Dentalklinikken - Husum Avis

TrustScore 5 sur 5

Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700 København, Brønshøj-Husum, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut en god behandling. Rart når der ikke er en større regning, nogle tandlæger finder flere unødvendige ting at lave, men ikke her, her får man god og fornuftig behandling.

Noté 5 sur 5 étoiles

At uddele 5 stjerner til en tandlæge. Har man hørt mage?? Professionelt til fingerspidserne. God til at kommunikere og forklare hvordan hun, bistået af en kyndig assistent, griber opgaven an. Bevare... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Knækket en tand midt i en sommerferie ringede til over 10 tandlæger der afviste mig, men dentalklinikken forstod at jeg havde smerter og at det var akut fik tid samme dag, jeg har aldrig haft en bedre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste
  2. Dentiste cosmétique
  3. Cabinet dentaire
  4. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  5. Urgences dentaires
  6. Service de blanchiment des dents

Écrit par l'entreprise

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

953 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Udført tand tjek som forventet

Min tandplejer tjekkede og rensede som forventet og med en smil.

20 novembre 2025

Kære aramos

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit tjek og din rensning forløb som forventet, og at du blev mødt med et smil.

Heidi Helsø er super god

Heidi Helsø er super god. Hun tager sig tid og er ordentlig i sit arbejde. Man føler sig altid velkommen hos hende.

19 novembre 2025

Kære Joan

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du føler dig velkommen hos Heidi, og at du oplever hendes grundighed og nærvær i behandlingen.

Dyktig tandlæge

Jeg føler mig tryg og og velinformeret her. Jeg har altid været bange for tandlæger, men Heidi er så sød og dygtig at jeg næsten ikke er bamge mere

18 novembre 2025

Kære Vildand

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er rigtig glædende at høre, at du føler dig tryg og godt informeret hos os, og at Heidi hjælper til, at tandlægeskrækken fylder mindre. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid bliver jeg taget godt i mod

Som altid bliver jeg taget godt i mod, klinikken er flot og hyggelig. Og min tandlæge Heidi er verdens bedste.

17 novembre 2025

Kære Pia

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du hver gang oplever en hyggelig klinik og en varm velkomst, og at Heidi gør dit besøg til noget helt særligt. Det sætter vi stor pris på.

Flot klinik

Flot klinik, sødt og dygtigt personale, følte mig i trygge hænder.

13 novembre 2025

Kære Susanne

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig i trygge hænder, og at du havde en god oplevelse med både klinikken og personalet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Frank er den bedste tandlæge 👌

4 novembre 2025

Kære Marianne

Kort og godt – tusind tak! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med behandlingen hos Frank. Tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid en god behandling hos Frank

Som altid en god behandling hos Frank. Vh Vivian

4 novembre 2025

Kære Vivian

Mange tak for de pæne ord. Det glæder os meget, at du er glad for at gå hos Frank, og at behandlingen lever op til dine forventninger hver gang.

God oplevelse

Heidi gør det trygt, at være hos tandlæge, man får altid en god behandling af Heidi og hendes klinikassistent.

3 novembre 2025

Kære Lene

Mange tak for de pæne ord. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i tandlægestolen, så det glæder os meget, at Heidi og teamet formår at gøre det til en god oplevelse for dig hver gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god og kompetent behandling og et…

Meget god og kompetent behandling og et godt miljø i klinikken. Har været patient i mere end 30 år!

30 octobre 2025

Kære C. Bang

Tusind tak for din anmeldelse. At have været fast patient i over 30 år er det største skulderklap, man kan få. Vi er utroligt stolte over, at du stadig oplever behandlingen som kompetent og miljøet som godt. Tak for din trofasthed gennem årene.

Flinke mennesker

Flinke mennesker. Og kom til et par minutter før min tid.
Det var også min nemeste rensning jeg har haft, og fik også mange komplimenter for mine tænder.

28 octobre 2025

Kære Jakob

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du kom hurtigt til, og at du oplevede rensningen som den nemmeste, du har prøvet. Vi er glade for, at du gik herfra med en god oplevelse – og tak for de pæne ord om vores personale.

Sød og venlig behandling

Sød og venlig behandling

21 octobre 2025

Kære Eva

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er blevet mødt med smil og venlighed hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var i en ny klinik men min gamle…

Det var i en ny klinik men min gamle tandlæge var den samme som før ift humør samtale tid mm

20 octobre 2025

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder utroligt meget for os, at du er fulgt med til den nye klinik. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever, at alt er "som det plejer" med hensyn til både humør, tid og den gode dialog.

Dygtig tandlæge

Fin modtagelse, god information undervejs og dygtig tandlæge Heidi😊

14 octobre 2025

Kære Lajla

Tusind tak for din anmeldelse. Vi ved, hvor vigtigt det er med god information undervejs for at føle sig tryg, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi sørger for at give rosen videre til Heidi – hun bliver helt sikkert glad for at høre, at du har været tilfreds.

Bedste hilsner Dentalklinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Frank er en super god tandlæge

Frank er en fantastisk god og nænsom tandlæge, og Dorthe er en lige så god tandplejer.

16 octobre 2025

Kære Annie

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det vil glæde både Frank og Dorthe rigtig meget at høre, at du oplever dem som dygtige og nænsomme. Vi sørger for at give rosen videre til dem med det samme.

Bedste hilsner
Dentalklinikken i Husum

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god behandling og sødt personale

Super god behandling og sødt personale. Jeg er meget tilfreds.

13 octobre 2025

Kære Winnie

Tak for din feedback. Vi lægger stor vægt på både faglighed og en god atmosfære, så det er dejligt at læse, at du er tilfreds med både behandlingen og vores team.

Bedste hilsner Dentalklinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik skiftet en gammel fyldning

Fik skiftet en gammel fyldning, tandlæge Heidi Helsø er altid venlig, omsorgsfuld og dygtig. Føler mig tryg i hendes hænder.

8 octobre 2025

Réponse de Dentalklinikken - Husum

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du føler dig tryg og godt behandlet hos Heidi – det vil vi sørge for at give videre til hende.

Noté 4 sur 5 étoiles

God professionel behandling

God professionel behandling! Ventede kun i 5 minutter 😀 pæn og ren klinik

29 septembre 2025

Réponse de Dentalklinikken - Husum

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse og blev hurtigt taget godt imod 😀

God og behagelig behandling

God og behagelig behandling

26 septembre 2025

Réponse de Dentalklinikken - Husum

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god og behagelig oplevelse hos os 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er utroligt glad for at have fundet…

Jeg er utroligt glad for at have fundet Dentalklinikken. Hver gang jeg har været der, har jeg oplevet super god service fra start til slut.

Personalet er smilende og imødekommende, og tandlægen er yderst professionel og grundig i sit arbejde.

Jeg føler mig altid tryg og velinformeret, uanset om det bare er et almindeligt eftersyn eller en større behandling. Kan klart anbefale Dentalklinikken til alle, der sætter pris på høj kvalitet og en behagelig oplevelse.

26 septembre 2025

Réponse de Dentalklinikken - Husum

Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hver gang – vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling 🙏🦷

Dentalklinikken

Nem og hurtig tidsbestilling

Nem og hurtig tidsbestilling. Personalet og behandleren er super søde.

18 septembre 2025

Kære Claus,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en nem og hurtig tidsbestilling – og at både personalet og behandleren gjorde et godt indtryk. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus