Keukensale.com Avis 3 902

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben vanochtend bij de vestiging van Keukensale.com in Alkmaar een mooie compleet nieuwe keuken gekocht. Onze adviseur daar was Miquel van den Broek. Hij nam uitgebreid de tijd om ons te advise... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine
  2. Prestataire de réaménagement de cuisine
  3. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Hele fijne ervaring!

Hele fijne ervaring gehad met Keukensale Leiderdorp. Er werd goed meegedacht en op verschillende manieren geprobeerd om onze wensen in de keuken te verwerken, ook binnen het budget dat we voor ogen hadden. Ik ben erg blij met het ontwerp en kijk uit naar de levering!

22 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend teleurgesteld in…

Wij zijn ontzettend teleurgesteld in deze keuken. De keuken is nog geen jaar oud en nu laat er al een kastje los. Daarnaast is de keuken in het begin ook nog eens verkeerd geleverd, waardoor we maanden hebben moeten wachten voordat alles eindelijk compleet was.

Alsof dat nog niet genoeg is, is binnen datzelfde jaar ook ons werkblad kapot gegaan. Bij elk probleem dat we aankaarten, krijgen we telkens dezelfde reactie: dat het “normaal” is en dat het erbij hoort. Dat vinden wij absoluut onacceptabel voor een keuken die nog niet eens één jaar oud is.

Wij hadden veel hogere verwachtingen van de kwaliteit en service. Helaas is onze ervaring allesbehalve positief

22 avril 2026

verliefd op onze keuken

Nico van Keukensale heeft ons super goed geholpen. We hadden vrij duidelijk voor ogen wat we wilden en Nico begreep ons meteen vanaf de start, maar kwam wel met extra suggesties, betere kleuren en materialen. Mede door hem is de keuken zo veel mooier geworden dan we zelf zouden hebben kunnen bedenken. Toen we na een maand besloten dat de keuken toch op een andere plek in het huis zou komen, was hij mega flexibel en heeft hij wederom meegedacht en de bestelling zonder gedoe aangepast. De keuken is echt een plaatje. Helemaal verliefd!!

17 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn contact en goede service!

Heel fijn contact en super goed geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de keuken. Er werd meegedacht, naar opties gekeken en ook daarna goede en gerichte service. Ondanks dat de keuken nog niet geplaatst is zijn we nu al blij met onze keuze om naar Keukensale te gaan!

21 avril 2026

Beste Lisanne,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Keukensale Katwijk. Mooi dat er echt is meegedacht en dat jullie nu al zo’n goed gevoel hebben bij jullie keuze. Bedankt voor de mooie woorden en alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Top service!

Zojuist geholpen door Jeroen locatie Leiderdorp; en wat een fijne service! Enorm eerlijk; denkt overal met je in mee en heeft echt voor elke belemmering een goede vergelijkbare optie. Enorm dankbaar; en hopelijk tot gauw!

21 avril 2026

Beste Hasnae,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Jeroen bij Keukensale Leiderdorp. Fijn dat zijn eerlijke advies en het meedenken zo gewaardeerd worden. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik probeer al 3 dagen een keuken te…

Ik probeer al 3 dagen een keuken te ontwerpen, maar het programma werkt voor geen meter mee. Probeer ik hulp te krijgen van klantenservice of wil ik een vraag stellen, krijg ik alleen een optie om een afspraak te maken. Ik wil gewoon hulp met die slecht werkende ontwerp programma, dat is alles. Maar kennelijk is een simpele hulp tool teveel gevraagd voor dit bedrijf.

20 avril 2026

keukensale Purmerend…

Vandaag bij keukensale Purmerend geweest. Zijn super goed geholpen door Thomas. Denkt mee en neemt zeker de tijd voor je. Geen gezeur over kortingen (want dan betaal je al teveel op voorhand) en hebben een hele mooie keuken gevonden voor een zeer betaalbare prijs! Kan niet wachten op montage

20 avril 2026

Beste Karin,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Thomas bij Keukensale Purmerend. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kookplaat.Na 2 keer storing in de…

Na 2 keer storing in de kookplaat,nieuwe gekregen.Echt blij mee

Beste Marry,

Wat fijn om te horen dat dit zo netjes is opgelost bij Keukensale Hoogeveen. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn top geholpen bij het uitzoeken van onze keuken en de algehele hulp en het meedenken was echt top!

Wij zijn top geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken en vloer. Heel erg bedankt aan Remt en Joost voor de goede hulp en het meedenken. Uiteindelijk zijn we ook nog met elkaar gekomen tot een schappelijke prijs. Het is zeker een onwijze aanrader om bij keukensale in Katwijk langs te gaan! Groet Niels en Charlotte

18 avril 2026

Beste Niels,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Remt en Joost bij Keukensale Katwijk. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

We zijn heel prettig geholpen bij Keukensale Alkmaar

We zijn heel prettig geholpen bij Keukensale Alkmaar. Er werd rekening gehouden met onze wensen waarbij er goed werd meegedacht over de mogelijkheden!

17 avril 2026

Beste Maud,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo prettig zijn geholpen bij Keukensale Alkmaar. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie keuken voor een goede prijs!

We waren op zoek naar een keuken voor ons nieuwe huis en zijn goed geslaagd. Annemiek heeft ons geholpen om onze droom keuken te realiseren. Erik heeft onze keuken fantastisch geïnstalleerd. Niks was teveel en hij werkt ook super netjes.

9 décembre 2025

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Annemiek en dat de installatie door Erik zo netjes is verlopen bij Keukensale Zwolle. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 4 sur 5 étoiles

keukenshowroom bezocht en…

Onlangs deze keukenshowroom bezocht en erg tevreden. We zijn vriendelijk en goed geholpen zonder opdringerig gevoel. Er werd goed meegedacht met onze wensen. Ook hebben we een mooie prijs kunnen onderhandelen. De keuze van apparatuur wat is opgesteld is voldoende. Helaas niet alles werkend om te testen. Al met al een aanrader!

11 avril 2026

Beste Mees,

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad bij Keukensale Katwijk. Mooi dat er goed is meegedacht zonder opdringerig gevoel. Bedankt voor de mooie woorden!

Tevreden klant bij Keuken Sale Heerhugowaard

Het was een geweldige ervaring om op deze manier een keuken te kopen. De verkoper George heeft ons fantasties geadviseerd!

Beste Jaap & Ingrid,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door George bij Keukensale Heerhugowaard. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en vakkundig advies gekregen bij het kopen van onze nieuwe keuken.

Hij nam uitgebreid de tijd om ons te adviseren en heeft ons diverse mogelijkheden laten zien qua kleurstelling en opstelling van de nieuwe keuken en ook allerlei apparatuur getoond en daarover uitleg verstrekt. Tevens zijn we verwend met koffie, een hapje en een drankje. Als laatste kwam hij met een leuke korting over de brug. Kortom, .. we zijn uitstekend door Miquel geholpen. Top !!

Beste Herman,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Miquel bij Keukensale Alkmaar. Fijn dat jullie zo uitgebreid zijn geadviseerd en tevreden zijn over het hele traject. Bedankt voor de mooie woorden!

Top Service

Zeer klantvriendelijk, gedegen advies, meedenkend en probleem oplossend, goede kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Zeer aan te bevelen.

15 décembre 2025

Beste Pieter,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de service, het advies en de kwaliteit bij Keukensale Utrecht. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn superblij met onze nieuwe…

Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken van Keukensale! We werden fijn geholpen door Nancy en Louis, die met ons mee dachten. In de loop van het traject hebben we diverse keren nog wat veranderd, dit was nooit een probleem.
Ook de monteur en zijn mensen hebben prima werk geleverd! Eerst de oude keuken verwijderd, daarna muren gestuct en geschilderd en tenslotte keuken geplaatst.
De berg verpakkingsmateriaal werd al de volgende dag opgehaald!
Door omstandigheden is deze reactie wat vertraagd , maar we genieten elke dag van onze keuken!
Coc en Diana Pennock

20 février 2026

Beste Cox en Diana,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken en de service bij Keukensale Barendrecht. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn onwijs goed geholpen bij keukensale Zaandam

Wij zijn onwijs goed geholpen bij keukensale in Zaandam! Om half 6 kwamen we nog binnen en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Cas is nog een uur langer gebleven en kwam met een erg schappelijke prijs, aangezien we wel met een budget te maken hadden. Hij denkt goed met je mee en de overgang naar sanisale is ook erg handig voor de tegels die we aan de achterkant van de keuken wilde. Wij raden keukensale zeker aan! Geen opdringerig gedoe en een zeer schappelijke prijs

11 avril 2026

Beste Giara,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Cas bij Keukensale Zaandam. Fijn dat er echt de tijd is genomen en meegedacht is. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag hadden we een afspraak bij…keukensale Alkmaar

Vandaag hadden we een afspraak bij Miquel van keukensale Alkmaar. Heeeel uitgebreid onze wensen doorgenomen. Er werd goed geluisterd, goede adviezen gegeven en ook eerlijk dingen afgeraden. Hebben er een goed gevoel aan overgehouden. De tekening is veel belovend en zijn heel benieuwd straks naar het eindresultaat.

10 avril 2026

Beste Irene,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Miquel bij Keukensale Alkmaar. Fijn dat jullie met een goed gevoel terugkijken op het traject. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij werden in Keukensale Alkmaar…

Wij werden in Keukensale Alkmaar geholpen door Pascal! Alles was al voorbereid en alle mogelijkheden werd fijn met ons besproken. Ook was het fijn dat we alle mogelijkheden ook daadwerkelijk in de winkel konden zien

10 avril 2026

Beste Felice,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Pascal bij Keukensale Alkmaar. Fijn dat alles duidelijk en prettig is verlopen. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze service als je eenmaal betaald heb

Wat ging er niet mis is eerder de vraag. Zodra je hier een review plaatst gaan ze bellen. Dan vragen zij of jij de review wilt weghalen voor 500 euro. Dat doe ik nuet want lost niks op. Laatste keer weer gebeld en mijn ongenoegen geuit. Wij bellen u terug deze week is al weer 6 weken geleden. Over pitje in vloer of strip die niet naast de koelkast zit waardoor ik koelkast alleen van bovenaf open kan maken hebben zij het niet over. Ook niet over alle scheven naden niets sluit aan. Waardeloos bedrijf.

9 avril 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus