De Eekhoorn Dutch Furniture Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen service, verkopen niet monteerbare Woood kast. Gezellige praatjes en beloftes vd klantenservice dus weer een beetje goede hoop op een oplossing maar helaas er gebeurt daarna weer helemaal niets.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hadden krukken besteld via een verkopende partij, maar door een fout van PostNL zijn deze te vroeg retour gestuurd. Na contact met De Eekhoorn bleek dat zij helemaal niets voor ons konden of wil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er was een onderdeel van mijn tuinstoel kapot, waardoor die niet meer te gebruiken was ( rest is in prima staat). Via Google bij Eekhoorn terechtgekomen. Meteen reactie en na enkele gegevens doorges... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vendeur de meubles en gros
  2. Fabricant de meubles

Écrit par l'entreprise

De Eekhoorn Dutch Furniture is een familiebedrijf met een duidelijk concept: het ontwerpen van stoere, eigentijdse, aantrekkelijke en eenvoudig te monteren meubels. In 2001 werden de gebroeders Gerard, Winfried en Jos de Smit het gezicht van De Eekhoorn Dutch Furniture en ontwikkelden een portfolio met vier sterke merken, ieder met een eigen sterke positie in de markt. De BePureHome collectie wordt met een luxe uitstraling gepresenteerd terwijl de focus van WOOOD vooral ligt op het ontwerpen van functionele meubelen. De collectie van vtwonen heeft een eigen karakter en loopt altijd een stap vooruit en Basiclabel is altijd uniek met eigen collecties en retailformules. Sinds 2021 is een vijfde merk aan het merkenportfolio toegevoegd: Exotan buitenmeubelen. De tuinmeubelen van Exotan zijn al ruim 25 jaar een begrip in de tuinmeubelbranche. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en worden geproduceerd in Azië. Door de jarenlange ervaring is Exotan altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Onze artikelen van de merken BePureHome, WOOOD en vtwonen worden in meer dan 50 landen en via 1500 verkooppunten over de hele wereld verkocht. We zijn een jong team en hebben een eigen frisse benadering op meubilair en design ontwikkeld. Vanuit ons hoofdkantoor komen onze unieke collecties tot leven en werken we samen met mensen wereldwijd. Meer dan 30% van onze collectie wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Wij geloven dat we een positieve impact op ons wereldwijde milieu kunnen bijdragen. Daarom heeft al het hout in onze fabriek dat voor onze merken wordt gebruikt een FSC-keurmerk. En met 40 jaar ervaring in design, productie en de distributie van meubels zijn wij een gevestigde naam in de Europese meubelindustrie. In 2020 hebben we onze droom gerealiseerd: een nieuw hoofdkantoor met distributiecentrum en showroom! Dit nieuwe architectonische gebouw is meer dan 16 meter hoog en bied 190.000 m3 ruimte voor onze gehele collectie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super netjes behandeld

Onlangs online een product besteld dat helaas niet helemaal in orde was. De aanbieder heeft contact gehad met de leverancier van het product, namelijk de Eekhoorn, en zij hebben zonder enige moeilijkheid een nieuw product op gestuurd met een heel leuk kaartje met excuses. Dit vond ik hartstikke netjes en wordt super gewaardeerd, dankjewel!

27 septembre 2021

uitmuntende service

Er was een onderdeel stuk nergens meer te verkrijgen. Na contact hebben ze desbetreffende onderdeel opgestuurd. We zijn heel blij dat ze op deze manier hebben geholpen het probleem op te lossen. Uitstekende service!

16 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Super Service met een hoofdletter!!

Enige tijd geleden contact gehad. Eerst over een kast die helaas tijdens mijn verhuizing iets beschadigd was. Ik wilde graag het kleurnummer weten zodat ik bij de bouwmarkt wat kon laten mengen. Naast het kleurnummer kreeg ik ook een klein potje en een 250 ml blik gratis opgestuurd!!!

Helaas waren ook de plakkertjes waarmee je de schroefjes afdekt niet meer heel en kreeg die wederom direct gratis toegestuurd.

Kortom Super Service met een hoofdletter!!

20 août 2021
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus