Den Ouden Steegh Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bereikbaar met de OV fiets van station Tiel, werden we bij aankomst hartelijk ontvangen door Ditske. Wij hoopten een mooie kast te kunnen vinden en met de voorraad die ze hadden kozen we uiteinde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Superblij met de partnerdesk die we bij Den Ouden Steegh gekocht hebben. Prachtig bureau, maar uit 1890 en daardoor net iets te laag voor mijn been-lengte. Den Ouden Steegh heeft er mooie passende poo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zocht al lang naar een houten boekenkast maar omdat ik bang was dat de boeken zouden verkleuren door het daglicht wilde ik absoluut een kast zonder glazen panelen. Ook moest het een antieke kas... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een prachtige antieke kast gekocht bij Den Ouden Steegh. Prettig contact met verkoper Ditske, snelle reactie via de mail en top service. De kast werd thuis bezorgd en we zijn er ontzettend... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de mobilier ancien
  2. Antiquaire
  3. Art & antiquités

Écrit par l'entreprise

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een warm welkom bij Ditske

Wat een warm welkom bij Ditske! We zijn fijn geholpen en hebben een mooi meubel gekocht. Contact verloopt prettig en we bevelen Den Ouden Steegh van harte aan!!

6 avril 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid.

Ruime fantastische collectie

Ruime fantastische collectie. In perfecte staat. Professionele, lieve gastvrouw. Super support en aandacht voor persoonlijke wensen

12 mars 2023

Top!!

Fijn geholpen, veel keus!

20 avril 2023

Dank voor de review :-)

Prachtige antieke meubels

Hele mooie meubels 3 prachtige kasten gekocht. Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Netjes geleverd volgens afspraak

29 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. Ze staan prachtig.

Duitse toogkast

Wij hebben een antieke toogkast gekocht via de site en zijn er ontzettend blij mee. De foto's op de site gaven een uitstekend beeld van de werkelijkheid. De kast werd met zorg afgeleverd door Ditske. Heel prettig was haar spontaniteit en enthousiasme en haar passie voor antiek. Groetjes Wally en Minke

28 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijke vakmensen, zeer prettig om mee te werken!

Ditske en haar team zijn echte vakmensen. Ze gaan voor het best mogelijke resultaat zonder je daarbij onnodig op kosten te jagen. Ze maken een realistische inschatting van de beste oplossing. Ze werken netjes en met veel passie voor hun vak. Wij zijn erg blij met het resultaat!

26 janvier 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, wij vonden het ook een prachtig project.

Antieke kast gerestaureerd

Mijn antieke kast is netjes gerestaureerd en Ditske kon snel langskomen. Ook toen ik de kast kocht een paar jaar geleden ging het allemaal super.

7 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review,

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden met onze kast…

Wij zijn zeer tevreden met onze mooie kast via de web site uit gezocht.
De kast werd zeer snel gebracht en vakkundig in elkaar gezet-
Wij zijn blij met de kast die heel veel ruimte heeft en hij staat prima bij ons in de kamer. Wij zijn heel blij met De Oude Steegh.

20 février 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

2 antieken kasten uit 1880

Wij hebben binnen een maand twee geweldige antieke kasten uit 1880 bij Ditske gekocht. Super goed geholpen en staan als echte eyecathers in onze woning. Super service van de monteur die de kast heeft geinstalleerd dus kan Den Ouden Steegh echt aanbevelen.

14 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review, ze staan ook echt prachtig!

Tevreden en blije klant!

Door foto’s op de website zag ik een tafel waar ik al lang naar op zoek was. Op een zaterdag gaan kijken en was blij verrast! Was meteen overstag. Leuke eigenaresse, voelde me vrij om alles rustig te bekijken. Vooral veel mooie kasten! Blij met mijn aankoop! Aanrader, deze winkel.

19 février 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en de foto. Hij staat echt prachtig.

Noté 5 sur 5 étoiles

De liefde voor de meubels is voelbaar…

De liefde voor de meubels is voelbaar bij de mensen en als je de locatie binnenkomt. In het echt was de kast nog mooier dan op fb. Ook het zorgvuldig bezorgen/plaatsen van de kast en de rust waarmee dit ging heb ik als zeer prettig ervaren. Jammer dat ik niet meer ruimte heb om meer meubels te kopen bij Den Ouden Steegh!

30 janvier 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review

Hartelijk welkom bij ditske

Hartelijk welkom bij ditske
We hadden alle tijd om alle meubels te bekijken en Ditske heeft ons 2 keer koffie aangeboden en was totaal niet een verkoopster waar wij een idee bij hadden om niet weg te gaan om iets verkocht te hebben
Wij hebben bij haar een mooie Duitse kast gekocht en is netjes thuis geleverd en in de kamer geplaatst.

6 janvier 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Goede ervaring!

Fijn geholpen door Ditske, gemakkelijke vlotte communicatie en snelle levering! Heel blij met onze mooie hoekkast!

12 janvier 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Top ervaring.

We werden buiten de normale openingstijden hartelijk ontvangen. De houtkachel brandde gezellig en de koffie was heerlijk.Ditske is een hele gezellige hartelijke gastvrouw. Ik heb een prachtige spiegel gekocht tegen een mooie prijs. Ben heel blij ermee.

19 janvier 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Flexibel en meedenken is bij Den Ouden Steegh prima in orde.

De communicatie met Den Ouden Steegh verliep heel fijn en snel.
We hadden wat speciale wensen met ombouw/ aanpassingen van kasten.
Er werd goed en flexibel meegedacht.
Ook de levering van de meubels was prima in orde.

11 janvier 2023

Noté 4 sur 5 étoiles

Waar voor je geld.

De informatie klopt met wat geleverd is; ook de staat van de kast klopt met de foto’s. Vlot geleverd; de kast was - denk ik - die morgen nog in de was gezet en rook gigantsch naar meubelwas. Mooie kast; ik ben er blij mee.

8 janvier 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

mooie kast gekocht en zeer tevereden.

We hebben een mooie kast gekocht volgens afspraak gebracht en geplaatst en heel erg prettig geholpen door Ditske zowel tijdens de verkoop als bij de levering.

14 décembre 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn er super blij mee!

Wij zijn er super blij mee, staat mooi en onze koffiemachine staat er super op!
We zijn heel fijn geholpen, geweldige service!

29 décembre 2022

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en de foto. Hij staat echt prachtig

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus