debtia kan varmt anbefales.

12 mai 2023

Hej Torben

Tak fordi du ville skrive en anmeldelse, den er vi virkelig glade for.

Det betyder meget for os, når vores klienter er tilfredse med det stykke arbejde vi yder og det system vi anvender. For os er det vigtigt, at klienter kan følge med i hele forløbet på deres inkassosager, så de nemt kan holde sig opdateret når det passer dem.

Vi takker mange gange for din anbefaling.

Super søde og imødekommen

12 mai 2023

Hej Lene

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse af os.

Det betyder meget for os, når vores klienter er tilfredse med vores service og da det er noget vi går meget op i.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en super oplevelse

11 mai 2023

Hej Johan

Tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os, at folk vil dele sin oplevelse med vores service og deres sager. Derfor betyder din anbefaling meget til os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og hyppige…

Fantastisk kundeservice og hyppige opdateringer.
Thor har meget styr på tingene, er god til at forklare og sikrer sig at det hele kører som det skal.

Hej Nicklas

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Det betyder meget for os.

Det er vigtigt for os at levere en god service over for vores klienter. Så vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Nemme at snakke med

Hej Laila

Tak for du tog dig tid til at lave den fine anmeldelse.

Vi gør en dyd af at levere en god service over for vores klienter og vi er glade for, at du har fået en god behandling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flinke og hjælpsomme mennesker.

Hej Lone

Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores serviceniveau og vi værdsætter din feedback.

Du ønskes en rigtig god dag

god service og effektiv

Hej Ihsan

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse! Det betyder meget for os.

Vi gør meget ud af, at levere en fantastisk service over for vores klienter, så det betyder meget for os, at du har fået den hjælp du har haft brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget behagelig og venlig medarbejder

Jeg talte med Thor idag og det var en meget behagelig og positiv samtale med god hjælp og hurtig betjening.

Hej David

Tusinde for din anmeldelse, den er vi glade for.

Vi fokuserer meget på, at levere den bedste og mest optimale kundeservice. Derfor betyder det meget for os, at dui har været tilfreds med den løsning vi fandt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, og forstående medarbejder! Altid til klar til at hjælpe og komme med en god løsning :)

Hej Emmelie

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at levere den bedste service til alle, som er i kontakt med os. Derfor betyder det meget for os, at du er blevet mødt af en medarbejder der var hjælpsom i din sag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i dag snakket med Emilie hun…

Jeg har i dag snakket med Emilie hun var glad og imødekommende det var super god services tak for det

Mvh sbp

Hej Suna

Vores sagsbehandlere er her for at hjælpe og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Emilie

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en super behagelig samtale og fik…

Havde en super behagelig samtale og fik både den hjælp jeg søgte OG et godt tilbud! Alt i alt, meget tilfreds!

4 mai 2023

Hej Julie

Tak fordi du har taget dig tid til, at skrive en flot anmeldelse!

Vi gør alt vi kan for at hjælpe alle med deres sager og derfor er vi meget tilfredse med, at vi kunne finde en løsning med vores klient, som også tilgode ser dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en rigtig rar oplevelse og det…

Jeg fik en rigtig rar oplevelse og det var super fint at snakke med en forstående ansat der inde og rigtig god service

4 mai 2023

Hej Niels Peter

Tak for dine fine ord! Vi er glade for, at du ville dele din oplevelse.

Vi ligger altid stor vægt på at kunne levere den bedste service og er glade for, at du sidder med denne opfattelse efter din interaktion med os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus