Decor Room Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jättefin produkt. Något mörkare än på bilden och skruvar saknades vid leverans men vid besök på kontor snabbt byte till ljusare modell (med skruvar) och avskrivning av prisskillnad. Fint och snabbt be... Voir plus

Beställde jättefina handtag och knoppar. Fick hem leveransen snabbt från beställning. Tyvärr var ett handtag lite snett/välvt. Detta avhjälptes väldigt snabbt och smidigt med leverans av ett nytt efte... Voir plus

Handtagen var fina och känns stabila, lite snålt att man inte får med skruvar när handtagen ändå är så dyra. UPDATE: ändrar mitt betyg till 5 nu pga vänlig service och hjälp. Här var det jag som... Voir plus

L'entreprise a répondu

Suprebra leverans. Blev förvånad att det var bra så bra gjort, som ett present typ. Knopparna vi beställde blev superfina i vår lägenhet och de såg ut precis som på bilderna. Dock ibland fanns det i... Voir plus

1. Magasin de rénovation
  2. Cuisiniste
  3. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Decor Room was founded with the vision to offer a targeted and stylish range of fittings and interior details for the modern home. We who stand behind Decor Room are a team with a burning interest in details, interior design and architecture. Our business model is based on direct sales to you as a consumer. The model selection at Decor Room is sold exclusively in our own e-commerce. With our own production and over 20 pattern covers in our range, we hope you will find the details that lift your home with us, please contact us for taste advice or questions about our products.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super flotte

Super flotte, levede op til det vi så på hjemmesiden, meget hurtig og effektiv service, nu skal de bare monteres på det nye køkken, vi glæder os.
Hilsen Hanne og Bo.

28 juin 2024

Precies als op de foto

Had eerst mijn twijfels, maar prima op de hoogte gehouden en het product is netjes opgestuurd en zag er zo uit als op de foto's. Levering duurt iets langer omdat het Zweden komt, maar was het wachten waard.

1 juin 2024

FANTASTISK oplevelse ……

FANTASTISK oplevelse ……

Jeg oplevede en service ud og det sædvanlige - et fantastisk personale med det rette indstilling for at løse eventuelle problemer - så det bliver en god oplevelse for kunden 🙏 5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra.

29 mai 2024

Happy customer

Received my order very quick and the product are even better than expected! Very happy with it!

18 mai 2024

Vi bestilte nogle greb udfra et billede…

Vi bestilte nogle greb udfra et billede på deres side. De havde 5 greb på billedet, men kun 4 mål. Det sidste så ud til at passe til os så det bestilte vi efter. Da varen kom var det ikke dem på billedet, ikke det mindste mål og vi skrev straks og spurgte til hvad der var sket. Det var en weekend, de svarede kort tid efter og derfor giver vi dem 2 stjerner. Svaret var at den som vi ville have ikke kunne bestilles under det billede, for det var kun til at vise at de også har den som kan sættes sammen med de andre. Det synes vi er misvisende og forkert selvom man kan læse nede i teksten er det er sådan, for vi ser hvad vi skal bruge, kigger på målene som står lige ved siden af billeder og bestiller. Decor mener at vi skulle læse teksten igennem og ville have at vi skulle betale for retur og blev ved med at fastholde. Vi gad ikke at slås mere med dem, fordi for os drejer det sig om princippet at man putter ting på billedet som ikke hører til og ikke de snoldede 59 kr som de endte med at bruge på at “købe/spare” sig en dårlig omtale.

Efter svar:

Service er godt, men I lytter stadig ikke til den kritik som vi gav, som skabte problemet, nemlig at der er produkter på billedet som ikke hører til. Produktet fejler ikke noget, det er jeres opstilling som vi anfægter og vi mener at I godt kunne hjælpe til når der sker den slags misforståelser, men end og discussion, vi bruger bare andre steder i stedet og så kan I lytte til jer selv og ikke de kunder som betaler og dermed giver jer en butik at leve af Stefan!

25 avril 2024
Logo de Decor Room

Réponse de Decor Room

Vi er selvfølgelig kede af, at du tænker og føler sådan. Men lad mig prøve at forklare vores filosofi og princip.

På de fleste af vores produkter, som er en del af en serie, er der et billede som viser flere forskellige typer produkter; greb, knopper og t-bars. Vi ser det som en service at vise udvalget og mulighederne i vores produkter – da greb, knopper og t-bars ellers er sorteret under forskellige kategorier og let ville blive overset. Der er også links til disse andre typer produkter lidt længere nede på siden.

Det er ikke muligt at vælge et produkt ud fra et billede på vores hjemmeside. På alle greb vælges størrelsen kun i form af centermålet, dvs. afstanden mellem de to skruehuller på et greb. Der er en størrelsesguide lige ovenfor, hvis man ikke ved hvad der menes med »centermål« eller hvilken størrelse man skal vælge.

Så du har først bestilt et greb med et centermål på 96 mm.
Det produkt du ønskede var en T-bar. En helt anden produkttype med kun ét skruehul og uden centermål. Som du så bestilte, da du returnerede din første ordre.

Vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet, i massiv messing, til rigtig gode priser. Og at gøre det med hurtig og personlig service. Hvis noget går galt forsøger vi at løse det så hurtigt og rimeligt som muligt. Hvis fejlen er vores bærer vi naturligvis alle omkostningerne.
Hvis kunden f.eks. fortryder og ønsker at returnere eller har indtastet forkerte oplysninger/produkt/antal, synes vi det er rimeligt at kunden bærer (en del af) disse omkostninger.

Det er et princip vi synes er ærligt og retfærdigt.

Alternativet, hvis man forenkler det, er at alle kunder ender med at bære disse omkostninger. Virksomheder der ordner alt »gratis«, uanset årsagen, er normalt ikke »gode« – de vælger andre måder at opkræve betaling af deres kunder på. For eksempel gennem højere priser.

Ikke alle vil være enige om, hvilken af disse principper der er at foretrække.

Med venlig hilsen, Stefan

Hvis man ikke afhenter sin pakke bliver…

Hvis man ikke afhenter sin pakke bliver man opkrævet 250 kr. Det stod ikke tydeligt nogle steder.

man får to valgmuligheder:
1.) Du vil have varerne. Vi sender gerne pakken til dig igen, og for dette vil du blive opkrævet gebyret på 250 DKK som ovenfor + ny almindelig forsendelse på 35 DKK.

2.) Du vil ikke have varerne. Vi refunderer ethvert overskydende beløb af ordreværdien efter fradraget på 250 DKK, som ovenfor. Hvis ordreværdien er mindre end dette, vil du blive opkrævet forskellen i stedet.

Bestiller aldrig der fra igen :)

9 avril 2024
Logo de Decor Room

Réponse de Decor Room

Vi er selvfølgelig kede af at du oplever det på den måde!
Vi forstår, og kan vare enige i, at gebyret ser ud til at være ret dyrt. Især hvis du har afgivet en lille ordre. Men det er det gebyr som fragtfirmaet opkræver for uafhentede pakker.

Alt dette er tydeligt angivet i vores købsbetingelser.
Et gebyr for uafhentede pakker er også en standardpraksis for, om ikke alle, så i hvert fald næsten alle onlinebutikker - så det er godt at være opmærksom på og sørge for altid at afhente en bestilt pakke.
Med en Google-søgning efter f.eks: "gebyr uafhentet pakke købsbetingelser" vil du se at gebyrets størrelse varierer i forskellige butikker, med eksempler på alt fra 100 til 400 kroner. Det afhænger hovedsageligt af den aftale og priser butikken har med transportøren. Større butikker sender flere pakker = bedre priser.

Virkelig flotte produkter

Virkelig flotte produkter, og hurtig betjening. Vi måtte ud og købe andre rawlplugs end dem der var sendt med, de var på ingen måde stærke nok.

15 février 2024