Ik wil anderen waarschuwen voor de werkwijze van De Haan Daktechniek. Wat een standaard klus van een paar tientjes had moeten zijn, eindigde in een factuur van maar liefst € 556,12. ​Er wordt v... Voir plus

Had ik dit maar eerder gelezen...... Ook wij zijn vanmorgen opgelicht. Je wordt gewoon overdonderd. Nog koffie gegeven ook! Jullie verhalen zijn zo herkenbaar, hier is het precies hetzelfde gegaan.... Voir plus

Gelukkig niet opgelicht, want ze kwamen niet opdagen. Wijze tip, lees eerst de reviews van het bedrijf. Na meerdere mails en meerdere keren te hebben gebeld kwamen ze niet opdagen. Nu ik deze r... Voir plus

Regelrechte scam! Wij moesten bijna 700 euro betalen voor nog geen 20 minuten werk om de schoorsteen te vegen. De domeinnaam is eigendom van GWD Dienstverlening uit Bergen op Zoom, een bedrijf van Gil... Voir plus

1,3

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

1,3

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Als ik geen sterren kon geven deed ik…

Als ik geen sterren kon geven deed ik dat. Mechanisch reinigen met een accuboormachientje belachelijk. Nog een kwartiertje extra in kosten bijreken voor een werkje van 20 min. Oplichters. Ik raad aan om dit bedrijf nooit in te schakelen voor wat dan ook.

7 janvier 2026

Eens met de andere reviews

Eens met de andere reviews. Bij mij hetzelfde verhaal. Ook ik moest een idioot bedrag betalen. Heb dat geweigerd en die gast met ipv 480 euro uiteindelijk met 100 euro naar huis gestuurd. Nog teveel natuurlijk. Zogenaamde mechanische reiniging met een accuboortje en een veel te dunne borstel een beetje door het rookkanaal ronddraaien. Pure oplichting. Ik wil iedereen aanraden ACM te bellen en je verhaal te doen. Net als al eerder is vermeld worden verschillende websites gebruikt, dus naast de haan- daktechniek.nl ook Reitsma-schoorsteemvegers.nl.
En: nooit dat bedrag betalen! Beter de politie bellen als hij het huis niet wil verlaten als je niet betaalt. Maar intimiderend is het zeker.

5 janvier 2026

oplichters

Goed lezen. Ze rekenen 60 euro per strekkende meter. Ben nog nooit zo'n dure veger tegen gekomen.

7 janvier 2026

OPLICHTERS!!

Wij hebben 1233,47 euro moeten betalen voor schoorsteenvegen, camera inspectie, vogelnest verwijderen (die niet verwijderd is) en een luchtmeting (voor 1 uur en 15 minuten werk). Het is van de zotte!! Ik zou dit bedrijf aan niemand aanbevelen!!

6 janvier 2026

110% scam company

110% scam company. We hired them for a chimeny sweep, but Please STAY CLEAR OF THEM, very shady company and the person doing the work started harrassing my partner untill she paied the full 650e(other companies charge 100-150 MAX). I will reach out to my lawyer about this

6 janvier 2026

Dit zijn afzetters!

Een normale prijs voor het vegen van een schoorsteen is maximaal € 100,-. Ik moest € 677,60 betalen voor het vegen van 1 schoorsteen. De website geeft dit niet direct zichtbaar aan.
Het geld is overigens overgemaakt naar BTworks.
Een ander bedrijf, reitsma-schoorsteenvegers.nl heeft een website die erg veel op dehaan-daktechniek lijkt.

2 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit