Voor het eerst iets besteld bij Deltabikes. Had een kapotte Shimano ultegra remhendel die bij mijn “vaste” winkels niet los te leveren waren. Deltabikes had er meer van in voorraad. Na bellen (werd d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al geregeld hier gekocht en zeer tevreden! Prijzen zijn heel goed en de verzending naar België is vlot. Soms kan je iets goedkoper kopen zonder de originele verpakking die je anders toch maar in de v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alles was duidelijk terug te vinden op de website. De levering van het bestelde product was zeer snel. Verpakking van de producten was zeer goed. Er was veel aandacht besteed aan de bescherming van... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn gezochte crank was in NL alleen bij Delta te vinden. De volgende dag al geleverd. En zelfs de nieuwste versie met het nieuwere model powermeter.
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Service
Twee jaar geleden heb ik een volledige DURA ACE groepset DI2 aangekocht.
Daar ik tevreden was en wou uitbreiden heb ik besloten om opnieuw een volledige DURA ACE groepset DI2 aan te kopen bij DELTA BIKES
Daar de levering enorm snel was had ik de doos eventjes langszij gezet totdat mijn frame geleverd werd.
Eens mijn frame geleverd, begon ik met de start van de opbouw.
Op het ogenblik dat ik de cranckarm uitpakte merkte ik op dat hier toch wel wat krassen op aanwezig waren.
Ik heb onmiddellijk een foto genomen en dit doorgestuurd naar Deltabikes.
Het eerste antwoord was dat mijn ketting langsheen de crank was gelopen en er hierdoor krassen op waren gekomen.
Maar daar ik aan het opbouwen was stap voor stap , lag mijn ketting nog netjes in de originele verpakking.
Ook daar heb ik een foto van doorgestuurd evenals het frame in opbouw met de remleidingen nog niet aangesloten.
Er werd mij dan ook op gewezen dat je 5 dagen na de levering alles moet controleren en melden als er iets niet ok is. Dit staat geschreven op de checklijst die bij in de doos zit.
Maar aangezien mijn frame niet was geleverd heb ik de doos ook niet geopend en wist ik ook niets af van de 5 dagen regel. Dit was bij mij wel 14 dagen langer
Ik heb dan ook foto's doorgestuurd van de doos en dat ik ze aan de stickerzijde heb opengemaakt . De checklijst zat dan ook nog eens onderaan de doos .
De dag nadien heb ik dan een telefoontje ontvangen van Delta Bikes en werd mij gevraagd wat ik eigenlijk zou willen.
Een korting of een nieuwe cranck. Maar met een korting of geld ben ik niets want dan zit er nog steeds de cranck op met de krassen waarvoor ik eigenlijk had gemaild.
Dus ik heb de dag nadien reeds een nieuwe cranck ontvangen met een sticker om de beschadigde cranck terug op te sturen , TOP SERVICE.
Maar eventjes ter info aan iedereen die dit leest :
Als je spullen online besteld , neem je mobiel en film het uitpakken en de controle van hetgeen je besteld hebt. De firma waar je het koopt kan niet met 100% zekerheid weten ofdat jijzelf wel eerlijk bent. Of dat degene die het heeft ingepakt niet eerlijk is geweest tov zijn overste. Ik ben een héél principieel iemand en als ik beschadiging aan iets breng dan ben ik het geweest en moet je boos zijn op jezelf en nooit dit proberen te verhalen op iemand anders . Ik heb zelf ook een firma en heb er wat ervaring mee.

Erg vlotte service
Erg vlot telefonisch bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam bij het vinden van het correcte onderdeel, Ook de levering verliep zoals het hoort en was perfect te volgen.

Shimano GRX 827 di
Aankoop Shimano GRX 827 di. Heb er nu ±500km mee gereden. Top groep. Is bij Deltabikes een OEM versie (los verpakt) maar zijn originele Shimano onderdelen.
Voor een scherpe prijs kunnen aankopen.

Réponse de Deltabikes
Levering van twee Bosch BSP3300…
Snelle levering van twee Bosch BSP3300 verticale telefoonhouder.
Eigenlijk binnen 24uur met relatief weinig verzendkosten via PostNL

Deltabikes heeft snelle service en
Deltabikes heeft snelle service en
Eerlijke/ goede prijzen

Réponse de Deltabikes
Snelle service tegen mooie prijs
Bestelling op dezelfde dag naar mij en volgende dag binnen, goed verpakt, mooie prijs en top kwaliteit.

Réponse de Deltabikes
Duidelijke website en snel verzonden
Duidelijke website en snel verzonden, alleen jammer dat het niet in een aparte doos verstuurd wordt maar in de verpakking zelf. Originele verpakking dichtgemaakt met tape waardoor die stukgemaakt moest worden.

Réponse de Deltabikes
Kwaliteit voor een mooie prijs
In totaal 4 Schwalbe marathon performance smartquard aangeschaft. Mooie aanbieding van een type band waarvan ik uit ervaring weet dat ze jaren mee gaan. Jammer dat het in twee bestellingen moest. Bij de eerste bestelling was er helaas onvoldoende voorraad. Ondanks de verzendkosten nergens goedkoper kunnen vinden. De band gaat wel wat strak op de velg en is dus handmatig moeilijk aan te brengen. Een tyre glider is hiervoor de ideale hulp.

Verzendkosten
Snel geleverd, prima prijs, alleen de verzendkosten naar België zijn enorm duur... Ook bij bestelling van kleine pakketjes. Misschien een vanaf ...euro gratis verzending optie of klein pakketje, mindere verzendkosten

Réponse de Deltabikes
Snel en goed geleverd tegen een scherpe…
Snel en goed geleverd tegen een scherpe prijs

Réponse de Deltabikes
Meerdere bestellingen goed geleverd!
Al een aantal shimano dura ace cassettes en kettingen etc gekocht bij deltabikes en telkens naar tevredenheid. De prijzen zijn gunstig. De levertijd verbeterd tov eerdere bestellingen (2d). Dat er niet altijd een showroom verpakking om het onderdeel zit deert mij niet, zolang het maar goed verpakt en onbeschadigd geleverd wordt.

Réponse de Deltabikes
Keurig netjes op tijd verzonden
Keurig netjes op tijd verzonden; PostNL was weliswaar een dag te laat, maar dat is Delta Bikes niet te aan te rekenen, assortiment is ok,prijs/kwaliteit eveneens

Scherpe prijs snelle levering
Scherpe prijs snelle levering, product zoals aangegeven

Fietscomputer besteld bij Delta bikes
Fietscomputer besteld bij Delta bikes. Goede prijs, snelle levering en netjes ingepakt bezorgd.