Jeg har ikke fået noget flyttet.... Men jeg har haft en god kontakt til Nikolaj ved De skalede flyttemænd, der sprang til, da ingen andre ville hjælpe mig med at flytte et lille flygel, hvor der var... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi starter morgen ud med beskeden om sygdom blandt flyttemændene, men en flyttemand tropper op i godt humør og ved godt mod, klare hele læsset. Vi læsser vores personbil men grundet rullestol i baga... Voir plus
Vi bestilte en flyttemand til min mor. Aftenen før flytningen meldte de sp at flyttemændene var syge og så stod min mor med alt pakket ned så vi måtte jo ty til andre alternativer, så vi fandt heldigv... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
København S -Flytning for erhverv -Flytning for private -Nedpakning/ oppakning -Rydning af dødsbo
Coordonnées de contact
amagerbro, 2300, kbh, Danemark
- info@ddfm.dk
- dedanskeflyttemænd.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi har for nylig haft fornøjelsen af at…
Vi har for nylig haft fornøjelsen af at bruge den Danske Flyttemænd til vores flytning, og vi kunne ikke være mere tilfredse med deres service. Fra start til slut var de ekstremt pålidelige og hjælpsomme. Deres team ankom til tiden, arbejdede hurtigt og effektivt, og håndterede alle vores ejendele med stor omhu. De var altid imødekommende og gjorde alt for at sikre, at vores flytning forløb så glat som muligt. Vi kan varmt anbefale det Danske Flyttemænd til alle, der har brug for en professionel og venlig flytteservice.
---
Du kan tilpasse denne udtalelse efter behov for at bedre matche dine specifikke oplevelser.
Mange tak
Rigtig god oplevelse mange tak til de 2 gutter der var ude hos os og tak for trygheden.
Man kunne se at der var styr på det!
Super fleksible og effektive…
Super fleksible og effektive flyttemænd, som sikrede sig for at tilfredstille vores behov og ønsker sikkert.
God hurtig kundekontakt samt service. Jeg vil derfor give 5🌟 for den service de yder.
Fantastisk firma
Fantastisk firma
de var så proffesionelle fra start til slut!
Hurtige
Til tiden
Påpasselige
Absolut INTET at komme efter
Tak gutter for en fantastisk dag og tak rennart
KÆMPE anbefaling herfra
Deres service var fantastisk
Deres service var fantastisk! Jeg skulle flytte til min nye lejlighed i København fra Næstved, og de mødte op til tiden med et smil på læben og var klar til og flytte for mig!
Personalet var yderst professionelt. De håndterede mine ting pænt og pakkede alt flot.
prisen var utrolig god intet og klage over!
jeg ville klart kunne anbefale deres service!
Tusinde tak for at lette min stress på…
Tusinde tak for at lette min stress på flytningsdatoen. I var der fra start til slut som aftalt. Tak for rigtig god service, vil til enhver tid anbefale jer. Teamwork💪🏻
Det bedste flyttefirma nogensinde
Det bedste flyttefirma nogensinde. De har perfekt service, og passer godt på ens ting
En sand fornøjelse og meget anbefalingsværdigt
Det har været en sand fornøjelse at bruge De Danske Flyttemænd! Helt fra første kontakt med deres enorm hjælpsom og professionel kundeservice, og helt til de utrolig flittige, professionelle og imødekommende flyttemænd på selve flytningsdagen.
Familien har været ramt af sygdom på flytningsdagen og det var absolut ingen problem for de unge flyttemænd! De knoklede derudaf og havde endda overskud til at være legende med vores lille barn på 1½ år.
Prisen var også meget fair og god, og vi oprigtig føler vi har fået en premium service for pengene!
Det har været en utrolig positive oplevelse hele vejen igennem. Vi håber at blive i vores nyt hjem imange år fremover, MEN skulle vi flytte igen, så vil vi helt klart bruge De Dasnke Flyttemænd igen, og anbefaler dem varmt til alle!
Perfekt flytte oplevelse
Meget tilfreds og super flinke og dygtige folk. Flytning fra Viborg til Søborg, den bedste oplevelse vedrørende en Flytning, fra start til slut, fuldt ud professionelt kunde behandling. Kan på alle måder anbefale de danske Flyttemænd til Flytning over hele landet 😊😊😊 Tak for en super god oplevelse 😊😊😊
Stor ros
Kan varmt anbefale de danskeflyttemænd. De yder en meget professionel flytning. Jeg er meget tilfreds og super effektive flyttemænd.
Vi have problemer med at bære et bord op til 4 sal da det vejer 120kg
Kl var 23 og hvor skulle man finde hjælp? Efter søgning af flyttemænd kom De Danske Flyttemænd frem og de kom og hjalp os op med det
Mange tusind tak!
Her til morgen kom 2 unge flyttemænd, de var så klar på det hele, selv om det var tidligt på dagen.(kl 07:00) de tog det hele med et smil og alt var bare super fint! Mange tak DDFM
Jeg siger bare tak!
Jeg er dybt taknemmelig for det…
Jeg er dybt taknemmelig for det fantastiske arbejde, som dette flyttefirma har udført. Deres professionalisme og omhu var tydelig fra start til slut. De håndterede alle mine ejendele med stor forsigtighed og sikrede, at alt blev leveret sikkert og i perfekt stand. Deres venlighed og tålmodighed gjorde hele processen meget mindre stressende. Jeg kan ikke takke dem nok for deres hjælp og vil varmt anbefale dem til alle, der søger et pålideligt og effektivt flyttefirma.
Danske flyttemænd leverer en…
Danske flyttemænd leverer en professionel og pålidelig service. Deres effektive håndtering af flytteopgaver, kombineret med høflig og hjælpsom service, gør dem til et fremragende valg. Erfaringen med danske flyttemænd har været problemfri og stressfri, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
Godaften bare en varm anbefaling
Godaften bare en varm anbefaling, til jeres næste flyt, de unger energiske drenge hjalp mig med at flytte, super rare og virkelig professionelt, har tidligere haft dårlige oplevelser med flytte firmaer, men må sætte mig flat ned og sige at de her gutter for 5 stjerner

Réponse de De Danske FlytteMænd
L’expérience Trustpilot