2,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Spoelbak met naden

De keuken is klaar en perfect, alleen die spoelbak is er zo slordig (met naden) vanaf fabriek erin gezet.
Zo zonde dat zoiets in mijn keuken zit.
De leverancier kan het niet beter maken zegt de keukenzaak.
Eerlijk toegeven en oplossen kent dit bedrijf niet. Zo kan ik ook groot worden....

2 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog nooit zoveel ellende met een keukenblad meegemaakt!

Na 5x ellende met aanrechtbladen en ingebouwde spoelbakken van Dekker is vandaag ons 6e aanrechtblad geleverd. Na al die keren was ons beloofd (door een vertegenwoordiger die polshoogte kwam nemen) dat het nieuwe aanrechtblad qua tekening hetzelfde zou zijn als die erop lag want die vonden we mooi. Dat was wel het minste wat ze konden doen zei hij.
Niet dus!!!!!!!!! Dat betekent; hetzelfde patroon in elk afzonderlijk aanrechtblad. Ook aan de wand! Lijnen, lijnen en lijnen.
Omdat we nu al bijna een jaar een onafgemaakte keuken hebben waren we er wel klaar mee en hebben we het blad geaccepteerd. Helaas kwam ik er daarna ook nog achter (met schoonmaken) dat het keramische aanrechtblad compleet met krassen bezaaid is.
Nú hebben we een keuken die ‘af’ is …maar wij zijn er helemaal niet blij mee. Ook bij de smetplinten is totaal geen rekening gehouden met het geheel. Dikke zware lijnen op kleine plaatjes, zo druk en onrustig! We hopen dat deze nog vervangen kunnen worden voor wat beter op elkaar afgestemde plinten. Wat een slechte leverancier en de service is beneden alle peil.

20 juillet 2026

Geen verantwoordelijkheid nemen

Haal geen Evora Quartz Polished bij dit bedrijf. Rechte kras van 65cm geconstateerd 6 uur na montage door andere licht inval. Blad was niet gebruikt wegens uitharden kit dus absoluut zelf niet aangebracht.

Verschuilen zich nu achter het aftekenen voor de montage en beweren dat dit absoluut niet zo uit fabriek gekomen kan zijn. Makkelijk om achter te schuilen. Daarnaast zijn we door keukenbedrijf I-Kook niet goed vooraf geinformeerd hoe belachelijk snel dit blad vlekt en je loopt elke dag overal achteraan te poetsen om te voorkomen dat vlekken erin trekken.

Niet aan te raden voor keuken waarin geleefd zal worden

24 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier geen aanrechtblad!

Wij hebben een keuken bij een keukenzaak aangekocht. Het aanrechtblad is door Dekker Zevenhuizen geleverd. Vrijwel meteen zaten er rare vlekken in het blad, dit wordt door hun als normaal gezien. Inmiddels zit het gehele blad onder rare vlekken en het wordt schoongemaakt via hun voorschriften. Het is 1 groot drama! Koop hier geen blad!

2 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Rare witte vlekken in donker composiet aanrechtblad

Via een keukenzaak heb ik ik een composiet aanrechtblad van Dekker aangeschaft. Prachtige staaltjes, maar in het donkere blad zelf zitten lelijke rare witte vlekken veroorzaakt door het kunsthars bindmiddel. Na controle kreeg ik te horen dat dit erbij hoort, "in echte steen zitten ook fossielen". Ik zou dit aanrechtblad nooit hebben gekocht als ik dit had geweten. Ik noem dit productiefouten. Het stoort me iedere dag, omdat je denkt dat er vlekken zitten die je moet schoonmaken. Jammer dat ik geen foto bij deze recensie kan plaatsen.
Update 30 april: nav mijn recensie heeft Dekker aangeboden tot een oplossing te komen, er komt expert langs om vlekken minder zichtbaar te maken. Als dat lukt, gaat reviewscore flink omhoog!

8 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

vandaag is onze spoelbak vervangen

vandaag is onze spoelbak vervangen. We hadden een spoelbak met coating, deze liet los.
Met tussen komst onze keukenleverancier is de bak aangemeld voor garantie. Direct is er een afspraak gemaakt voor vervanging. Dank jullie wel voor deze goede service

9 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kraan willen wij ontkalken alles is kunsstof

Wij hebben ongeveer 5 jaar geleden een mengkraan gekocht voor een behoorlijk groot bedrag, daar dachten wij jaren plezier van te hebben. op een gegeven moment ging de thermostaat kloppen. Kraan was toen nog geen 5 jaar oud of net. Moest je ontkalken wat logisch is, maar moet je met een sleutel alles los draaien, nou dat gaat gewoon niet. Moesten we hem een nacht in het azijn leggen, nou dat hielp ook niet, dan moest ik er maar keukenrol omheen wikkelen en met azijn na maken en houden. Dat werkt ook niet, Service kan je van dit bedrijf niet verwachten. KOOP HIER NOOIT EEN KRAAN OOK NIET VIA SANISALE. Nu vervangende kraan gekocht, daar vragen gesteld en dit bedrijf reageert wel gelijk.

9 août 2025

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. koop nooit een spoelbak van Lenesto. Op website staat vlekbestendig. Bij ons zit spoelbak vol krassen en vlekken. Doen niets met je reactie. Na veel telefoontjes alleen de reactie dat krassen gebruikerssporen zijn en dat je geen chloor en andere agressieve middelen door de gootsteen moet gooien. Dat laatste doen we niet, maar daar gaat de firma Dekker wel vanuit. Op de vraag over mee te denken voor een kwalitatief betere spoelbak met eventueel bijbetaling van ons wordt niets gedaan. Qua service is echt waanzinnig slecht!!!

22 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Spoelbak met stop bij Dekker Zevenhuizen…

Een keuken gekocht bij Superkeukens in 2023. De stop in de spoelbak vangt de restjes niet op. alles loopt langs de rand en verdwijnt in de afvoer. Trek ik de stop omhoog om het water te laten wegstromen, gaat jhet heel langzaam. Trek ik de stop uit, dan stroomt het water vlot door de afvoer. Superkeukens reageert niet op mijn brieven met het probleem. Dekkers in Zevenhuizen gebeld en een mail gestuurd en die reageert ook niet. Ik heb de fabrikant en de keukenzaak benaderd en ze werken beiden niet mee. Ik wil weten of ik de juiste stop heb meegekregen. Ik heb binnen een 1/2 jaar gereageerd!

1 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop nooit een aanrechtblad van de…

Koop nooit een aanrechtblad van de serie Topline bij deze firma via jouw keuken winkel.
Dit zijn zeer slechte aanrechtbladen, na 4 maanden slijtage plekken op het blad.
Contact gehad met de firma Dekker, is normaal wordt er gezegd.

6 mai 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus