Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wil anderen waarschuwen voor de werkwijze van De Haan Daktechniek. Wat een standaard klus van een paar tientjes had moeten zijn, eindigde in een factuur van maar liefst € 556,12. ​Er wordt v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Had ik dit maar eerder gelezen...... Ook wij zijn vanmorgen opgelicht. Je wordt gewoon overdonderd. Nog koffie gegeven ook! Jullie verhalen zijn zo herkenbaar, hier is het precies hetzelfde gegaan.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Gelukkig niet opgelicht, want ze kwamen niet opdagen. Wijze tip, lees eerst de reviews van het bedrijf. Na meerdere mails en meerdere keren te hebben gebeld kwamen ze niet opdagen. Nu ik deze r... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op: Onredelijke prijzen en foutieve facturatie

​Er wordt vooraf geen duidelijke prijsopgave gedaan, maar achteraf rekenen ze een absurde meterprijs van € 54,95 per meter voor het vegen van de schoorsteen. Daarnaast berekenen ze doodleuk 21% btw voor een woning ouder dan 2 jaar, terwijl dit wettelijk 9% moet zijn.

​Wanneer je ze hierop aanspreekt en een redelijk, marktconform voorstel doet, geven ze niet thuis en negeren ze elke vorm van contact. Ik heb inmiddels melding gemaakt bij de ACM, Fraudehelpdesk en aangifte gedaan.

​Bespaar jezelf een hoop geld en frustratie: zoek een erkende schoorsteenveger en ga niet met dit bedrijf in zee!

Opgelicht door dit bedrijf

Opgelicht door dit bedrijf, rekenen 560 euro voor een schoorsteen vegen. Factuur zou per mail volgen. Maand later gebeld want nog geen factuur ontvangen. Mijn nummer word geblokkeerd na uitleg dat ik factuur wil ontvangen. Als ik met een ander nummer bel, hetzelfde verhaal word dat nummer ook geblokkeerd.

5 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Let op met wie je in zee gaat

Gelukkig niet opgelicht, want ze kwamen niet opdagen.

Wijze tip, lees eerst de reviews van het bedrijf.

Na meerdere mails en meerdere keren te hebben gebeld kwamen ze niet opdagen. Nu ik deze revieuws lees ben ik blij dat ik niet in zee ben gegaan met deze gasten.

2 mars 2026

Opgelicht

Na meerdere malen mailcontact uiteindelijk iemand langs gehad voor inspectie en prijsopgave voor het watervrij maken van dakkapel en ontstoppen afvoer dakkapel. Nadat hij inspectie had gedaan kon hij dit direct schoonmaken en oplossen en op hun advies de nok van het dak laten dichtsmeren en vastzetten. Dit alles met foto's gezien, dus had vertrouwen. Op ons verzoek zou er nog tegen vogeloverlast een net gespannen worden welke twee dagen later gemonteerd zou worden, want het benodigde materiaal (gaas/net) had hij niet bij zich. Echter hadden we toen al contant betaald omdat hij dit alles meteen zou doen en we dan goedkoper zou zijn ivm geen steiger en extra mankracht. Mooi verkooppraatje, zelfs telefonisch contact gehad. Maar toen ze de tweede keer niet kwamen opdagen, zouden ze terug bellen waar de monteur bleef en hoe laat hij langs zou komen. Echter belde ik na 30 minuten opnieuw en waren ze ineens niet meer bereikbaar. Toen met ander nr gebeld, ging hij over en werd er netjes weer opgenomen. Echter toen ze doorkregen wie ze aan de lijn hadden, werd de verbinding verbroken en ook dat nummer geblokkeerd. Nog een 3de maal met een ander nummer gebeld, en wederom ging hij over en werd er opgenomen, maar ook nu verbraken ze bij enige twijfel de verbinding en wederom blokkeerde ze het nummer van mij. Nu nog een mail gestuurd maar verwacht geen antwoord meer. We betwijfelen wat er aan werkzaamheden daadwerkelijk is gedaan en we kunnen fluiten naar het geld en het gaas/net tegen de vogels. In eerste instantie niet gezien dat er zulke slechte recensies waren, en hebben geen factuur en contant betaald dus hebben weinig kans hier iets mee te kunnen beginnen. Mocht iemand tips hebben dan hoor we t graag. Politie gaf aan via rechtsbijstand maar we hebben op de mails na, geen bewijs.

25 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Extremely high invoice, unexpected charges, potential fraud

I booked a chimney inspection and cleaning with De Haan Daktechniek on February 23, 2026. Based on their website, I expected a reasonable price, but the final invoice was €1,977.90, far above the expected €200–€400, with no prior agreement for additional work like roof repair.

The worker pressured me to pay during the visit and even suggested paying cash to remove VAT. Afterwards, I discovered the KvK and VAT numbers on the invoice appear invalid, and the company blocked my calls when I requested the inspection report.

I have reported this incident to the police, my bank, the Dutch tax office, and the Fraud Helpdesk. If others had a similar experience, consider reporting it as well.

Noté 1 sur 5 étoiles

Had ik dit maar eerder gelezen......

Had ik dit maar eerder gelezen......
Jullie verhalen zijn zo herkenbaar, hier is het precies hetzelfde gegaan. Witte Peugeot Partner, 2 mannen, 1 getint en 1 witte man, veel tattoos. 20 min binnen geweest: 743,66. Ga nu aangifte doen. ING is op de hoogte.

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters, KvK bestaat niet, zijn geen schoorsteenvegers, afpersing en veel te duur.

Keihard opgelicht.
Prijsafspraak was niet duidelijk, onder dwang 800 euro moeten betalen voor 20 min "werk". KvK op de factuur bestaat niet, dus je hebt niet te maken met een slechte schoorsteenveger... Het is een vooropgezet plan tot oplichting en het zijn geen schoorsteenvegers. Ze prikken een beetje in je haard, maar gaan het dak niet op. Vervolgens worden er camerabeelden en een certificaat beloofd, welke je uiteraard nooit krijgt en als je ze weer belt dan blokkeren ze je. Ze parkeren de auto ver weg en rennen erheen zodra de "klus" klaar is. 30 min na komst heb ik een blokje hout in de haard gegooid, waardoor en brand ontstond in mijn schoorsteen. Deze zat uiteraard nog helemaal vol en was niet schoon geveegd. De brandweer heeft het moeten blussen.

Dit is oplichting/misleiding, ook is de dienst niet geleverd die beloofd is, betaling onder dwang/afpersing en nalatigheid wegens het ontstaan van brand.

Kan iemand uitleggen waarom men denkt dat Giliano Geerings of ene R. Melis erachter zit? Herkennen mensen hem, of hoe weet je dit? En kan iemand aub aangeven hoe ze het uiteindelijk hebben opgelost. Bedankt!

17 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters! Veranderen ook steeds van naam

Dit bedrijf start steeds weer onder een andere naam. Misleid bewust mensen door tarieven per meter in de kleine lettertjes te zetten. Een veegbeurt komt dus neer op zo'n 300 euro ipv de reguliere 60-80 euro. Ook kloppen de teksten niet op de website dat ze bijvoorbeeld al 34 jaar bestaan. Heb me al eens laten naaien door deze lui onder een andere naam. Toen had ik gebeld en hij zei 54 euro zonder erbij te vermelden dat het per meter was. Moest 380 euro afrekenen ter plekke, zonder factuur.

10 février 2025

Oplichters

hier kreeg ik een rekening van meer dan 800 euro voorgeschoteld voor 10 min werk 2 rookkanalen. Oude schoorsteenveger is gestopt en daar betaalde ik niet meer dan 150 euro. Niet normaal wat een oplichterij. Op hun website staat wel eea maar in kleine lettertjes helemaal onderaan. ze zeggen niets per mail of iets dergelijks. Belachelijk. nooit weer. Ga er ook werk van maken.

10 février 2026

Extreem slecht

Extreem slecht. Voor 720,- opgelicht. Zeiden dat ze maandag nog terug zouden komen met nieuwe onderdelen voor de schoorsteen. Niet bij boeken!!!!!!

2 janvier 2026

Afzetters

Afzetters! Totale waanzin om te adverteren met prijzen vanaf en alleen in de kleine letters te vermelden dat de prijs per meter is. 20min werk voor 350 euro. En ik heb nog onderhandeld want het zou 400 ex zijn. Van de zotten! Maar ik wou ook geen 50 euro verzekering betalen. Ze hebben hun Google resultaten goed verhuld

6 février 2026

Schoorsteenvegen, pure misleiding!

De website is pure misleiding. Vanaf €54,99 schoorsteenvegen. Bij vanaf staat een sterretje en wanneer je goed zoekt staat er een verklaring dat ze de prijs berekenen per meter. Daarmee bedoelen ze dat ze de €54,99 per meter rekenen. Niets vanaf. Ze doen alsof ze ingehuurde ZZP-ers zijn, maar het telefoonnummer op de website is gekoppeld aan zijn 06 nummer. Er is helemaal geen de haan daktechniek.Het geld maak je over aan R.Melis zijn KVK is van een klussenbedrijf. Ook het zogenaamde verzekeringsbewijs is fake.
Niet intrappen mensen. Juridisch heet het geen oplichting van ze hebben een dienst geleverd. Maar door de misleidende tekst op de website ben ik erin getrapt. Ook hebben ze referenties staan van grote bedrijven. Ik ga ze nabellen om te checken of zij het bedrijf kennen.

3 février 2026

Let op oplichters!

Let op, oplichters!

Ze komen bij je, laten je tekenen om te mogen starten en vertellen pas als ze klaar zijn dat je ruim €800,- moet betalen. Je betaald per meter wat onduidelijk is, ze zeggen een vogelnest verwijderd te hebben wat ze uit de auto halen en lichten je op deze manier op.

Ik heb niks betaald maar ze maken je bang door allemaal dreigementen. Niet mee in zee gaan dus!

Regelrechte scam

Regelrechte scam! Wij moesten bijna 700 euro betalen voor nog geen 20 minuten werk om de schoorsteen te vegen. De domeinnaam is eigendom van GWD Dienstverlening uit Bergen op Zoom, een bedrijf van Giliano Geerings. Ze komen met twee man in een witte Peugeot Partner zonder bestickering. Het bedrijf staat geregistreerd op Zuidzijde Haven 39a 4611 HC Bergen op Zoom. Wij gaan aangifte doen van oplichting.

2 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Op 12 januari heb ik Fa De Haan…

Op 12 januari heb ik Fa De Haan daktechniek mijn rookkanaal laten vegen. Normaal betaal ik ca € 60,00 voor het reiningen. Deze Fa zijn oplichters ze vragen € 54,95 per M1 en excl BTW. Dit staat nergens op de site. Heb nog kunnen annuleren maar wel € 50,00 armer.

12 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij zijn ook opgelicht zogenaamde…

Wij zijn ook opgelicht zogenaamde camara inspectie betaald niks gezien en geen gehoor meer alleen wel jammer dat we 2 ring camaras hebben dus aangifte is al gedaan met kenteken en alles hoop dat ze gepakt worden voor ik ze weer tegen kom

Boeven.

Ik krijg vaak mailtjes van klanten van dit bedrijf. de 1 moest 800 afrekenen en de ander meer dan 1000. mensen worden onder druk gezet om te betalen. Ga alsjeblieft niet met deze boeven in zee!

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus