Hejsan Jag har varit idag hos Dentme Tandläkaren Heter ARMIN han drog ett tand längs bak det var jätte lät och inte ont. Det var Folktandvården solna gjorde ett dåligt arbete flera år sen... Voir plus
Superfina lokaler Trevligt bemötande, kanske något stressat och tillgjort. Bra i sin helhet. Allt ingår inte i abbonemanget, t. ex. Rotfyllning kostar extra (3990:- sep 2026) Logiskt, men dessa... Voir plus
Blev bemöt av trevliga personal väldigt välkomnande miljö. Är en vanligtvis rädd för tandläkare men denna vistelse fick mig att helt glömma bort att jag ens va hos tandläkaren. Fick äran att ha Elias... Voir plus
Har vart medlem i 3 år och är nöjd inför, under och efter varje besök. Har tandläkare Elias och besökte sist Tandhygienist Angela - oerhört trevliga och professionella. Väl värt abonnemanget på 149kr.... Voir plus
DENTME - Framtidens tandvård, redan här. Vi tror att tandvård ska vara enkel, prisvärd och tillgänglig för alla. Därför har vi skapat DENTME, en ny typ av tandvårdstjänst där du som vuxen får allt du faktiskt behöver för endast 149 kr i månaden. Det inkluderar årliga undersökningar, lagningar, akutbesök, tandhygienistbesök, tandutdragningar och mycket mer. Dessutom får du riktigt schyssta priser på exempelvis Invisalign. Du blir medlem på under en minut och får tillgång till en av Europas modernaste kliniker, mitt i Stockholm. Över tiotusen medlemmar har upptäckt hur enkelt tandvård kan vara. Nu är det din tur.
Sveavägen 52, 111 34, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de DENTME
Otroligt fräsch anläggning och trevlig personal, väldigt proffsig.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5 – En toppenupplevelse från start till mål
Jag hade en fantastisk upplevelse hos Dentme. Både sköterskan och tandläkaren var otroligt lättsamma, behagliga och fick hela besöket att kännas tryggt och avslappnat. De var dessutom väldigt informativa genom hela undersökningen – varje moment förklarades tydligt, liksom vad som ingår och inte ingår i abonnemanget.
Lokalerna är något utöver det vanliga: oerhört rena, fräscha och genomtänkta in i minsta detalj. Allt från fikastationen till tandborstningsstationen bidrar till en känsla av omtanke och kvalitet.
Rekommenderas varmt.

Réponse de DENTME
Jag var hos Feleg för lite över en vecka sedan och vill verkligen ge stort beröm till både henne och sköterskan!
De var professionella, noggranna och väldigt trevliga, vilket gjorde att hela besöket kändes mycket bra.
Stort tack för ett fantastiskt bemötande – kan verkligen rekommendera!

Réponse de DENTME
Jag gick in för att dra ut två stycken visdomständer tidigare idag. Efter att ha varit nervös inför detta så berättade Dr Armin att han skulle göra sitt yttersta för att jag ska vara så bekväm som möjligt.
De drog ut tänderna på nolltid och jag kände verkligen ingenting. Vill man vara trygg och faktiskt gilla tandläkarbesöken så finns det inget annat än att rekommendera Dentme.
Ett stort tack till Dr. Armin och tandsköterskan som jag var hos idag. Det var verkligen mycket behagligare än vad jag trodde.

Réponse de DENTME
En otroligt skicklig tandläkare som gjorde att jag kände mig trygg för första gången hos en tandläkare. Det är få som Armin Zamani. Kan skriva under på att han vet vad han gör, hur man gör och ser dig som patient individuellt.
Tack för allt du gjort!

Réponse de DENTME
Att gå till Elias är alltid en bra upplevelse! Den bästa tandläkaren jag har haft!
Sedan jag började gå till dentme så har min ångest över att besöka tandläkaren försvunnit. Så proffesionella, trevliga och noggranna! Alla bör gå hit!

Réponse de DENTME
Jag gillar egentligen konceptet och har varit abonnent i drygt ett år och har fått bra vård. Men nu är jag arg!
Tandläkare Petra L har nu två gånger bokat om mitt besök för lagning av trasig emaljbit- idag gjorde hon det 28 minuter innan utsatt tid- jag satt redan på tunnelbanan och har som alla förstår bortfall av inkomst och arbetstid 🤬
Har ett mötesintensivt arbete och har stuvat om i kalendern (både min och andras) rejält- inför båda dessa inplanerade besök
Säger inte upp mitt abonnemang- men henne vill jag inte ha med att göra mer 🤷♀️
Förstår om man blir akut sjuk- men då borde man kollat om nån annan tandläkare hade en lucka för mig?
Åkte hela vägen till receptionen ändå och talade om vad jag tyckte, receptionen är dock proffsig 👍

Réponse de DENTME
Trevlig snabb service med ett leende!

Réponse de DENTME
Jag var hos Elias och gjorde en estetisk lagning av framtand pågrund av omfattande faktor, jag blev jättenöjd med resultatet och kan starkt rekommendera Elias och Dentme

Réponse de DENTME
Amazing!!! Elias is the best!!! I fixed my frontal teeth with him and he did a fantastic job. The clinic is beautiful, I really recommend. Ask for Elias if you can :)

Réponse de DENTME
Trevligt bemötande i receptionen, av tandläkaren och tandhygienisten. Fräscha och moderna lokaler. Blev däremot inte nöjd med rekommendationen av specialist som jag behöver gå till. Den de samarbetar med har riktigt dåligt rykte, så jag väntar på svar om min remiss till annan vårdgivare. Annars toppen!

Réponse de DENTME
Fin lokal och trevlig personal men fick som svar att fixa mina tänder hos folktandvården och komma tillbaka när allt är klart så skulle jag bli godkänd? tandsten, fyllning och hål kräver väl ingen speciallist 🙃

Réponse de DENTME
Så proffsig och trevlig personal! Och en otroligt fräsch och modern mottagning!

Réponse de DENTME
Profesionellt och en helt annan upplevelse av att gå till tandläkaren. Tänk att något som känts så grådassigt innan nu känns ganska nice.

Réponse de DENTME
Trevligt och fräscht intryck. Både tandläkare & sköterska var tydliga och hade ett proffsigt bemötande. Var mycket nöjd med mitt besök. Kan verkligen rekommendera.

Réponse de DENTME
Jag tycker konceptet är strålande. Bra och tydlig information samt trevlig personal från att jag kom dit tills jag lämnade. Lokalerna var fantastiska.
Bra jobbat!