Geen service, verkopen niet monteerbare Woood kast. Gezellige praatjes en beloftes vd klantenservice dus weer een beetje goede hoop op een oplossing maar helaas er gebeurt daarna weer helemaal niets.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij hadden krukken besteld via een verkopende partij, maar door een fout van PostNL zijn deze te vroeg retour gestuurd. Na contact met De Eekhoorn bleek dat zij helemaal niets voor ons konden of wil... Voir plus
Er was een onderdeel van mijn tuinstoel kapot, waardoor die niet meer te gebruiken was ( rest is in prima staat). Via Google bij Eekhoorn terechtgekomen. Meteen reactie en na enkele gegevens doorges... Voir plus
Enige tijd geleden contact gehad. Eerst over een kast die helaas tijdens mijn verhuizing iets beschadigd was. Ik wilde graag het kleurnummer weten zodat ik bij de bouwmarkt wat kon laten mengen. N... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Eekhoorn Dutch Furniture is een familiebedrijf met een duidelijk concept: het ontwerpen van stoere, eigentijdse, aantrekkelijke en eenvoudig te monteren meubels. In 2001 werden de gebroeders Gerard, Winfried en Jos de Smit het gezicht van De Eekhoorn Dutch Furniture en ontwikkelden een portfolio met vier sterke merken, ieder met een eigen sterke positie in de markt. De BePureHome collectie wordt met een luxe uitstraling gepresenteerd terwijl de focus van WOOOD vooral ligt op het ontwerpen van functionele meubelen. De collectie van vtwonen heeft een eigen karakter en loopt altijd een stap vooruit en Basiclabel is altijd uniek met eigen collecties en retailformules. Sinds 2021 is een vijfde merk aan het merkenportfolio toegevoegd: Exotan buitenmeubelen. De tuinmeubelen van Exotan zijn al ruim 25 jaar een begrip in de tuinmeubelbranche. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en worden geproduceerd in Azië. Door de jarenlange ervaring is Exotan altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Onze artikelen van de merken BePureHome, WOOOD en vtwonen worden in meer dan 50 landen en via 1500 verkooppunten over de hele wereld verkocht. We zijn een jong team en hebben een eigen frisse benadering op meubilair en design ontwikkeld. Vanuit ons hoofdkantoor komen onze unieke collecties tot leven en werken we samen met mensen wereldwijd. Meer dan 30% van onze collectie wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Wij geloven dat we een positieve impact op ons wereldwijde milieu kunnen bijdragen. Daarom heeft al het hout in onze fabriek dat voor onze merken wordt gebruikt een FSC-keurmerk. En met 40 jaar ervaring in design, productie en de distributie van meubels zijn wij een gevestigde naam in de Europese meubelindustrie. In 2020 hebben we onze droom gerealiseerd: een nieuw hoofdkantoor met distributiecentrum en showroom! Dit nieuwe architectonische gebouw is meer dan 16 meter hoog en bied 190.000 m3 ruimte voor onze gehele collectie.
Coordonnées de contact
Jan Tinbergenweg 1, 1681ZV, Hoorn, Pays-Bas
- info@deeekhoorn.com
- deeekhoorn.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super geholpen door Kelly zowel…
Super geholpen door Kelly zowel telefonisch als per email. Al heel snel geholpen met mijn vraag over het monteren van een onderdeel van de prachtige lagos winkelkast, en nu kan ik weer verder met in elkaar zetten!
Superservice
Superservice: er was een onderdeel van mijn bureau dubbel in het pakket gekomen en een ander onderdeel ontbrak. De Eekhoorn hielp mij geweldig door snel het ontbrekende onderdeel na te sturen, bedankt!
Klantenservice
Na het stuk gaan van een onderdeel van onze kast hebben wij contact gezocht met de vraag waar we dit onderdeel kunnen bestellen. Kregen snel antwoord dat het kosteloos opgestuurd zou worden. Top service!
Direct telefonisch contact met iemand…
Direct telefonisch contact met iemand van het bedrijf ipv minutenlang in de wacht. En ook direct duidelijke en juiste informatie gekregen. Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn.
goed meegedacht met een probleem
Er is echt goed meegedacht met een probleem met een kastdeur. We moeten nog even kijken of de oplossing ook echt helpt, maar over het contact ben ik zeer tevreden.
Wat een geweldige service
Er waren wat steuntjes geknapt van de lattenbodem tijdens de verhuizing.
Kelly heeft deze supersnel geregeld en zelfs kostenloos toegezonden. Wat een geweldige service.
Bedankt Kelly
Goene producten en fijne (after) service
Fijne producten die lang mee gaan en mooi blijven (meerdere kasten en eetkamerstoelen) maar het fijne is de after service als je na enige tijd toch nog een vraag hebt, zo fijn!
Tijdens onze verhuizing het hele…
Tijdens onze verhuizing het hele schroeven pakket kwijt geraakt van een bed. N.a.v. een telefoontje binnen 3 dagen kosteloos een heel nieuwe schroevenpakket ontvangen! Topservice!
Snelle reactie en top service
Wij informeerde voor onderdelen voor onze tweedehandse kast. Binnen één dag kregen wij een reactie en kregen we als complete verrassing de onderdelen ook nog als coulance opgestuurd. Top service!
Bouten ledikantje
Ledikantje over genomen van vrienden... Maar de bouten ontbraken..
Na heen en weer gemaild te hebben, is het super opgelost.
Door fotootjes te sturen kon ik ze zo aanwijzen welke er nodig waren.
Super service en gratis verzending
Snel en goed geholpen
Top service
Ik was tijdens een verhuizing een onderdeel verloren van het bankbed Dennis. Ik heb dit vermeld en er werd heel vriendelijke en snel gereageerd dat ze het onderdeel naar me toe zouden zenden. Top service!!!
Nieuwe strip schuifdeurkast swing
Door slijtage (door langdurig gebruik) was de schuifstrip kapot. Na een mailtje naar de klantenservice had ik binnen een week een nieuwe strip in huis. Top service!
Hele fijne en snelle communicatie
Hele fijne en snelle communicatie. Ik krijg de manco onderdelen zonder aankoopbon alsnog thuis geleverd.
Elk huis verdient wat Woood
Een merk met prachtige maar toch toegankelijke producten. Wij zijn dol op de speelgoedkisten. Maar sinds kort ook (dol) op de service van Woood. Helaas bleek de valbescherming van één van de kisten niet meer te werken. Zonder moeite kregen we een nieuwe veer toegestuurd. Beter!
Top Service!
Bij het vast schroeven van de montage plaatjes heb ik per ongeluk het schroefdraad van de schroeven beschadigd. Helaas kan ik de deuren van de kast nu niet meer goed afstellen. Contact met De Eekhoorn gehad en zij gaan nu kosteloos nieuw montage plaatjes opvragen bij de leverancier en deze naar ons op laten sturen.
Dat noem ik nou nog eens klantvriendelijkheid, wat een service!
Hele fijne service
Hele fijne service. Snel contact en reactie. Meedenkend. Erg goed geholpen.
Top service
Na een aantal jaren begaven de plastic dopjes het van ons bankstel. Na contact met de eekhoorn, gratis nieuwe dopjes opgestuurd. Top service!
Super vriendelijke klantenservice
Super vriendelijke klantenservice die je ook echt helpen zoeken naar een oplossing.
Nogmaals bedankt voor de service!
Echt top!!!!
Mooie zwarte buffetkast
Mooie zwarte buffetkast gekocht. Er ontbrak een reeks onderdeeltjes maar deze zijn de week erop nagestuurd. Staat nu prima in de keuken.
L’expérience Trustpilot