1. Magasin de vêtements

Défi is een internationaal lifestyle merk dat bekend staat om zijn high-end mode en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Gennep gevestigde merk heeft een compleet assortiment hoogwaardige artikelen gecreëerd om inspiratie te geven aan mensen die van het leven een uitdaging willen maken.

2,4

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

As a verified Shopify Partner

As a verified Shopify Partner, I get access to a list of underperforming or growth-stalled stores directly from Shopify’s partner database. This is part of Shopify’s effort to connect store owners with experts who can help them fix issues and unlock better performance.

After coming across your store, I took a closer look and noticed some key technical issues and missed opportunities that could be silently affecting your conversions and traffic.

That’s exactly why I’m reaching out not just randomly, but because I’ve already taken the time to analyze your store and genuinely believe it has strong potential with the right change.

Would it be okay if I shared a few findings and suggestions that could help you start seeing more consistent results?

25 février 2026

Scammers

Purchased an outfit October 16th. Still not received. Fake tracking with zero sense made over email.
Disputing refund currently.
Joke of a company. Don't even bother.

16 octobre 2025

Petje besteld

Petje besteld. Dit ging makkelijk en werd snel geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding naar verwachting.

13 août 2022

Top!

Duidelijke website, bestelling was zo gemaakt! Goede kwaliteit en snel geleverd! Al met al een goede ervaring!

10 août 2022

Zwembroek
Snelle levering, goede kwaliteit en ziet er mooi uit al met al een top zwembroek.

31 juillet 2022

Zwembroek

Had een zwembroek besteld, hij kwam snel binnen en is van goede kwaliteit.

31 juillet 2022

Bestelling Défi

Snelle levering en goede kwaliteit! Kleding zit erg lekker, comfortabel en zacht.

4 mai 2022

Top!

Ik heb iets besteld en was in no time binnen! Kleding is ook van goeie kwaliteit

26 décembre 2021